Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ChemCloud.nl - Temat Główny.
21.07.2022, 02:32
Jeśli w weekend zamówisz, to w na 90% w następny będzie tańczone niezależnie od położenia. Przynajmniej na naszym kontynencie. 🙂
23.07.2022, 17:38
polecam chmurke jak zamawialem na terenie holandi to rakieta u mnie w 24h natomiast do polski kurier leci przewaznie okolo 4/5 dni
kontakt dobry a odczynniki aktywne
smialo moge polecic chmurke !
kontakt dobry a odczynniki aktywne
smialo moge polecic chmurke !
26.07.2022, 20:33
Działa, odpisuje. 🤔
Dobry e-mail macie na pewno?
Może w sprawie na którą nie odpisze piszecie?
Zamówienie robi się bezkontaktowo, że tak ujmę to...
(26.07.2022, 20:33)kajabuza napisał(a): Działa, odpisuje. 🤔
Ok, bez kontaktowo, ale mi chodzi o to, że zanim potwierdzą maila muszą sprawdzić mnie pod względem bezpieczeństwa i odeślą wtedy wiadomość na mojego maila z aktywacją. No i tak odsyłają, że przyjść nie może
Dobra, już mam. Nie trzeba czekać na mail potwierdzający, wystarczy się po czasie zalogować.
Brał ktoś od nich 3mmc? Warto zamawiać?
27.07.2022, 12:13
(23.07.2022, 17:54)kajabuza napisał(a): Mi się ostatnio zdarzyło zamówić 7cmc i zachwalałem sort prima, po kilku tygodniach znowu 7cmc i...
Coś było nie tak. Już po 2-3 poprawce dziwne zaprawy, ciężki organizm itd.
Napisałem wprost: słuchaj Ziomal! Jeszcze raz trefny sort i już nigdy nic nie zamówię!!!!!!!
Odpisał: O NIE! Nie możemy sobie pozwolić na stratę klienta który raz w miesiącu bierze coś za ponad 50 ale maks 100 srebrników! Panie Kaja jest Pan fundamentem naszym, filarem sukcesu i otaczającą naszą firmę aurą zysków!!!
Iks a zaraz za nim de
Nie no...napisał, że to samo, ale wiem że inaczej działało, gorzej psychicznie i fizycznie a że ostatnio nie żre benzo itd to wyraźniej czuje 😄
Może ma mnie dość. Patrzy każdego miesiąca a tam znowu ja, darmowa wysyłka bo weeknd i zamówienie:
OGR OM NE!!!
XD
Podeślij kiedyś jakieś foto tego ogromnego zamowienia nawet na priv by jakaś pala nie widziała bo ciekawi mnie
27.07.2022, 13:39
5/7 cmc zazwyczaj, dawniej trochę alfy i broma. Największe zamówienie 130 euro chyba raz