Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
RCGang.shop - Temat główny
Pisałem też o tym i wtedy punkt nie będzie chciał żebyś potwierdził dane w najgorszym wypadku a kurier może, przeważnie się zna kuriera bo już jeździ jakiś czas ale nowy przyjdzie
się ujebie i nic nie zrobisz później
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
10.03.2026, 20:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.03.2026, 20:15 przez bnq.
Powód edycji: Dodanie zdjęcia
)
(10.03.2026, 19:26)Inferno napisał(a): Pisałem też o tym i wtedy punkt nie będzie chciał żebyś potwierdził dane w najgorszym wypadku a kurier może, przeważnie się zna kuriera bo już jeździ jakiś czas ale nowy przyjdzie
Bardzo mozliwe ale ja tu jestem krotko i zagladam tylko jak cos zakupuje no i czasem w wolnym czasie , nie doczytalem tego. Jak napisac na sesion ? Wlasnie odebralem pake od Higlife, jakoś problemu nie było.....
(10.03.2026, 19:20)Inferno napisał(a): To najlepiej nic nie pisaćna forum tylko niech wszyscy PW piszą tylko Skittles
takim tokiem myślenia
Ciekawi mnie bardziej Chwartyczna nie ma takiej ulicy w Polsce, na sprawdziłem Geoportal i spis wieczysty bo od razu coś dziewna mi się wydałaa po za tym właśnie takie bezpieczeństwo w sieci siedzisz na VPN i walisz adres gdzie możliwe że to jakieś osiedle jedynie w pl , brawo
Dorzuc kod pocztowy tylko
To jest fake ulica Moja ma inna nazwe Przeciez to logiczne ze nie bede tutaj podawal adresu nadania - mojego mieszkania
Napisalem jak wygladalo mniej wiecej moje zam.
Niestety to ja zajebałem . Przepraszam was wszystki za zamieszanie jestem debilem , pomyliłem paczki... V jak najbardziej w porządku , kontakt, pakowanie itp . Zamówiłem i waszych 4 partnerów środki i po prostu przez przypadek pomyliłem pakę. Jeszcze raz przepraszam. Btw bardzo nieprzyjemne uwagi na forum :/ samym jadem od każdego prawie w komentarzu zawiało, zamiast pomóc. Dziękuję tym którzy pomogli
11.03.2026, 20:53
mordeczko fajnie, że wszystko dobrze sie skończyło, ale najpierw mogłeś od razu wyjaśniać sprawe ze sklepem zamiast obrzucać go błotem i mieć do niego pretensje na forum
Sziasztok srácok,
Második vásárlás megtörtént. Gyors, biztonságos és gyors szállítás, rejtett kommunikációs csomagolás.
Ha HQ kannabinoidokat szeretnél, csak csatlakozz ehhez az eladóhoz.
Vigyázz ezekkel a dolgokkal: kis adagban mindegyik nagyon erős.
Byronik 👏
Második vásárlás megtörtént. Gyors, biztonságos és gyors szállítás, rejtett kommunikációs csomagolás.
Ha HQ kannabinoidokat szeretnél, csak csatlakozz ehhez az eladóhoz.

Vigyázz ezekkel a dolgokkal: kis adagban mindegyik nagyon erős.
Byronik 👏

na forum tylko niech wszyscy PW piszą tylko
takim tokiem myślenia
a po za tym właśnie takie bezpieczeństwo w sieci siedzisz na VPN i walisz adres gdzie możliwe że to jakieś osiedle jedynie w pl , brawo