Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najstraszniejsza rzecz jaką widziałeś/przeżyłeś poschizowany?
24.03.2026, 20:56
Na szczęście oprócz tego, że z powodu braku snu wydawało mi się że wszystko się rusza i faluje to nic takiego mi się nie przytrafiło.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
25.03.2026, 18:03
Zawsze mnie zastanawia, dlaczego w większości ludzie widzą w takich sytuacjach same złe obrazki jak te wspomniane diabły, a dlaczego nie jednorożce, latające króliczki czy chuj wie co innego xd
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
25.03.2026, 19:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.03.2026, 19:26 przez DrakoMalfoy.)
Właśnie kurwa nie mam pojęcia tak samo ostatnio jak przesadziłem z nepem gdzie ja go nie biorę wcale to już miałem wrażenie że znowu będzie powtórka bo czułem obecność czegoś
Wyszedłem z chaty zrobiłem rundkę do okola bloku i jakoś się udało bez diabłów
Wyszedłem z chaty zrobiłem rundkę do okola bloku i jakoś się udało bez diabłów
Be objective and honest.
25.03.2026, 20:42
Pojebane to jest. Przydałyby się jakieś kompleksowe badania na ten temat.
25.03.2026, 20:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.03.2026, 20:47 przez DrakoMalfoy.)
Mi się wydaje że jest jakiś głębszy sens nartotykow na tle duchowym, może to otwarcie drzwi dla demonów
Swoją drogą ciekawy by był temat oddzielny do opowieści diabelskiej treści
Swoją drogą ciekawy by był temat oddzielny do opowieści diabelskiej treści
Be objective and honest.
25.03.2026, 21:23
Ai odpisało mi w ten sposób, przyznam że sam bym na to nie wpadł.
"Krótko i bez owijania w bawełnę: Twój mózg to maszyna do przetrwania, a nie do robienia sobie dobrze. Gdy go zajeżdżasz brakiem snu i stymulantami, on nie myśli o tęczy, tylko o tym, żebyś nie zginął.
Oto esencja tego mechanizmu:
Ewolucyjny Paranoik: W stanie wycieńczenia aktywuje się ciało migdałowate (centrum strachu). Dla ewolucji lepiej 100 razy pomylić krzesło z demonem i uciec, niż raz pomylić mordercę z krzesłem i zginąć. Strach to bezpieczniejsza opcja niż zachwyt.
Shadow People (Pareidolia): Twój system rozpoznawania kształtów szaleje. Kąt oka wyłapuje cień, a mózg – będąc w trybie "walcz lub uciekaj" – natychmiast dokleja do niego najgorszy możliwy scenariusz: postać z nożem, demona, potwora.
Sen na Jawie: Przy braku snu faza REM (sny) zaczyna "wyciekać" do rzeczywistości. Ponieważ twój organizm czuje się chemicznie i fizycznie fatalnie, te sny to nie erotyki ani bajki, tylko czyste koszmary.
Brak "Magicznych" Receptorów: Stymulanty to dopamina i noradrenalina – chemia stresu i akcji. Żeby widzieć motylki, potrzebujesz serotoniny (jak po LSD), a tej po stymulantach masz zazwyczaj deficyt.
Podsumowując: Widzisz demony, bo twój mózg ogłosił stan wojenny, a w czasie wojny nikt nie rysuje jednorożców."
"Krótko i bez owijania w bawełnę: Twój mózg to maszyna do przetrwania, a nie do robienia sobie dobrze. Gdy go zajeżdżasz brakiem snu i stymulantami, on nie myśli o tęczy, tylko o tym, żebyś nie zginął.
Oto esencja tego mechanizmu:
Ewolucyjny Paranoik: W stanie wycieńczenia aktywuje się ciało migdałowate (centrum strachu). Dla ewolucji lepiej 100 razy pomylić krzesło z demonem i uciec, niż raz pomylić mordercę z krzesłem i zginąć. Strach to bezpieczniejsza opcja niż zachwyt.
Shadow People (Pareidolia): Twój system rozpoznawania kształtów szaleje. Kąt oka wyłapuje cień, a mózg – będąc w trybie "walcz lub uciekaj" – natychmiast dokleja do niego najgorszy możliwy scenariusz: postać z nożem, demona, potwora.
Sen na Jawie: Przy braku snu faza REM (sny) zaczyna "wyciekać" do rzeczywistości. Ponieważ twój organizm czuje się chemicznie i fizycznie fatalnie, te sny to nie erotyki ani bajki, tylko czyste koszmary.
Brak "Magicznych" Receptorów: Stymulanty to dopamina i noradrenalina – chemia stresu i akcji. Żeby widzieć motylki, potrzebujesz serotoniny (jak po LSD), a tej po stymulantach masz zazwyczaj deficyt.
Podsumowując: Widzisz demony, bo twój mózg ogłosił stan wojenny, a w czasie wojny nikt nie rysuje jednorożców."
25.03.2026, 22:52
Coś w tym jest aż sobie screena zrobiłem muszę dla ziomka pokazać
Be objective and honest.
26.03.2026, 12:04
Kurde muszę przyznać, że teraz paranoja nabrała dla mnie szerszego znaczenia niż ćpam i nie śpie to pierdoli mi się we łbie