Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
DMP -DiMethoPropylin
Wczoraj, 16:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 16:23 przez Headshotsolider.)
DMP is '2,2-dimethyl-3-(propylamino)propyl 2,2-dimethyl-3-(propylamino)propyl 4-aminobenzoate',', i
[size=1]2,2-dimethyl-3-(propylamino)propy[/size]
[size=1]2,2-dimethyl-3-(propylamino)propy[/size]
Wczoraj, 16:28
dzieki za te dawke informacji
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
Wczoraj, 17:02
Jestem porażony ilością informacji, muszę to rozłożyć na raty bo na raz ni chuja nie ogarnę
...bo nawet małpa zasługuje na odrobinę człowieczeństwa.
Wczoraj, 20:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 20:12 przez Headshotsolider.)
Sorki..miałem problem na tel z sklejeniem info...nie wiem czemu..ogólnie to hybryda dimetokainy i meprylkainy...ponoc na tą chwilę najlepsza substancja z tej grupy..w dalszym ciągu nie poraża mocą ale działanie jest dużo wyraźniejsze niż w przypadku poprzednich pochodnych..gdzieś na poziomie 3fph więc jest to jakiś sukces mimo wszystko
6 minut(y) temu
ten opis działania i porównanie, to z twoich doswiadczen, czy jakchś dałnów z reddita?