Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nowości ze świata RC
02.12.2025, 21:17
Bzdura. 5htp działa kompletnie odwrotnie do SSRI. Jak już to inozytol działa podobnie.
08.12.2025, 05:44
5-htp nie działa na serotonine tylko jest prekursorem do niej.
i przypominam że to jest wątek do dyskusji na temat nowości w świecie RC.
żeby nie odbiegac od tematu - ktoś mi niedawno coś gadał o 3-MeO-PCPy. Brzmi ciekawie - 3-Metylowa wersja była naprawdę fajna. ale muszę dokładniej poszukac na ten temat, bo zdaje sie że niewiele osób o tym wie.
i przypominam że to jest wątek do dyskusji na temat nowości w świecie RC.
żeby nie odbiegac od tematu - ktoś mi niedawno coś gadał o 3-MeO-PCPy. Brzmi ciekawie - 3-Metylowa wersja była naprawdę fajna. ale muszę dokładniej poszukac na ten temat, bo zdaje sie że niewiele osób o tym wie.
08.12.2025, 11:43
Coś się dzieje w kwestii LSD
Czytałem już o 1sb-lsd i 1bs-lsd.
"1bs-lsd has as trimethylsilylbenzoyl attachment."
"1sb-lsd has a dimethyl(phenyl)silyl-Propanoyl attachment."
A teraz czytam o 1PB-LSD:
Większa stabilność
Dłuższy okres przydatności do spożycia
Bardziej spójne rezultaty
Metabolizm około 2 godz.
Masa cząsteczkowa 1PB-LSD wynosi 603,37 g/mol co jest wartością znacznie wyższą od klasycznego LSD 323,43 g/mol.
Z czysto chemicznego punktu widzenia oznacza to, że jedna cząsteczka 1PB-LSD zawiera około 53,6% masy rdzenia LSD.
W praktyce oznacza to, że 200 µg 1PB-LSD = 107 µg LSD
Czytałem już o 1sb-lsd i 1bs-lsd.
"1bs-lsd has as trimethylsilylbenzoyl attachment."
"1sb-lsd has a dimethyl(phenyl)silyl-Propanoyl attachment."
A teraz czytam o 1PB-LSD:
Większa stabilność
Dłuższy okres przydatności do spożycia
Bardziej spójne rezultaty
Metabolizm około 2 godz.
Masa cząsteczkowa 1PB-LSD wynosi 603,37 g/mol co jest wartością znacznie wyższą od klasycznego LSD 323,43 g/mol.
Z czysto chemicznego punktu widzenia oznacza to, że jedna cząsteczka 1PB-LSD zawiera około 53,6% masy rdzenia LSD.
W praktyce oznacza to, że 200 µg 1PB-LSD = 107 µg LSD
Dzisiaj, 07:02
Pamiętacie etylo-bromazolam (1-ethyl-desmethyl-bromazolam)?
W stanach zaczęli znajdować etylo-flualprazolam
https://en.wikipedia.org/wiki/Ethylflualprazolam
https://www.caymanchem.com/product/44429...alprazolam
what's next? Ethyl-clonazolam? i'll take it...
W stanach zaczęli znajdować etylo-flualprazolam
https://en.wikipedia.org/wiki/Ethylflualprazolam
https://www.caymanchem.com/product/44429...alprazolam
what's next? Ethyl-clonazolam? i'll take it...
11 godzin(y) temu
Gdybym miał poudawać znawcę od czytania czegoś z wzoru, to dodanie Etylu jako podstawnika zmniejszy moc (pod względem, której flualpra była królem wyłączania świadomości po 0,01mg za dużo), ale przyspieszy początek działania.
Horsii mnie pewnie zaraz opierdoli, że tyle wiem, ile zjem, ale kolega ma obecnie "te dni", więc mu wybaczam.
Horsii mnie pewnie zaraz opierdoli, że tyle wiem, ile zjem, ale kolega ma obecnie "te dni", więc mu wybaczam.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that
doxyou
Początek działania nie ma tu większego znaczenia, mam na myśli: jak te skurwysyny wszystkie (w oryginale 1-metylowym) poniżej 10 minut wchodziły spod języka, to cięzko tu o lepszy wynik. To nie jest fenazepam, żeby naprawdę przydatne tu było przyspieszanie.
Tak, przedłużenie podstawnika w 1. pozycji na triazolu nawet o 1 węgiel, czyli do etylu, rozpierdala wszystko, jak popatrzysz sie na najmocniejsze benzosy, to wszystkie są prostymi TBZD z triazolem i 1-metylem, cokolwiek tam innego zrobisz, to wyjdzie jakieś rozjebane gówno (patrz: ciclotizolam, adinazolam) które nagle staje się -zolamem tylko z nazwy a w praktyce to klepie słabiej od kurwa oksazepamu.
Dziwne że chinczyki nie zaczęli robić analogów takich jak 1-demetylo flualprazolam, czy 1-demetylo bromazolam, czyli bez żadnego podstawnika w 1pozycji. Ta opcja zdaje się nie zmniejszać mocy tak drastycznie jak zamiana metylu na etyl, a przede wszystkim już była wypróbowana w lecznictwie, coś za tym by stało, poza "chińską myślą technologiczno-chemiczną", przecież Estazolam jest używany w medycynie, to jest inaczej 1-demetylo alprazolam.
Początek działania nie ma tu większego znaczenia, mam na myśli: jak te skurwysyny wszystkie (w oryginale 1-metylowym) poniżej 10 minut wchodziły spod języka, to cięzko tu o lepszy wynik. To nie jest fenazepam, żeby naprawdę przydatne tu było przyspieszanie.
Tak, przedłużenie podstawnika w 1. pozycji na triazolu nawet o 1 węgiel, czyli do etylu, rozpierdala wszystko, jak popatrzysz sie na najmocniejsze benzosy, to wszystkie są prostymi TBZD z triazolem i 1-metylem, cokolwiek tam innego zrobisz, to wyjdzie jakieś rozjebane gówno (patrz: ciclotizolam, adinazolam) które nagle staje się -zolamem tylko z nazwy a w praktyce to klepie słabiej od kurwa oksazepamu.
Dziwne że chinczyki nie zaczęli robić analogów takich jak 1-demetylo flualprazolam, czy 1-demetylo bromazolam, czyli bez żadnego podstawnika w 1pozycji. Ta opcja zdaje się nie zmniejszać mocy tak drastycznie jak zamiana metylu na etyl, a przede wszystkim już była wypróbowana w lecznictwie, coś za tym by stało, poza "chińską myślą technologiczno-chemiczną", przecież Estazolam jest używany w medycynie, to jest inaczej 1-demetylo alprazolam.