Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Legal-Dark-Buzz.net - Temat Główny
18.04.2026, 23:48
Jeśli ktos nie otrzymuje newsletterow z dopal (i co za tym idzie ze sklepow partnerskich) to obwieszczam, że kod rabatowy na -10% na wszystko jest ważny dłuzej niz planowane, az do 30 kwietnia.
Mają maczanki, benzo (bromazolam) w prochu, moze by to kogos interesowało.
Mają maczanki, benzo (bromazolam) w prochu, moze by to kogos interesowało.
19.04.2026, 11:34
Możesz zaczynać się bać o nas obu 
Jak powiedziałem, że zamówimy, to kurwa zamówimy, a pieniądze zostaną wygrzebane spod ziemi

Jak powiedziałem, że zamówimy, to kurwa zamówimy, a pieniądze zostaną wygrzebane spod ziemi
W kielni zero, a kielon napełnia się
19.04.2026, 15:31
Widzę że Vendor ma same nowości w ofercie np jest HEXEN jestem mega ciekaw jakości trzeba będzie zamowic
23.04.2026, 13:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.04.2026, 13:58 przez LegalDarkBuzz.)
Dear Dopal Forum members,
Our most popular products are once again available for order in our store. We ship them all across Europe.
Our currently in-stock products:
CRYSTALS:
4-MMC / 3-CMC / 2-MMC / 2-CMC / NEP / A-PVP / HEX-EN/ 2-FDCK / EUTHYLONE/ 4-CMC
SEDATIVE POWDERS / PILLS:
BROMAZOLAM POWDER / BROMAZOLAM PILLS
NOIDS:
ADBB / 5CL
BLOTTERS:
AL-LAD blotters
PARTY PILLS:
3-MMC Pills (BITCOIN)
Others Pills
STRONG HERBAL INCENSE:
Available in two flavors: chocolate and raspberry.
Until the end of April, we are offering a 10% discount on every small order (under 2000€).
Use the coupon code: BUZZ10
WARNING:
Scammers are trying to impersonate and abuse the name LegalDarkBuzz. Always place your orders on the original website only:
https://legal-dark-buzz.net/
Best Regards,
LegalDarkBuzz
Dear doxyou and horsii
I see that you are interested in the Bromazolam product.
Our product is 100% original and not a Chinese replecament. In order to dispel any doubts you and the other forum members may have, we would like to offer you 2 × 0.5 g BROMAZOLAM powder completely free samples.
In exchange, we only ask that after you receive and test them, you share your honest opinion about the product here on the forum.
If our offer interests you, please contact us via email so we can discuss the shipping details.
Best regards,
LegalDarkBuzz
Our most popular products are once again available for order in our store. We ship them all across Europe.
Our currently in-stock products:
CRYSTALS:
4-MMC / 3-CMC / 2-MMC / 2-CMC / NEP / A-PVP / HEX-EN/ 2-FDCK / EUTHYLONE/ 4-CMC
SEDATIVE POWDERS / PILLS:
BROMAZOLAM POWDER / BROMAZOLAM PILLS
NOIDS:
ADBB / 5CL
BLOTTERS:
AL-LAD blotters
PARTY PILLS:
3-MMC Pills (BITCOIN)
Others Pills
STRONG HERBAL INCENSE:
Available in two flavors: chocolate and raspberry.
Until the end of April, we are offering a 10% discount on every small order (under 2000€).
Use the coupon code: BUZZ10
WARNING:
Scammers are trying to impersonate and abuse the name LegalDarkBuzz. Always place your orders on the original website only:
https://legal-dark-buzz.net/
Best Regards,
LegalDarkBuzz
Dear doxyou and horsii
I see that you are interested in the Bromazolam product.
Our product is 100% original and not a Chinese replecament. In order to dispel any doubts you and the other forum members may have, we would like to offer you 2 × 0.5 g BROMAZOLAM powder completely free samples.
In exchange, we only ask that after you receive and test them, you share your honest opinion about the product here on the forum.
If our offer interests you, please contact us via email so we can discuss the shipping details.
Best regards,
LegalDarkBuzz
23.04.2026, 15:28
LegalDarkBuzz
So nice...
Yuh I had my doubts whether it's ethyl-bromazolam or something like that.
I'd lbe happy to test it out and ofc place a review.
Sent you an email.
So nice...
Yuh I had my doubts whether it's ethyl-bromazolam or something like that.
I'd lbe happy to test it out and ofc place a review.
Sent you an email.
08.05.2026, 21:42
Otrzymałem obiecana przesylke 0,5g Bromazolam powder od LegalDarkBuzz , a nawet jeszcze dodatek - 0,5g 2FDCK i kilka bromazolam pills.
Bromazolam Powder dzała (rozpuszczony w glikolu propylenowym w stezeniu 2mg na ml - nie robcie większych stezen bo bromowane benzodiazepiny sa kapryśne wzgledem rozpuszczalnosco). Tego w glikolu to sprobowalem go tylko troszke i dwa razy. Dzialal na mnie OK i na mojego przyjacela też.
Bromazolam Tabletki równiez są aktywnee, zjadłem dwie, a dwie oddalem kumplowi takiemu inmemu i by zadowolony.
Za kilka dni napiszę obszerną recenzję Bromazolam Powder, jak prawdzwy profesjonalsta, po konkretnych testach, jak to przygotowac (Roztwor, dawkowanie itd) aby) było wszystko wiadomo jak byc powinno aby nic spieprzyć preparując ten wspaniały specyfik, którego tak brakuje teraz na rynku, a jednak LDB zdaje się go mieć!
---------------------
Kontakt z vendorem jest w porządku w moim odczuciu, nie ma się czego doczepić, jest OK, pomocny gość i komunikatywny. Duży plus.
Pakowanie produktu - powiem tak aby nie mowic zbyt wiele - jest dobre jak cholera, zakamuflowane elegancko. Duży plus również za to.
--------------------
To taki na szybko napisany post aby powiadomic że sklep wywiązuje sie z zobowiązan i nie sprzedaje lipy.
Za pare dni zamieszcze wczesniej wspomniana obszerną recenzję i kompendium wiedzy.
Bromazolam Powder dzała (rozpuszczony w glikolu propylenowym w stezeniu 2mg na ml - nie robcie większych stezen bo bromowane benzodiazepiny sa kapryśne wzgledem rozpuszczalnosco). Tego w glikolu to sprobowalem go tylko troszke i dwa razy. Dzialal na mnie OK i na mojego przyjacela też.
Bromazolam Tabletki równiez są aktywnee, zjadłem dwie, a dwie oddalem kumplowi takiemu inmemu i by zadowolony.
Za kilka dni napiszę obszerną recenzję Bromazolam Powder, jak prawdzwy profesjonalsta, po konkretnych testach, jak to przygotowac (Roztwor, dawkowanie itd) aby) było wszystko wiadomo jak byc powinno aby nic spieprzyć preparując ten wspaniały specyfik, którego tak brakuje teraz na rynku, a jednak LDB zdaje się go mieć!
---------------------
Kontakt z vendorem jest w porządku w moim odczuciu, nie ma się czego doczepić, jest OK, pomocny gość i komunikatywny. Duży plus.
Pakowanie produktu - powiem tak aby nie mowic zbyt wiele - jest dobre jak cholera, zakamuflowane elegancko. Duży plus również za to.
--------------------
To taki na szybko napisany post aby powiadomic że sklep wywiązuje sie z zobowiązan i nie sprzedaje lipy.
Za pare dni zamieszcze wczesniej wspomniana obszerną recenzję i kompendium wiedzy.
14.05.2026, 09:53
OK, wiec tak.
kontakt ze sprzedawca jest dobry, szybko odpisuje, pomocny, jest uczcciwy, komunikatywny. Nie mialem na co narzekac. Dostawa byla szybka i bezproblemowa.
Pakowanie było w porzadku, wiadomo nie jakieś "z kosmosu" bo to nie paczka co w niej jest 250g 4CMC ale do takiej małej przesylkik nie ma mowy aby samo sie otworzyło. Nie ma sie do czego doczepic w kwestii zapakowania.
Poza bromazolamem 0,5g dostalem gratisy w postaci 4 tabletek Bromazolam zielonych 3,5mg oraz 0,5g 2FDCK
![[Obrazek: image.png]](https://i.ibb.co/sJQFwVjF/image.png)
I teraz wazne. Bromowane benzodiazpiny (Z jednym podstawnikiem jako brom, tj. bromazolam, desalkylgidazepam, gidazepam, i do pewego stopnia bromazepam) sa dosc kaprysne w rozpuszczaniu. NIE róbcie duzych stężeń roztworu bromazolamu. Ja podgrzałem w łażni wodnej lekko glikol propylenowy 250ml, tak aby mieć równo 2mg/ml.. PO zagrzaniu sie wysypałem, wykonałem ręką ruchy mieszalnika do farby intenywne
Dalem temu polezec godzinke i wszystko było git. Nie róbcie wiecej niz 5mg/ml - moze i wam sie uda ale ryzykujecie ze sie nie rozpusci cale, i potem jak to niby kurwa wyjmiecie z lepkiego glikolu? 2mg/ml = optimal
No i z preparatyki bromka to by było na tyle. Jego forma to był drobny, leciutki puder, taki ze jego 500mg to wyglada na oko jak 70mg 4MMC xD
Nastepnie wiecie jak uzywac chyba strzykawki i lac do to do ryja.
Porada: Pod jezkiem jest tetnica z ktorej wszystkie lkeki a wiec rc benzo xanaxy itd trafiaja prosto tam gdzie maja isc, do naszego pieknego łba. Wypijanie doustnie przez metabolizm zoladkowy pierwszego przejscia (ktory omijamy ładujac pod jezyk) troche rozbija nasza czasteczke tak wiec dawajie pod jezyk. Glikol jest smaczny i slodki.
Dla nowicjuszy totalnych dawki bym powiedzial (ALE PROSZE MNIE POTEM NIE OSKARZAC ZE TO JA TAK ZLE RADZIŁEM
) 1-2mg. Ja to juz benzo smiec wiec lałem se na oko. Zaczynajcie od małych ilosci i poznajcie swoje mozliwowci, to proste a ile was uratuje..
BTW jestem pewien ze to bromazolam a nie etyl-bromazolam bo tylko po bromaolamie potrafiłem kurwa jak pojebany krasc po sklepach i inne głupie akcje typu włączanie awaryjnego hamulca w tramawaju albo zajebanie typowi kopa bo nie chcialem mu dac na wodke (a wymaciwal mi pusta wodka to wiadomo) a wstyd sie chwalic innymi głupotami. Bromazolam działa i chuj to jest najwazniejsze
Polecam ten produkt jak najbardziej jeszcze kolega wwojtuss napsze bo dzielilem sie z nim.
Szczegolowe opinie nt FDCK i Broma Pills napisze dzis wieczorem badz jutro.
Jeszcze raz dziekuje LegalDarkBuzz za mozliwosc testów!
kontakt ze sprzedawca jest dobry, szybko odpisuje, pomocny, jest uczcciwy, komunikatywny. Nie mialem na co narzekac. Dostawa byla szybka i bezproblemowa.
Pakowanie było w porzadku, wiadomo nie jakieś "z kosmosu" bo to nie paczka co w niej jest 250g 4CMC ale do takiej małej przesylkik nie ma mowy aby samo sie otworzyło. Nie ma sie do czego doczepic w kwestii zapakowania.
Poza bromazolamem 0,5g dostalem gratisy w postaci 4 tabletek Bromazolam zielonych 3,5mg oraz 0,5g 2FDCK
![[Obrazek: image.png]](https://i.ibb.co/sJQFwVjF/image.png)
I teraz wazne. Bromowane benzodiazpiny (Z jednym podstawnikiem jako brom, tj. bromazolam, desalkylgidazepam, gidazepam, i do pewego stopnia bromazepam) sa dosc kaprysne w rozpuszczaniu. NIE róbcie duzych stężeń roztworu bromazolamu. Ja podgrzałem w łażni wodnej lekko glikol propylenowy 250ml, tak aby mieć równo 2mg/ml.. PO zagrzaniu sie wysypałem, wykonałem ręką ruchy mieszalnika do farby intenywne
Dalem temu polezec godzinke i wszystko było git. Nie róbcie wiecej niz 5mg/ml - moze i wam sie uda ale ryzykujecie ze sie nie rozpusci cale, i potem jak to niby kurwa wyjmiecie z lepkiego glikolu? 2mg/ml = optimalNo i z preparatyki bromka to by było na tyle. Jego forma to był drobny, leciutki puder, taki ze jego 500mg to wyglada na oko jak 70mg 4MMC xD
Nastepnie wiecie jak uzywac chyba strzykawki i lac do to do ryja.
Porada: Pod jezkiem jest tetnica z ktorej wszystkie lkeki a wiec rc benzo xanaxy itd trafiaja prosto tam gdzie maja isc, do naszego pieknego łba. Wypijanie doustnie przez metabolizm zoladkowy pierwszego przejscia (ktory omijamy ładujac pod jezyk) troche rozbija nasza czasteczke tak wiec dawajie pod jezyk. Glikol jest smaczny i slodki.
Dla nowicjuszy totalnych dawki bym powiedzial (ALE PROSZE MNIE POTEM NIE OSKARZAC ZE TO JA TAK ZLE RADZIŁEM
) 1-2mg. Ja to juz benzo smiec wiec lałem se na oko. Zaczynajcie od małych ilosci i poznajcie swoje mozliwowci, to proste a ile was uratuje..BTW jestem pewien ze to bromazolam a nie etyl-bromazolam bo tylko po bromaolamie potrafiłem kurwa jak pojebany krasc po sklepach i inne głupie akcje typu włączanie awaryjnego hamulca w tramawaju albo zajebanie typowi kopa bo nie chcialem mu dac na wodke (a wymaciwal mi pusta wodka to wiadomo) a wstyd sie chwalic innymi głupotami. Bromazolam działa i chuj to jest najwazniejsze
Polecam ten produkt jak najbardziej jeszcze kolega wwojtuss napsze bo dzielilem sie z nim.
Szczegolowe opinie nt FDCK i Broma Pills napisze dzis wieczorem badz jutro.
Jeszcze raz dziekuje LegalDarkBuzz za mozliwosc testów!
17.05.2026, 20:37
Również otrzymałem po 0,5g FDCK i Broma i 5 tabsów bromazolamu. Wygląd jak u kolegi na zdjęciu.
Ja swoje opinie napiszę w odpowiednich wątkach, więc Maniek niuniu mój kochany zrób proszę jeszcze wątki o: FDCK i Bromazolam Powder.
Kontakt ze sprzedawcą... Zależy, który siedzi akurat przy komputerze, ale nie powiem, że wszystko przeszło bezproblemowo. Niestety.
Pakowanie jaki najbardziej okej jak na taką ilość.
Dziękuję za możliwość testów.
Ja swoje opinie napiszę w odpowiednich wątkach, więc Maniek niuniu mój kochany zrób proszę jeszcze wątki o: FDCK i Bromazolam Powder.
Kontakt ze sprzedawcą... Zależy, który siedzi akurat przy komputerze, ale nie powiem, że wszystko przeszło bezproblemowo. Niestety.
Pakowanie jaki najbardziej okej jak na taką ilość.
Dziękuję za możliwość testów.