Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
05.04.2026, 10:27
Ćpunie bez kręgosłupa skończ pierdolić i robić dramę o temat, jak szybko potrzebujesz pomocy to na detox zapierdalaj.
06.04.2026, 05:13
spoko wedlug regulaminu od 2 do 5 dni roboczych ale bardziej w strone 2 dni sa paczki a u innych vendorow jak na razie mi wychodzilo od 3 do 4 czy 5 dni high-life ma szybkie wysylki jak na razie moim zdaniem najszybsze (jak na razie nie mialem sytuacji żeby gdzie indziej było tak zawsze dłużej trwało) ale nie chce im słodzić czasami jest obsówa kuriera albo inne problemy ale paczki dochodzą bez obaw trzeba być cierpliwym i nie panikować
...Ujrzałem Boga W Prochach I Się Nawróciłem ... Przy Ruletce Życia Nadal Zimny Sukinsyn ...Dziedzina Melanż , Nie Raz Aż Za Wiele Tak Się Godnie Wyśpię Jak Se Pościele , Zawodowsko Czy Mistrzowsko Nie Ważny Sposób Żyć Beztrosko...
06.04.2026, 21:10
High-LifeMarket
Piszę tutaj publicznie, bo zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji. Zawsze byliśmy wobec siebie bardzo fair i nasza współpraca układała się wzorowo, dlatego zupełnie nie rozumiem tego nagłego przeciągania sprawy.
Wszystko opłaciłem w ************* a etykieta jest ważna i gotowa do użycia. Jutro mija ostateczny termin 5 dni roboczych zgodnie z regulaminem.
Bardzo chcę, abyśmy mogli kontynuować nasze interesy w przyszłości, bo cenię naszą dotychczasową relację, dlatego liczę na nadanie paczki bez dalszej zwłoki. Jeśli jednak jutro sprawa nie zostanie zamknięta, będę zmuszony prosić o zwrot pieniędzy.
Piszę tutaj publicznie, bo zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji. Zawsze byliśmy wobec siebie bardzo fair i nasza współpraca układała się wzorowo, dlatego zupełnie nie rozumiem tego nagłego przeciągania sprawy.
Wszystko opłaciłem w ************* a etykieta jest ważna i gotowa do użycia. Jutro mija ostateczny termin 5 dni roboczych zgodnie z regulaminem.
Bardzo chcę, abyśmy mogli kontynuować nasze interesy w przyszłości, bo cenię naszą dotychczasową relację, dlatego liczę na nadanie paczki bez dalszej zwłoki. Jeśli jednak jutro sprawa nie zostanie zamknięta, będę zmuszony prosić o zwrot pieniędzy.
Sincerely & Best regards
07.04.2026, 15:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.04.2026, 15:05 przez partychemicalseu.)
Piszę to ostrzeżenie, bo moja cierpliwość się skończyła. Jestem stałym klientem (ponad 40 zamówień), ale to, co dzieje się teraz, to totalne lekceważenie zasad.
Od 8 dni czekam na realizację zamówienia. Przez ich błędy i niedotrzymane terminy straciłem już 300 PLN na koszty logistyczne, które przepadły. Vendor mimo obietnic złożonych w nocy o 1:41, do tej pory nawet nie otworzył linku z danymi do wysyłki.
Dałem im czas do 17:00 na podanie numeru nadania. Jeśli sprawa nie zostanie rozwiązana, wrzucam wszystkie dowody (screeny wpłat, rozmów i logów) i kieruję sprawę do oficjalnego arbitrażu u moderatorów.
Czy ktoś inny też ma teraz takie problemy z kontaktem? Czy to początek "selective scamming"?
Maniek High-LifeMarket
Od 8 dni czekam na realizację zamówienia. Przez ich błędy i niedotrzymane terminy straciłem już 300 PLN na koszty logistyczne, które przepadły. Vendor mimo obietnic złożonych w nocy o 1:41, do tej pory nawet nie otworzył linku z danymi do wysyłki.
Dałem im czas do 17:00 na podanie numeru nadania. Jeśli sprawa nie zostanie rozwiązana, wrzucam wszystkie dowody (screeny wpłat, rozmów i logów) i kieruję sprawę do oficjalnego arbitrażu u moderatorów.
Czy ktoś inny też ma teraz takie problemy z kontaktem? Czy to początek "selective scamming"?
Maniek High-LifeMarket
Sincerely & Best regards
Chyba musisz nieco ochłonąć...
Myślę, że ten biznes wymaga sporych zabezpieczeń i nikt tam nie siedzi i nie czeka 24/h na Twojego meila z danymi.
Pierwszy rok w którym ciągniesz towar z neta? Czy co? Obsuwy, zatrzymane, niedoręczone przesyłki w tym świecie były są i będą. Na drugi raz po prostu planuj zakupy z wyprzedzeniem, rozumiem że doplaciłes do ekspresu ale najwidoczniej to tym razem nie zadziałało.
Czekaj na odpowiedź vendora i ochłoń.
Pozdrawiam
Myślę, że ten biznes wymaga sporych zabezpieczeń i nikt tam nie siedzi i nie czeka 24/h na Twojego meila z danymi.
Pierwszy rok w którym ciągniesz towar z neta? Czy co? Obsuwy, zatrzymane, niedoręczone przesyłki w tym świecie były są i będą. Na drugi raz po prostu planuj zakupy z wyprzedzeniem, rozumiem że doplaciłes do ekspresu ale najwidoczniej to tym razem nie zadziałało.
Czekaj na odpowiedź vendora i ochłoń.
Pozdrawiam
07.04.2026, 15:19
Palko
Palko, nie ucz ojca dzieci robić. Mam za sobą ponad 40 udanych zamówień i wiem, jak działa ten rynek. Tu nie chodzi o brak cierpliwości, tylko o 8 dni zwłoki i konkretne straty finansowe.
Produkt kosztował 230 PLN, a przez ich błędy i niedotrzymane terminy straciłem dodatkowe 300 PLN na logistykę, która przepadła. Jestem teraz 530 PLN w plecy, a vendor mimo obietnicy z 1:41 w nocy, do tej pory nawet nie otworzył linku z danymi.
To nie jest 'brak chłodnej głowy', tylko reakcja na jawne lekceważenie stałego klienta. Czekam do 17:00, potem sprawę przejmuje administracja i moderatorzy."
Palko, nie ucz ojca dzieci robić. Mam za sobą ponad 40 udanych zamówień i wiem, jak działa ten rynek. Tu nie chodzi o brak cierpliwości, tylko o 8 dni zwłoki i konkretne straty finansowe.
Produkt kosztował 230 PLN, a przez ich błędy i niedotrzymane terminy straciłem dodatkowe 300 PLN na logistykę, która przepadła. Jestem teraz 530 PLN w plecy, a vendor mimo obietnicy z 1:41 w nocy, do tej pory nawet nie otworzył linku z danymi.
To nie jest 'brak chłodnej głowy', tylko reakcja na jawne lekceważenie stałego klienta. Czekam do 17:00, potem sprawę przejmuje administracja i moderatorzy."
Sincerely & Best regards
07.04.2026, 15:46
Ej ale pierdolicie teraz chłop miał miał v dogadane zapłacił więcej więc normalna kolej rzeczy źr jest wkurwiony poza tym 8dni? To m paki z Chin pptrafily przyjść albo z drugiego końca europy
07.04.2026, 16:03
@"krzysztoff"
Dzięki Krzysztoff, przynajmniej Ty rozumiesz sytuację.
Dzięki Krzysztoff, przynajmniej Ty rozumiesz sytuację.
Sincerely & Best regards
07.04.2026, 16:14
@"krzysztoff"
Tobie jedyne co przychodzi, to SMSy z Vinted
Tobie jedyne co przychodzi, to SMSy z Vinted
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?