Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
08.04.2026, 13:17
Ja nie wiem czym wy się podniecacie chyba, że to ja mam już problem, od paru lat euforii na mnie nie działają. Jak lecę to tylko stymulanty, ale zamówiłem sobie 25g na testy bo przecież mefedron i każdy tak zawsze zachwalał. No I wlatuje 1 linia około 100 mg. Uczucie przytłoczenia, dziwne myśli, ciężkie oczy. Ogólnie efekty jakby organizm był czymś struty. Druga linia już 150mg, podbiła wyżej wymienione efekty. Zero przyjemności ciągle uczucie strucia. Po 3 linii 200mg tak się źle poczułem, że poszedłem spać. Do testów podchodziłem 3 razy i za każdym razem wyglądało tak samo. Nie ważne czy to 4mmc czy 4cmc czy 3 mmc zawsze wygląda tak samo czyli strucie i momentalnie sen jakby organizm się bronił. Oczywiście to subiektywne doznania na was może to działać "normalnie" pozdro
08.04.2026, 13:30
KapitanKreska
Mam identyczne objawy, co Ty w kwestii Mefa, co nie usprawiedliwia rzucania się na innych z tekstem "czym się podniecacie", bo wina jest tylko i wyłącznie Twoja.
Już tłumaczę.
Lecisz stymulanty, bo działają. A działają dlatego, że czas uzupełniania dopaminy jest śmiesznie szybki. Receptory też tak szybko się nie palą.
Zresztą stimy podgwałcają Ci jeszcze noradrenalinę, czyli "speed", ale też spięcie i nerwowość - ale tak czy srak czujesz się "wyjebany".
Receptory serotoninowe potrafią regenerować się miesiącami, a nawet latami - a Mefedron dosyć mocno rusza serotoninę (której u Ciebie brak). i średnio dopaminę.
Userzy, którzy zachwalają Mefa, to użytkownicy "normalni". Ty jesteś przetyrańcem - tu leży problem.
Produkt jest dobry, problem leży w neurochemii.
Mam identyczne objawy, co Ty w kwestii Mefa, co nie usprawiedliwia rzucania się na innych z tekstem "czym się podniecacie", bo wina jest tylko i wyłącznie Twoja.
Już tłumaczę.
Lecisz stymulanty, bo działają. A działają dlatego, że czas uzupełniania dopaminy jest śmiesznie szybki. Receptory też tak szybko się nie palą.
Zresztą stimy podgwałcają Ci jeszcze noradrenalinę, czyli "speed", ale też spięcie i nerwowość - ale tak czy srak czujesz się "wyjebany".
Receptory serotoninowe potrafią regenerować się miesiącami, a nawet latami - a Mefedron dosyć mocno rusza serotoninę (której u Ciebie brak). i średnio dopaminę.
Userzy, którzy zachwalają Mefa, to użytkownicy "normalni". Ty jesteś przetyrańcem - tu leży problem.
Produkt jest dobry, problem leży w neurochemii.
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
15.04.2026, 22:29
to prawda, dopamina szybko zapomina (rymuje sie wiec to prawda), mozna sobie wziac do serca te dobrze kazdemu znane 3 miesiace przerwy miedzy jednym a drugim razem, co prawda w tej madrosci ludowej jest mowa o MDMA (ale mozna rozszerzyc do serojebaczy ogolnie) zeby odczuc pelnie efektu
ale wiem po sobie, ze jak receptory nie sa gwalcone 24/7 serojebaczami to miesiac przerwy wystarczy zeby sie zakochac na nowo, tylko ze ja nie przyjmuje zadnych stabilizatorow nastroju itd itd, a czasami nawet jakis suplement wrzuce na ruszt
ale wiem po sobie, ze jak receptory nie sa gwalcone 24/7 serojebaczami to miesiac przerwy wystarczy zeby sie zakochac na nowo, tylko ze ja nie przyjmuje zadnych stabilizatorow nastroju itd itd, a czasami nawet jakis suplement wrzuce na ruszt
W ostatnich dniach odebrałem przesyłke z 50g 4-MMC od pana Pawła, prezentuje sie następująco (zdj na samym dole)
Oba zdjęcia przesdstawiaja dokładnie te same kryształy, tylko jedna fota zrobiona w taki sposób, a druga po chwili ale w inny tzn z innym oświetleniem.
Każdy kamulec na zdj miał po jakieś 5-7g, tak mi powiedziano. Nie zdążono zrobić zdjęc tych jeszcze większych kawałków bo powiedziano mi że rozeszły się migiem zanim zdążono telefon wyciągnać żeby fote cyknąć.
Nie jadłem tej 4 zaznaczam (ale mnóstwo jadłem i były świetne) - mimo tego, biorąc pod uwage że tej o ktorej mowa w poscie to ledwo dotarła i "było i nima" to nie mam wątpliwosci że pan Paweł jak zawsze robi dobrą robotę.
zamawiać śmiało, nie ma opcji się na tym zawieść - no chyba że ktoś wierzy w te uliczne legendy typu "4mmc z 2009 to nie 4mmc z 2026" zamiast w fakty "twoja głowa w 2009 nie była tak przeorana jak jest w 2026".
"Kupujcie bitkojny i zamawiajcie z Escobar wszyscy, to jest bowiem z pierwszej półki mefedron pana Pawła E., który za was będzie skruszony. bierzcie i wąchajcie jego wszyscy, to jest bowiem prima sort, który przez was was i przez wielu będzie doceniany na każdy dobry balet. To czyńcie na vendora pamiątkę" <dzyń>
![[Obrazek: image.png]](https://i.ibb.co/nMDrY7gw/image.png)
Oba zdjęcia przesdstawiaja dokładnie te same kryształy, tylko jedna fota zrobiona w taki sposób, a druga po chwili ale w inny tzn z innym oświetleniem.
Każdy kamulec na zdj miał po jakieś 5-7g, tak mi powiedziano. Nie zdążono zrobić zdjęc tych jeszcze większych kawałków bo powiedziano mi że rozeszły się migiem zanim zdążono telefon wyciągnać żeby fote cyknąć.
Nie jadłem tej 4 zaznaczam (ale mnóstwo jadłem i były świetne) - mimo tego, biorąc pod uwage że tej o ktorej mowa w poscie to ledwo dotarła i "było i nima" to nie mam wątpliwosci że pan Paweł jak zawsze robi dobrą robotę. zamawiać śmiało, nie ma opcji się na tym zawieść - no chyba że ktoś wierzy w te uliczne legendy typu "4mmc z 2009 to nie 4mmc z 2026" zamiast w fakty "twoja głowa w 2009 nie była tak przeorana jak jest w 2026".
"Kupujcie bitkojny i zamawiajcie z Escobar wszyscy, to jest bowiem z pierwszej półki mefedron pana Pawła E., który za was będzie skruszony. bierzcie i wąchajcie jego wszyscy, to jest bowiem prima sort, który przez was was i przez wielu będzie doceniany na każdy dobry balet. To czyńcie na vendora pamiątkę" <dzyń>
![[Obrazek: image.png]](https://i.ibb.co/nMDrY7gw/image.png)
18.04.2026, 22:29
jezusie malverde przenajswietszy patronie zlodziei i przemytnikow spraw zebym uraczyl sie smakiem tegoz srodka
szkoda ze spichlerz swieci pustkami, a ekonomiczniej wychodzi brac nepa, bo moze i zakochalem sie na nowo w betaketonach po otrzymaniu takiego wyjebistego nepa, ale jednak stara milosc nie rdzewieje, a receptory serotoninowe staja sie tylko coraz to mniej spalone
moze to jednak czas, zeby odswiezyc pamiec i przypomniec serotoninie do czego sluzy...?
szkoda ze spichlerz swieci pustkami, a ekonomiczniej wychodzi brac nepa, bo moze i zakochalem sie na nowo w betaketonach po otrzymaniu takiego wyjebistego nepa, ale jednak stara milosc nie rdzewieje, a receptory serotoninowe staja sie tylko coraz to mniej spalone
moze to jednak czas, zeby odswiezyc pamiec i przypomniec serotoninie do czego sluzy...?
Wczoraj, 12:15
Cześć misiaki, tu Józek ze szlagiera Bajmu, co bez ćpania pojawia się, a przy ćpaniu znika. Przybyłem zdać reckę nagrody jaką otrzymałem w zeszłym tygodniu, ale i przy okazji towaru, jaki zamawiałem na święta, bo w sumie to był ten sam sort, a przynajmniej tak mi się wydaje ❄️🪻
Pakowanie: Esco jak zwykle zaskakuje i tyle mogę na ten temat napisać. Życzyłbym sobie takiej kreatywności, jaką posiada ekipa w jego zespole 😁
Właściwości: zapach typowego mefa, jak tylko go czuję, to mi w jajach buzuje, mam chyba jakiś mefedronowy fetysz, bo serio mnie to podnieca.
Kolor był biały, po raz pierwszy otrzymałem go w postaci kamyczka, fajne to było, choć miałem obawy, że mi się rozpryska chuj wie gdzie, jednak ostrożnie go kruszylem.
Działanie: Natychmiastowe, ledwo spłynie i już glowa wraz z jajami wirują. Fajny plusz, libido podkręcone i to mocno. Przyjmowałem towar zarówno donosowo, jak i kapsułkowo popijając kefirem, co polecano na tymże forum, za co jestem wam wdzięczny. Działanie około godziny, choć ja lubię często dorzucać i nie patrzę zbytnio na czas. Materiał klasy premium.
Niestety... Z racji tego, że miałem do użytku zarówno zamówiony towar, jak i ten z nagrody to za bardzo mi się to nałożyło i leciałem równo. Kiedyś już wspominałem, że nie mam problemu, kiedy towaru nie mam, nie czuję ciśnienia na zamówienie, za to kiedy już towar mam to mam ochotę lecieć non stop. Przegiąłem na tyle, że w drugim tygodniu zabawy miałem problemy zarówno ze sparaliżowaną jamą ustną i nie byłem w stanie chronić zębów, jak i ze snem. Byłem okropnie zmęczony, ale nie byłem w stanie zasnąć, co doprowadziło mnie do potężnej paniki i wybuchem płaczu z tego powodu. Pierwszy raz mnie to spotkało, choć kara była zdecydowanie zasłużona. Jak się jest durniem, to trzeba pocierpieć.
Na szczęście po tym, jak zacząłem odsypiać i zmusiłem się do roweru to wróciłem do normy.
Sam towar polecam, ale jeszcze bardziej zachęcam do używania mózgu, bo bez tego ani rusz.
Pakowanie: Esco jak zwykle zaskakuje i tyle mogę na ten temat napisać. Życzyłbym sobie takiej kreatywności, jaką posiada ekipa w jego zespole 😁
Właściwości: zapach typowego mefa, jak tylko go czuję, to mi w jajach buzuje, mam chyba jakiś mefedronowy fetysz, bo serio mnie to podnieca.
Kolor był biały, po raz pierwszy otrzymałem go w postaci kamyczka, fajne to było, choć miałem obawy, że mi się rozpryska chuj wie gdzie, jednak ostrożnie go kruszylem.
Działanie: Natychmiastowe, ledwo spłynie i już glowa wraz z jajami wirują. Fajny plusz, libido podkręcone i to mocno. Przyjmowałem towar zarówno donosowo, jak i kapsułkowo popijając kefirem, co polecano na tymże forum, za co jestem wam wdzięczny. Działanie około godziny, choć ja lubię często dorzucać i nie patrzę zbytnio na czas. Materiał klasy premium.
Niestety... Z racji tego, że miałem do użytku zarówno zamówiony towar, jak i ten z nagrody to za bardzo mi się to nałożyło i leciałem równo. Kiedyś już wspominałem, że nie mam problemu, kiedy towaru nie mam, nie czuję ciśnienia na zamówienie, za to kiedy już towar mam to mam ochotę lecieć non stop. Przegiąłem na tyle, że w drugim tygodniu zabawy miałem problemy zarówno ze sparaliżowaną jamą ustną i nie byłem w stanie chronić zębów, jak i ze snem. Byłem okropnie zmęczony, ale nie byłem w stanie zasnąć, co doprowadziło mnie do potężnej paniki i wybuchem płaczu z tego powodu. Pierwszy raz mnie to spotkało, choć kara była zdecydowanie zasłużona. Jak się jest durniem, to trzeba pocierpieć.
Na szczęście po tym, jak zacząłem odsypiać i zmusiłem się do roweru to wróciłem do normy.
Sam towar polecam, ale jeszcze bardziej zachęcam do używania mózgu, bo bez tego ani rusz.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Wczoraj, 19:21
Obec.y sort schizogenny? Od również dobrego vendorzy z tego forum niestety okazało się w huj schizogenny i poszedł w kibel...chce zamówić troszkę wiec czy polecacie obecna czworecxke?
Wczoraj, 19:44
Ja z 4 od escobara nie miałem nigdy takich problemów, i nie słyszalem takich rzeczy od nikogo. Generalnie rzecz biorąc, jak 4-MMC schizuje, to dobrze byłoby się zastanowić czy problem nie stoi po stronie użytkownika - od strony miksów, zwyczajnych predyspozycji, czy w końcu tego słynnego przetyrania.
Wczoraj, 19:57
No jak ktoś nakurwia maratony mefedronowe Oslo - Kuala Lumpur - Genewa to nie dziwota, że schiza zaczyna z nim grać w szachy 5D
Mefedron to jest zabawka na max jedną nockę a nie rozkładanie tego w czasie przez tydzień.
Mefedron to jest zabawka na max jedną nockę a nie rozkładanie tego w czasie przez tydzień.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.