Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
rauchkutsch*.c** (namifu)
13.03.2026, 15:26
Sklepik z de, maczany . podobno wysyłają tylko do DE ale jak się wpisze w komentarzu że do pl to dolatuje. Dają próbkę przed zakupem frunie listkiem próba
Do tego dodam że pobraniowo można pobierać xd
Do tego dodam że pobraniowo można pobierać xd
15.03.2026, 02:10
No nie wiem u mnie wszystko gra i normalnie doleciało i było całkiem ok. Zamówiłem ta próbkę na testa namifu lekko się skarałem xd , mają kilka innych też mogę normalnie opakowanie z obrazkiem jest, żaden wałek. Ale jak to się mówi (kto chce skorzystać kto nie to nie) .
Ja złożyłem normalnie zamówienie na kolejne bo serio fajne mają smakowe cytrus jak np ta próbka, paka doleci pokaże fotosy itd
Ja złożyłem normalnie zamówienie na kolejne bo serio fajne mają smakowe cytrus jak np ta próbka, paka doleci pokaże fotosy itd
16.03.2026, 12:11
Pozwoliłem sobie zweryfikować troszeczke ten sklep no i na stronie w komentarzach napisane że oszustwo na telegramie nie było go od dawna na mailu cisza
16.03.2026, 15:42
Też tak myślałem napisałem maila na tele też cisza ale zamówiłem ta próbkę doszła mi normalnie złóż zamówienie na próbkę w komentarzu przy zamówieniu dopisze że do Pl i zobaczysz sam. Ja stestowalem i wiem że jest ok (NIKOGO OCZYWIŚCIE DO NICZEGO NIE NAMAWIAM).
I był dostępny 11mar teraz
I był dostępny 11mar teraz
16.03.2026, 16:53
Nie będzie żadnych testów sklep nie odpowiada na telegramie był dawno temu a na stronie piszą że że oszust
17.03.2026, 05:11
sluchajcie panowie - to ze jakis sklep wysle sample to jest kurwa dobry poczatek, ale przeciez dokladnie tak dzialaja exit scamy xD dajesz 10g tematu w samplach -> ludzie dostali temacik wiec od razu ufaja vendorowi -> zamawiaja wieksze ilosci -> cyk wyjeba
jesli wylozycie siano na zamowienie i ono dojdzie, to jest to znacznie lepszy gwarant niz giet sampla
jesli wylozycie siano na zamowienie i ono dojdzie, to jest to znacznie lepszy gwarant niz giet sampla
17.03.2026, 08:23
No powiem że coś w tym jest ale jest tam opcja pobraniowa więc nic nie tracisz nawet jak by miało nie dolecieć, ja zamowilem zobaczymy co z tego wyjdzie i oczywiście zdam relacje jak dokładnie z nim tam jest za jakiś czas