Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
10.03.2026, 14:32
Zamówiłem MDPHP na sprobe, zobaczymy co w nim siedzi, co do reszty wszystko szybko i sprawnie. Polecam
10.03.2026, 17:10
Pisanie via Gmail to nic złego wszystko śmiga jak światłowód tyloo pamiętać o szyfrowaniu wuadomisci
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
11.03.2026, 16:01
Sniffiarz97 daj znać jak doleci i jak się sprawdza. Od kilku miesięcy mam takiego smaka na MDPHP, że chyba się skuszę
14.03.2026, 01:41
(13.03.2026, 10:31)Konrad Curze napisał(a): Dzisiaj się człowiek budzi i dostaje jakiegoś scamerskiego maila (na głównej poczcie) o czekającej nagrodzie. Zainspirowany sprawdza skrzynkę Protona, a tam czaiła się od wczoraj, wyczekiwana wiadomość od cnego Escobara. Wielkie otwarcie musi trochę poczekać, ale dzisiaj zapewne będzie testowane. Jak zwykle ekspresowa wysyłka i wiem, że zawartość nie zawiedzie.
Można wiedzieć kiedy zamówiłeś?
19.03.2026, 22:21
Witam. Nie wiedziałem w którym dziale dodać ten wątek więc dałem w stymulanty. Miał ktoś styczność? Warto? Cena dosyć wysoka, więc zastanawiam wie czy idzie w parze z jakością?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
19.03.2026, 22:45
1. W najdroższej opcji wychodzi 100zł/g, w onion lata po 150-200zł/g XD
2. Takiego posta dodajesz w wątku dotyczącym Meth w dziale Esco.
https://dopal.org/showthread.php?tid=2195
3. Escobar raczej nie wprowadza słabych produktów, więc bardzo możliwe, że warto, ale nie testowałem.
4. Meth jest już niedostępna, więc niepotrzebnie się produkujemy
2. Takiego posta dodajesz w wątku dotyczącym Meth w dziale Esco.
https://dopal.org/showthread.php?tid=2195
3. Escobar raczej nie wprowadza słabych produktów, więc bardzo możliwe, że warto, ale nie testowałem.
4. Meth jest już niedostępna, więc niepotrzebnie się produkujemy
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
no ludzie tak siĘm rzucili na towar... że nie som w stanie napisać żadnej recki...
+ pacząc na ofertę aktualną - na stanie BRAK
albo ktoś serio czekał na ten moment by kupić "pewniaka" od zaufanego vendora ( i zrobił zakup życia - czy udany się okarze
)
albo Patron zamówił na próbę kawałek by sprawdzić jak się rozleci
poczekejmy.
+ pacząc na ofertę aktualną - na stanie BRAK
albo ktoś serio czekał na ten moment by kupić "pewniaka" od zaufanego vendora ( i zrobił zakup życia - czy udany się okarze
)albo Patron zamówił na próbę kawałek by sprawdzić jak się rozleci
poczekejmy.