Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon
Wczoraj, 23:59
Testowałem, ale po prostu nie jest to warte zużycia towaru - na bomby lepiej sprawdzają się wszelkie MMC i 4-CMC, ale jest to finalnie kwestia gustu - warto próować.
Dzisiaj, 01:21
Wiadomo że bomby z 3 i 4mmc to poezja ale jak miałem tylko 3 cmc to próbowałem nohal i bomba i bomba raz że trzymała 3 razy dłużej albo nawet 4 to była w. Ogóle inna faza taka bardziej euforyczna(kozacka)
Be objective and honest.
3 godzin(y) temu
(Dzisiaj, 01:21)DrakoMalfoy napisał(a): Wiadomo że bomby z 3 i 4mmc to poezja ale jak miałem tylko 3 cmc to próbowałem nohal i bomba i bomba raz że trzymała 3 razy dłużej albo nawet 4 to była w. Ogóle inna faza taka bardziej euforyczna(kozacka)
Była bardziej euforyczna, bo wyciskałeś z 3CMC serotoninę, której tam prawie nie ma waląc absurdalnie duże ilości i gwałcąc sobie narządy.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
1 godzinę temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 1 godzinę temu przez DrakoMalfoy.)
Narządy gwałcisz sobie wszystkim co masz tu dostępne, a dawki 400-500mg w porównaniu do ludzi jak czytam ze wala grama na strzała to jest raczej nic
Be objective and honest.
1 godzinę temu
Nie zmienia to faktu, że jesteś idiotą, bo walisz 3cmc oral, pozdrawiam i smacznej trójeczki.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
41 minut(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 39 minut(y) temu przez DrakoMalfoy.)
Sklej dziurę tam, wale tak i tak 
Po prostu jak czuję że za bardzo mnie stymuluje przez podanie nosem to wale bombe i wtedy zajebiście się równa, polecam

Po prostu jak czuję że za bardzo mnie stymuluje przez podanie nosem to wale bombe i wtedy zajebiście się równa, polecam
Be objective and honest.
kurde. może warto napisać do producenta bupropionu, że muszą walić to ludzie sniffem, bo tam nie ma serotoniny i marnują towar. A ja się dziwię ludziom, że stąd odchodzą, bo poziom tu poleciał na łeb na szyję.
mam takie pytanie - skąd Wy te głupoty bierzecie ?
mam takie pytanie - skąd Wy te głupoty bierzecie ?