Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ketamina
22.12.2025, 15:47
Smsy do batmana hahahaaaaaaa 🤣🤣🤣
Przekonałeś mnie tym @Venom ,koniecznue trza spróbować tymbardziej bo temat jak dotąd mi obcy
Przekonałeś mnie tym @Venom ,koniecznue trza spróbować tymbardziej bo temat jak dotąd mi obcy
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
(02.09.2024, 14:02)Chochlik napisał(a): Miałem to kupować na leczenie depresji, ale jednak się obsralem. W 2012 robili na tym maczany z hh i mega pozytywnie działały one na mnie przeciwlękowo i antydepresyjnie.
Ale wiadomo, potem nałóg kanna i śmierć na żywca.
Jeszcze przemyśle .
Ja od how-high zacząłem kanna palić od niedawna się dowiedziałem że dorzucali tam ketamine.
Lubiłem Flower Bomb palić albo NoBadTrip
Old Scholl to już było chyba jak przeszli na ratkiller..strasznie mocna maczanka.
To są sprawdzone informacje że dodawali? Był sens dodawać?
(08.12.2025, 00:45)horsii napisał(a): z pęcherzem to jak najbardziej prawda, ale to trzeba naprawdę przeginać.
w miare rozsądne, okazjonalne używanie nie powinno nieść ze sobą jakichs problemów.
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9476224/
Miałem problemy z pęcherzem po ketamine raz nawet do lekarza musiałem jechać po tableki bo zapalenia dostałem
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
10.03.2026, 11:25
@"user5182743"
Ja pamiętam, że albo na SINie jeszcze o tym słyszałem dobre) 7-8 lat temu, ale i na tym forum też ktoś o tym pisał.
W sprawie HH miałem też wezwanie jako świadek i tak mi świta, jakby tam była sprawa o sprzedawanie środków zawierających właśnie ketaminę (bo ja na owczesne sprzedawane przez HH były legalne). A ja kety próbowałem dopiero w 2024 roku.
Także głowy nie daję, ale temat przewijał się już w kilku źródłach.
Ja pamiętam, że albo na SINie jeszcze o tym słyszałem dobre) 7-8 lat temu, ale i na tym forum też ktoś o tym pisał.
W sprawie HH miałem też wezwanie jako świadek i tak mi świta, jakby tam była sprawa o sprzedawanie środków zawierających właśnie ketaminę (bo ja na owczesne sprzedawane przez HH były legalne). A ja kety próbowałem dopiero w 2024 roku.
Także głowy nie daję, ale temat przewijał się już w kilku źródłach.
Też miałem wezwania chyba dwa ale jedno to było gdzie z 15 lat miałem usiadłem jeszcze zajebany mnie zabrali, liścia dostałem, pake w gaciach miałem i styk jak cholera a ten policjant tak siedzi i przewija te kartki chyba z 6 kartek po 20 zamówień miał xD
Inteligentne strasznie trzymać bazę zamówień z dopalaczami może się przyda w sądzie jak się ktoś ujebie że mu paczka nie doszła
żart
Ale po co to trzymali? Sami na siebie bazę zbierali
Demoralizacje dostałem, mimo że w miesiąc 7-10 paczek po 11gram to uwierzyli że sam to spaliłem było widać
Inteligentne strasznie trzymać bazę zamówień z dopalaczami może się przyda w sądzie jak się ktoś ujebie że mu paczka nie doszła
żart Ale po co to trzymali? Sami na siebie bazę zbierali
Demoralizacje dostałem, mimo że w miesiąc 7-10 paczek po 11gram to uwierzyli że sam to spaliłem było widać
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
10.03.2026, 21:00
Bardzo inteligentnie z ich strony, ale może jak działali w szerej strefie legalności to dla pozorów bycia legitnym biznesem byli zoobligowani do posiadania jakiejś dokumentacji zamówień...
18.03.2026, 03:15
firmy maja obowiazek dbac o kompletnosc ewidencji sprzedazy, skoro to normalnie byla zarejestrrowana legalnie spolka to nie widze w tym nic nadzwyczajnego
18.03.2026, 08:49
Ja chciałbym zrozumieć ludzi którzy miksują ketamine z jakimiś innymi mozgojebami typu cmc albo nep
20.03.2026, 14:33
mixowałam pare razy z NEP’em, keta łagodziła i spowalniała fazę dodając trochę dysocjacji