Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ivo***s.***
09.04.2026, 08:23
Ktoś coś? Sklep niby wysyła przesyłki - tak wnioskuję, skoro goście z Kykeon zamówili od nich paczkę i następnie produkty które otrzymali wzięli do analizy laboratoryjnej. Jednak moment patrzenia na ogólny wygląd sklepu sprawia że dochodzę do wniosku, że to operacja gości od rech..., ponieważ:
- też mają na sklepie pełno AI generowanych grafik i opisów produktów
- podobny podział kategorii produktów oraz podział na leki (zapewne z Indii) i RC
- też mają wiele podstron (np. płatność i dostawa) napisanych (albo przynajmniej zredagowanych) przez AI, wyglądają identycznie jak u rech...
- ogólnie oba sklepy mają prawie te same wszystkie produkty
- z tego co jest napisane na stronie, ivo... dziwnym trafem zupełnie jak rech... nie potrafi wysyłać jakichkolwiek przesylek z trackingiem i potrafi tylko puszczać nierejestrowane szmaty (które nie docierają do polski co jest zapewne zasługą naszego krajowego przewoźnika)
sklep jest po hiszpańsku, ale chuj wie, z jakiego kraju operują (o ile faktycznie operują).
- też mają na sklepie pełno AI generowanych grafik i opisów produktów
- podobny podział kategorii produktów oraz podział na leki (zapewne z Indii) i RC
- też mają wiele podstron (np. płatność i dostawa) napisanych (albo przynajmniej zredagowanych) przez AI, wyglądają identycznie jak u rech...
- ogólnie oba sklepy mają prawie te same wszystkie produkty
- z tego co jest napisane na stronie, ivo... dziwnym trafem zupełnie jak rech... nie potrafi wysyłać jakichkolwiek przesylek z trackingiem i potrafi tylko puszczać nierejestrowane szmaty (które nie docierają do polski co jest zapewne zasługą naszego krajowego przewoźnika)
sklep jest po hiszpańsku, ale chuj wie, z jakiego kraju operują (o ile faktycznie operują).
09.04.2026, 22:29
Już zamawiałem około dziesięciu razy w rech...o i zawsze to dotarło, jedynym problemem jest to, że nie oferują śledzenia.
Ivol... jest partnerem, pracują razem i to są dokładnie te same produkty. Nigdy go nie próbowałem, ale wiem, że te dwa sklepy są powiązane.
Rech...o wysyła z Grecji, ale nie wiem jak jest z ivo....
Ivol... jest partnerem, pracują razem i to są dokładnie te same produkty. Nigdy go nie próbowałem, ale wiem, że te dwa sklepy są powiązane.
Rech...o wysyła z Grecji, ale nie wiem jak jest z ivo....
09.04.2026, 23:20
To, że nie oferują trackingu i wysyłają listem nierejestrowanym jest BARDZO dużym minusem, bo poczta polska działa jak chce.
Pewien użytkownik z forum czekał w związku z tym bardzo długo na przesyłkę - nie wiem czy finalnie w ogóle dotarła.
Zapewne to przeczyta i sam się wypowie.
Pewien użytkownik z forum czekał w związku z tym bardzo długo na przesyłkę - nie wiem czy finalnie w ogóle dotarła.
Zapewne to przeczyta i sam się wypowie.
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
09.04.2026, 23:56
Tak to jest poważna niedogodność, myślałem podczas mojego ostatniego zamówienia, że zostałem oszukany, były problemy pocztowe w Grecji i list zajął 2 miesiące, żeby dotrzeć...
10.04.2026, 06:19
Thierry i tak miałeś szczęście, że do ciebie dotarło, nawet z opóźnieniem. Ja zamówiłem od rech... raz w październiku 2025. Na przesyłkę czekam do dziś
Kiedy poczta w Grecji już ma jakieś problemy, i dołożysz do tego wiecznie niewydolną Pocztę Polską, to wlasnie takie rzeczy się otrzymuje. Albo raczej właśne nie otrzymuje.
Nie rozumiem, jakim problemem dla nich jest wysyłanie listów z trackingiem. Tym bardziej, że w tym kraju nie ma obowiązku legitymowania się dokumentem przy nadawniu tego typu przesyłek pocztą, dane nadawcy mogą być zmyślone, nikt tego nie sprawdza - więc w czym problem? Nie lubią mieć klientów, którzy wolą mieć trochę więcej pewności że otrzymają to co zamówili?
Szkoda, że ivo... będąc sklepem partnerskim rech..., ale jednocześnie osobnym sklepem, który mógłby zrobić niektóre rzeczy trochę inaczej, powtarza te same, gówniane praktyki typu brak wysyłki z trackingiem.
Kiedy poczta w Grecji już ma jakieś problemy, i dołożysz do tego wiecznie niewydolną Pocztę Polską, to wlasnie takie rzeczy się otrzymuje. Albo raczej właśne nie otrzymuje.
Nie rozumiem, jakim problemem dla nich jest wysyłanie listów z trackingiem. Tym bardziej, że w tym kraju nie ma obowiązku legitymowania się dokumentem przy nadawniu tego typu przesyłek pocztą, dane nadawcy mogą być zmyślone, nikt tego nie sprawdza - więc w czym problem? Nie lubią mieć klientów, którzy wolą mieć trochę więcej pewności że otrzymają to co zamówili?
Szkoda, że ivo... będąc sklepem partnerskim rech..., ale jednocześnie osobnym sklepem, który mógłby zrobić niektóre rzeczy trochę inaczej, powtarza te same, gówniane praktyki typu brak wysyłki z trackingiem.
10.04.2026, 10:11
I co z tego że masz towar jak nie potrafisz go bezpiecznie dostarczyć xd
...bo nawet małpa zasługuje na odrobinę człowieczeństwa.