Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
09.04.2026, 14:41
Piszesz w wątku 4MMC, a narrację stosujesz, jakbyś myślał, że w wątku 3MMC (albo coś źle rozumiem).
Tak czy siak sytuacja jest dziwna.
Przykro mi to mówić, ale vendor ostatnio średnio daje radę (patrząc po opiniach) pod względem jakości swoich sortów.
Nie chcę być wścibski ale szukam wytłumaczenia na to, dlaczego ostatnie sorty zbierają tak dużo złych opinii... może peeleny się nie zgadzają? No bo w życiu nie podejrzewałbym vendora o chytrość
Zatem, jako miłosierny samarytanin podzielę się swoją radą...
Lepiej podnieść ceny każdego produktu niż uzupełniać stany magazynowe czymś w stylu "Super cheap wholesale 4mmc powder 0,3 eur/g"
Jako ćpuny, wolimy zapłacić więcej za większą jakość.
Szczególnie, że macie konkurencję.
Tak czy siak sytuacja jest dziwna.
Przykro mi to mówić, ale vendor ostatnio średnio daje radę (patrząc po opiniach) pod względem jakości swoich sortów.
Nie chcę być wścibski ale szukam wytłumaczenia na to, dlaczego ostatnie sorty zbierają tak dużo złych opinii... może peeleny się nie zgadzają? No bo w życiu nie podejrzewałbym vendora o chytrość

Zatem, jako miłosierny samarytanin podzielę się swoją radą...
Lepiej podnieść ceny każdego produktu niż uzupełniać stany magazynowe czymś w stylu "Super cheap wholesale 4mmc powder 0,3 eur/g"
Jako ćpuny, wolimy zapłacić więcej za większą jakość.
Szczególnie, że macie konkurencję.
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
09.04.2026, 14:55
no to mamy mefa który:
trzyma 72 godziny ( z 2 g )
schizuje
i stimuje przy prawie zerowej euforii
dawać jeszcze recki, bo normalnie niemoge
trzyma 72 godziny ( z 2 g )
schizuje
i stimuje przy prawie zerowej euforii
dawać jeszcze recki, bo normalnie niemoge
09.04.2026, 15:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.04.2026, 15:39 przez Dead Nightmares.)
DrakoMalfoy
jesli twoj ziomek nie mial zadnych schiz, a ty ostatnio miewasz je dosc czesto z tego co czytam mimo, ze jeszcze jakis czas temu wszystko bylo okej to prawdopodobnie sie przegrzales niestety i juz pomijajac kwestie neuroprzekaznikow to dochodzi tez kwestia poziomu kortyzolu, ktory mega sie podnosi od grubszych lotow i faza wtedy zaczyna wygladac dziwnie, inaczej, tak jak opisujesz, mimo ze jakos to na ciebie zadziala to i tak juz wiekszosc „fazy” to sa uboki, wiem z doswiadczenia, bo tez potrafilem jesc takie ilosci jak ty w ciagach i sie nie oszczedzalem
jesli twoj ziomek nie mial zadnych schiz, a ty ostatnio miewasz je dosc czesto z tego co czytam mimo, ze jeszcze jakis czas temu wszystko bylo okej to prawdopodobnie sie przegrzales niestety i juz pomijajac kwestie neuroprzekaznikow to dochodzi tez kwestia poziomu kortyzolu, ktory mega sie podnosi od grubszych lotow i faza wtedy zaczyna wygladac dziwnie, inaczej, tak jak opisujesz, mimo ze jakos to na ciebie zadziala to i tak juz wiekszosc „fazy” to sa uboki, wiem z doswiadczenia, bo tez potrafilem jesc takie ilosci jak ty w ciagach i sie nie oszczedzalem
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
09.04.2026, 16:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.04.2026, 16:33 przez DrakoMalfoy.)
W ostatnim czasie miałem okazję zjeść innego z forum mefa który nie poschizowal nic.
Ogólnie ten mef nie jest dla mnie zły a nawet powiem że dobry a ludzie nie narzekają.
Napomknąłem tylko o 3mmc do którego muszę się strasznie zebrać i przypierdolic w odpowiednim dziale
Ogólnie ten mef nie jest dla mnie zły a nawet powiem że dobry a ludzie nie narzekają.
Napomknąłem tylko o 3mmc do którego muszę się strasznie zebrać i przypierdolic w odpowiednim dziale
Be objective and honest.
11.04.2026, 18:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.04.2026, 18:39 przez porkchop.
Powód edycji: Bledy ort i granatyczne
)
Ehhh.... high life powoli ,ale sikcesywnie siega dna. Amfa pali gardło jak trucizna i wywoluje koszmarny katar. Zapodana do japy =: mdlosci. Generalnie to dziala tak ze czujesz sie chory. Teraz mef co wywoluje shizy i trzyma 72h.... w tym roku to zjazd pod kazdym wzgledem ten vendor zalicza. wstyd °° dajcie se spokuj jesli macie zamiar taka lipe robić
jemu pewnie pojebały się działy i zamiast na temat 2 g nepa, który działał 72 godziny napisał o mefie
jakoś nikt inny nie potwierdził tych mitycznych 72 h, a DrakoMalfoy wyżej napisał, że u niego ludzie nie narzekają na sort
jakoś nikt inny nie potwierdził tych mitycznych 72 h, a DrakoMalfoy wyżej napisał, że u niego ludzie nie narzekają na sort
Hm... no paCZąc na działanie... do tego "prawie sam stim" to tu nalezy strzelać, że pewnie testował NEPa nasz koleszka... pytanie czemu zamiast mefa dostał NEPa?
to raczej pewne na 100% że to nie był Mef. no niestety profil działania tej substancji jest nie-do-podrobienia.
Nowy sort zapowiadał się super... a recek tego "cuda" widzę tu nie wiele...
co do DrakoMalfoy osobiście to go bardzo lubię, czasami mieliśmy psztyczki, ale to normalnie kiedy ktoś ma INNE ZDANIE
ale co do DrakoMalfoy wiadome jest jedno, nie jest to weekendowy zawodnik, nie pierdzieli się w "małe ilości" co sam już nie jednokrotnie pisał, i shizy to raczej byłby dla niego normalny udział w życiu, które prędzej czy później by wystąpiły, a że wystapiły akurat po wzięcia "kolejnego" specyfiku - zakładam w nie małej ilości... No to shizy poniekąd mielibyśmy tako jako wytłumaczone. Strzelam, że pewnie nawet pomyśli, że mu właśnie cisnę... nie to nie to " Drako
", po prostu czasami zanim napiszesz o shizach pomyśl, że to może już czas na małą przerwę, może ten sort nie jest aż tak zły? No bo w sumie co to znaczy, że coś jest shizogenne?
wziąłeś 20mg "substancji badanej" i chodziłeś 3 dni odrealniony? czy nadupcasz po 5g na dobe i się dziwisz?
Nie stoję w obronie HL bo nie testowałam nowego sortu ( o kurde ale was zaskoczyłam co nie?
)
ale:
- może jeden zawodnik testował NEPa - a nie MEFa
- drugi po prostu już przesadza z dawkami ( 50g w miesiąc no chyba że to na handel
) ... Drako serio bez urazy ja sobie trochę żartuję potraktuj to z lajtem 
ja już po prostu wiem, co się rodzi w Twojej głowie.
- a może... to kiepski sort, który nie wiadomo w sumie czym jest. Ale na to póki co mamy zbyt mało recek abv jednogłośnie stwierdzić, że coś tu nie gra.
A biorę pod uwagę wiele recek u naszego Patrona, które były "przeplatane z chujnia i nie warte zachodu".. z .." o ja pierdole - zajebiste"
Z całąpewnością przydało by się to zweryfikowac przez "zaufanych ludzików z forum", którzy jakoś nie kFapią się do testowania materiału co jest kurła z Wami?
to raczej pewne na 100% że to nie był Mef. no niestety profil działania tej substancji jest nie-do-podrobienia.
Nowy sort zapowiadał się super... a recek tego "cuda" widzę tu nie wiele...
co do DrakoMalfoy osobiście to go bardzo lubię, czasami mieliśmy psztyczki, ale to normalnie kiedy ktoś ma INNE ZDANIE
ale co do DrakoMalfoy wiadome jest jedno, nie jest to weekendowy zawodnik, nie pierdzieli się w "małe ilości" co sam już nie jednokrotnie pisał, i shizy to raczej byłby dla niego normalny udział w życiu, które prędzej czy później by wystąpiły, a że wystapiły akurat po wzięcia "kolejnego" specyfiku - zakładam w nie małej ilości... No to shizy poniekąd mielibyśmy tako jako wytłumaczone. Strzelam, że pewnie nawet pomyśli, że mu właśnie cisnę... nie to nie to " Drako
", po prostu czasami zanim napiszesz o shizach pomyśl, że to może już czas na małą przerwę, może ten sort nie jest aż tak zły? No bo w sumie co to znaczy, że coś jest shizogenne?wziąłeś 20mg "substancji badanej" i chodziłeś 3 dni odrealniony? czy nadupcasz po 5g na dobe i się dziwisz?
Nie stoję w obronie HL bo nie testowałam nowego sortu ( o kurde ale was zaskoczyłam co nie?
)ale:
- może jeden zawodnik testował NEPa - a nie MEFa
- drugi po prostu już przesadza z dawkami ( 50g w miesiąc no chyba że to na handel
) ... Drako serio bez urazy ja sobie trochę żartuję potraktuj to z lajtem 
ja już po prostu wiem, co się rodzi w Twojej głowie.
- a może... to kiepski sort, który nie wiadomo w sumie czym jest. Ale na to póki co mamy zbyt mało recek abv jednogłośnie stwierdzić, że coś tu nie gra.
A biorę pod uwagę wiele recek u naszego Patrona, które były "przeplatane z chujnia i nie warte zachodu".. z .." o ja pierdole - zajebiste"
Z całąpewnością przydało by się to zweryfikowac przez "zaufanych ludzików z forum", którzy jakoś nie kFapią się do testowania materiału co jest kurła z Wami?
12.04.2026, 17:23
Co testowałem wyglądało jak na zdjęciach, te 3 doby to na wyzerowanej tolerancji a 4mmc zużywam średnio w tempie 1g/doba. Działało euforycznie, raczej wątpię by to był NEP. Inna sprawa że sorty 4mmc innych vendorów były brązowawe, a ten mlecznobiały... może jakaś inna metoda produkcji.
12.04.2026, 21:58
biernackia
Jakie zatem zażywasz dawki i co ile czasu?
Na szybko licząc, musiałbyś brać trochę mniej niż 100mg co 2 godziny, taka dawka daje tylko namiastkę realnych efektów, nawet u osób o zerowej tolerancji... I na pewno nie trzyma 2 godziny, więc co najmniej 30 minut przed każdą dawką powinieneś siedzieć na "zjeździe".
Może my tu wszyscy jesteśmy przetyrańcami i bierzemy dawki jak dla konia, a zażywać powinno się właśnie w sposób jaki opisałem powyżej?
Na szybko licząc, musiałbyś brać trochę mniej niż 100mg co 2 godziny, taka dawka daje tylko namiastkę realnych efektów, nawet u osób o zerowej tolerancji... I na pewno nie trzyma 2 godziny, więc co najmniej 30 minut przed każdą dawką powinieneś siedzieć na "zjeździe".
Może my tu wszyscy jesteśmy przetyrańcami i bierzemy dawki jak dla konia, a zażywać powinno się właśnie w sposób jaki opisałem powyżej?
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
13.04.2026, 11:55
(12.04.2026, 21:58)doxyou napisał(a): biernackia
Doxyou. U mnie naprzykład protokół zażywania 4-MMC jest następujący. Na start 150mg a potem co godzinę 30mg az do końca grama.Fazę mam cały czas mocną.Bywa dni, że głeboko extatyczną.Nigdy nie "siedzę na zjezdzie" Zazywam raz na dwa tygodnie.
W temacie4-MMC siedze od 2009r i dopiero teraz mam pierwszą, za kwartał już póltoraroczną, przerwę.Tylko 1x 1g Cherry Coco od HighLife w ten czas zażyłem.Także musicie być przetyrańcami albo nie wiecie, ze mniej jest fajniej.Widzę po znjomych.Potrafia wziąść nawet 3g 3-CMC przez dobę I się ryja.Schizują i woogle zjazdy mają. U mnie nie ma zjazdów.Jest podniesienie nastroju i spadek do normy w 48h od pierwszej 150mg kreski.Inna sprawa, że u mnie dużo ćwiczeń, półmaratony i oddechowe dziwactwa i pewnie przez to inaczej reaguje.
Ale nie wyobrażam sobie takiego ćpania na duzych ilośicach. Miałem z tym próby ale hujowe samopoczucie. Na cholerę sie ryć ilościami jak można malutkie kreseczki I pławić się w extazie