Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Phenazolam
4 godzin(y) temu
( 5 godzin(y) temu)horsii napisał(a): Alpra to diabeł przy tym? coś nie chce mi sie wierzyć, przeciez to w aspekcie mocy zjada alprazolam na śniadanie, to widać z wzoru już. i z tego co czytałem na zagramanicznych forach to potwierdza. No chuj, pobiore i zobaczymy.
Mogę się mylić nie znam tych wzorów
ale 3mg alpry robi mnie bardziej niż jeden press 0.8mg clobro i tak są kruche jak ciastka XD, widoczna różnica clobro = długo się ładuje i nie ma black outa (ciągle piszę o jednym pressie) , trzyma whuh dłużej niż alpra, naprawdę długo czuć działanie ( nie że odcina i chodzisz jak najebany i nie wiesz co robisz), gdzie vendo porównuje 0.8mg clobro do 3mg alpry, no mnie 3mg alpry naraz z piwerkiem kładzie do spania odrazu albo łaże i nie wiem co robie
, po clobro nie uraczyłem jeszcze blackouta ani "mocno" alprowej fazy, może press pressowi nie równy, Morko zje więcej w piątek zobaczy może poczuje subtelną różnice 😀
53 minut(y) temu
( 2 godzin(y) temu)horsii napisał(a): Morko jeszcze jedno, kiedy kupiłeś te pressy? bo one tam na zdjęciu na cebuli, to kurwa niebieskie sąa na twojej fotce, to są bielutkie.
w każdym razie, dzięki, zamówię niedługo i również napiszę, jak to u mnie hula na warsztacoie
To tylko zdjęcie ostatnio miał na bromazolamie (ocenił bym je dużo lepiej, no ale ni ma już) 2 tyg temu jakoś, bialaki kruche i chudsze niż normalne u94, w smaku (była próba pod język bo żeby szybciej
) daje chemiolem nie wiem czy wypełniacz czy sam clobro.

a na twojej fotce, to są bielutkie.