Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
a-PVP - Opinie o produkcie
25.03.2026, 09:53
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
27.03.2026, 11:52
Generalnie alfy nie mialem okazji badac, ale az dziwne ze tylko jedna recka bo alfa u Vendora juz jakis czas jest :-). A jeszcze pamietam jak ludzie szukali alf jak pojebani bo nigdzie nie bylo.
Poprosilem V o mikro sampelek - moze sie zlituje i wrzuci na testa.
Poprosilem V o mikro sampelek - moze sie zlituje i wrzuci na testa.
Patrz Komu Ufasz
27.03.2026, 11:57
Że wszystkim tak jest modruchna
Każdy się pruje jak cerata żeby mu toni to ogarnąć a później cisza heheh pozdro wariaty
Każdy się pruje jak cerata żeby mu toni to ogarnąć a później cisza heheh pozdro wariaty
28.03.2026, 10:16
Pvp white, pusta stymulacja, zero innych efektów, reszta kamyków poleciała do kibla. Pyro testowane z długą przerwą. Juz php od bolka lepsze. Pozdro
30.03.2026, 11:53
Dostaem na prosbe sampel White - dzieki High-LifeMarket
Ogolnie pierwsza stycznosc z substancja. Bylem juz wystumulowany nepem ktory schodzil wiec wrzucilem do czstego pajpa ta alfe. Stopila sie elegancko, ale to co mnie zdziwilo ze po ostygnieciu nie zastygla jak taki wosk jak to jest przy nepie tylko osiadla sobie gesta ciecz na na dnie banki.
Prosba o info czy to nomralne w alfach ze tak wygladaja po zastygnieciu? Towar ma jebniecie ale to nie jest to co sie spodziewalem po opowiesciach- wplyw na odbior mial tez nep ktorego uzywalem wczesniej. Aczkolwiek jak zlapalem o bucha lub dwa za duzo to ciezko przez chwile bylo az musialem wstawac i to rozchodzic. No i ten zapach alfy - nep to przy tym zapach fiolkow.
Nie daje punkctacji ani nie polecam ani nie odradzam - napisalem jak to wygladalo u mnie. Generalnie substancja nie przypadla mi do gustu.
Ogolnie pierwsza stycznosc z substancja. Bylem juz wystumulowany nepem ktory schodzil wiec wrzucilem do czstego pajpa ta alfe. Stopila sie elegancko, ale to co mnie zdziwilo ze po ostygnieciu nie zastygla jak taki wosk jak to jest przy nepie tylko osiadla sobie gesta ciecz na na dnie banki.
Prosba o info czy to nomralne w alfach ze tak wygladaja po zastygnieciu? Towar ma jebniecie ale to nie jest to co sie spodziewalem po opowiesciach- wplyw na odbior mial tez nep ktorego uzywalem wczesniej. Aczkolwiek jak zlapalem o bucha lub dwa za duzo to ciezko przez chwile bylo az musialem wstawac i to rozchodzic. No i ten zapach alfy - nep to przy tym zapach fiolkow.
Nie daje punkctacji ani nie polecam ani nie odradzam - napisalem jak to wygladalo u mnie. Generalnie substancja nie przypadla mi do gustu.
Patrz Komu Ufasz
Wczoraj, 11:36
Ostatnio próbowałem obie alfy od hajfa i jak dla mnie to słabo … pusta stymulacja bardziej w stronę mdphp ale o wiele słabsza , było wciągane i palone , topić się topi ale nie tak jak prawilna alfa , jak dla mnie to coś jest z nią nie tak.
4 godzin(y) temu
Chuj nie alfa panie, sie testuje przed wprowadzeniem na sklep najpierw...
Polecam a-php od bolch****
Polecam a-php od bolch****
3 godzin(y) temu
Testowalem oba rodzaje owej alfy i bylem zadowolony szczegolnie z mocy dzialania. Ta zwykla w moim odczuciu lepiej wychodzila vapo, natomiast white sniffem. Mam wrazenie, ze white gorzej sie topila po podgrzaniu ale moze to kwestia mojego braku wiekszego doswiadczenia.
Jak chodzi o wspomniana moc to czulem sie wyjebany z papci po pierwszej dawce sniffem, ktora szybko poprawialem buszkiem ktory spotegowal ta przyjemnosc.
Nie jestem specem od alfy ale dla mnie to bylo spoko doswiadczenie.
Jak chodzi o wspomniana moc to czulem sie wyjebany z papci po pierwszej dawce sniffem, ktora szybko poprawialem buszkiem ktory spotegowal ta przyjemnosc.
Nie jestem specem od alfy ale dla mnie to bylo spoko doswiadczenie.