Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie po THC Pen Resin
28.03.2026, 18:17
Szukam jakiś dobrych THC penów, zależy mi żeby to był prawdziwy THC resin a nie jakies HHC, THCM czy inne syntetyki, miałem ostatnio california honey 2ml, olejek był bardzo gęsty w miodowym kolorze a w smaku bardziej przebijał się posmak baczki niż dedykowanego smaku teraz mam jakieś duo 2 smaki też california ale tutaj smaki są już bardziej wyczuwalene, olejek też gęsty i miodowy ale chyba mniej niż te poprzednie. Mam już swoje lata i chciałbym wiedzieć co palę, możecie polecić jakieś sklepy co wiecie że na bank mają oryginalne peny z olejkiem THC live resin, z góry dzięki za pomoc.
31.03.2026, 12:48
(13.04.2026, 18:20)luckyluke1121 napisał(a): Daj namiar do tych innych vendorów od penów, sprawdzone naturalne ekstrakty live rosin lub live resin ?
Wykosztujesz się na takie porządne rosin/resin i ciężej je znaleźć.Większość tego co sprzedawcy oferują to Delta-9-THC lub Delta-8-THC,to nie pełnoprawne ekstrakty.
22.04.2026, 19:07
Podpinam się pod temat ktoś coś ciekawego może polecić ? Trafił mi się raz thc pen california honey i pozytywnie go wspominam szukam czegoś takiego 😊