Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
6-APB
18.04.2026, 10:39
(01.11.2025, 20:07)Piotrek8924 napisał(a): Świństwo fuuu, okropne w smaku.
Działanie też niezbyt spektakularne lekka poprawa nastroju, oczy jak 5 zł podanie tylko oralne.
Fajne,bardziej wizualne MDMA bez rozklejania się na kanapie.Bardzo mi się podobało,bardziej od MDMA ale smak rzeczywiście jest obrzydliwy(Miałem w postaci bursztynianu,nie wiem czy to ma znaczenie)
18.04.2026, 22:53
dlatego moi drodzy benzofurany zazywamy doustnie w postaci jakiejs bombki, a nie sniffujemy, to samo z fluorowanymi amfetaminami
19.04.2026, 20:02
wwojtuss w 2 czy 3-fluorowane amfetaminy jeszcze można w sensie efektów. Ich sie nie sniffuje bardziej dlatego że to jest tak bolesne i rozpierdalajace że klef przy tym to jest kurwa aksamitny. Chlorowane metkaty tyrają, wiadomo, ale one to jakoś tak bardziej żrą, drażnią, cos takiego, a fluoroamfetaminy (i fluorowne fenmetrazyny też - 3-fpm np) to jest taki ból, specyficzny, nie żrący, jakby "scentralizowany", nie wiem jak to opisać, ale to nie to samo, i po fluoro to krew leci szybko, duzo, itd, robią się takie pojebane rany.
2/3 fa/fma - jak kto lubi, jak nie przeszkadza ból to może wąchać. 4-fa czy fma to juz raczej bombki bo fluor ustawiony pod serotoninę.
2/3 fa/fma - jak kto lubi, jak nie przeszkadza ból to może wąchać. 4-fa czy fma to juz raczej bombki bo fluor ustawiony pod serotoninę.