Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
27.01.2026, 21:44
Ja bym uczciwie powiedzial, że dupy nie urywa ten sort, ale cena za to też jest naprawde wyjatkowo niska trzeba przyznac więc nie ma co narzekać. Tak dla rozgonienia chmur, a nie na jakieś ordynarne ćpanie może być 😆
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
02.02.2026, 19:13
Pastę i tak musisz wysuszyć przed wciągnięciem, chyba że preferujesz wcieranie rozpuszczalnika w dziąsła.
Więc wychodzi na to samo.
Pasta dla niektórych jest subiektywnie mocniejsza, bo rozpuszczalnik podrażnia śluzówkę.
Więc wychodzi na to samo.
Pasta dla niektórych jest subiektywnie mocniejsza, bo rozpuszczalnik podrażnia śluzówkę.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
Wczoraj, 09:58
Konrad Curze
Jak śmiesz nazywać coś amfą wiedząc o dostępnych i praktykowanych w tym kraju metodach cudownego pomnażania towaru.
Szejm on ju Konrad, szejm!☝️
Jak śmiesz nazywać coś amfą wiedząc o dostępnych i praktykowanych w tym kraju metodach cudownego pomnażania towaru.
Szejm on ju Konrad, szejm!☝️
Wczoraj, 11:16
Zgoda, lecz idąc tym tokiem myślenia poprawnym było by zmienienie nazwy wątku na kofa, albo speed xD.
Wczoraj, 11:23
@"123456789"
Był to przejaw myślenia życzeniowego... Człowiek po prostu chciałby w końcu znaleźć przyzwoitą fetę.
Był to przejaw myślenia życzeniowego... Człowiek po prostu chciałby w końcu znaleźć przyzwoitą fetę.
Wczoraj, 23:08
Ale to są przeważnie analogi fety z przetrąconym profilem z rekreacyjnego na taki dostosowany do ptorzeb ADHD-owców - brałem metylofenidat o przedluzonym dzialaniu i no za wielkiego potencjały rekreacyjnego w tym nie widzę. Może jakaś dexamfetamina, ale jest samo w sobie drogie, diagnozy na ADHD nie mam i nie dostane, bo operuje zupelnie inaczej niz osoba z ADHD a jako ze jest to nowe to też trudno dostać na czarnym rynku.