Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
10.02.2026, 22:38
Ostatnimi czasy najlepszy stymulant na rynku jak dla mnie. Wcześniej leciałem głównie a-pihp, może teraz też by mi przypasiło ale widze tylko a-pvp u Escobar a tego nie chce. NEP dla mnie porównywalny do apihp, mniej schizujący, dymek przyjemny całkiem
Niedługo zdam relacje o NEP od Esco
Niedługo zdam relacje o NEP od Esco
13.04.2026, 13:47
Ładuje to ktoś oral i rozpisze jakieś know-how? Dawka,czas działania,profil działania,zjazd etc
13.04.2026, 14:33
Wiki znam,ale dzięki.Zadałem pytanie oczekując czyjejś subiektywnej relacji z działania,tj ile przyjął,jak działało,czas peaku itd
13.04.2026, 14:41
No nie jest to jakiś temat do rozwodzenia sie nad nim nie wiadomo jak, wchodzi od 20 do 40 minut. Trzyma trochę dłużej niż sniff, peak jest dłuższy, podobnie jak calosc, u mnie to tak z 3-4h z hakiem bywało z tolerancją. Dawkowanie jest większe, i np. takie mikroskopijne dawki które by lekko podziałały donosowo, doustnie działają prawie że wcale. Przynajmniej ja tak mialem.
Wczoraj, 07:27
~50-70mg nepa oral co 4-6h sprowadza go do calkowicie funkcjonalnego stima, bezprzypalowego w miejscach publicznych i ma opcji zeby uwolnic bestie
wioadomo do amfetamin czy fenidatow to mu daleko patrzac na to jak te dwie grupy "pdokrecaja rozum", intensywnoscia dzialania to bym porownal do jakiejs pojebanej kofeiny, czasami idzie zapomniec ze zazywalo sie ketony, bo taki poziom rozumowania to w porownaniu do innych ketonow to abstrakcja
wioadomo do amfetamin czy fenidatow to mu daleko patrzac na to jak te dwie grupy "pdokrecaja rozum", intensywnoscia dzialania to bym porownal do jakiejs pojebanej kofeiny, czasami idzie zapomniec ze zazywalo sie ketony, bo taki poziom rozumowania to w porownaniu do innych ketonow to abstrakcja