Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Korzystasz z YouTube Premium, czy normalnie? 18/04/2026
Wczoraj, 21:46
Kurwa ja podobne wartości jak wy wyznawałem piracąc gry w wieku 11 lat i uważając się za geniusza finansów xD
Dzisiaj, 01:05
(Wczoraj, 19:37)doxyou napisał(a): Tylko po co, skoro możesz mieć za darmo - wyżej masz dokładnie opisaną metodę.
Po to, bo kurwa chcę i chuj.
Nie chcę mieć za darmo bo to za darmo nie działa tak jak premium.
Bo korzystałem już z tych zjebanych apek i to jest łajno.
Bo mój spokój jest o wiele bardziej cenniejszy niż równowartość kebaba.
Bo feeling z użytkowania jest o niebo lepszy.
Dziękuję, do widzenia.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
Dzisiaj, 01:35
TYTUS
no +1, beka jak ktos zaluje na yt premium i chce mu sie pierdolic z jakimis wtyczkami itp jak to kosztuje tyle co nic xD poza tym jestem tez zdania, ze jak sie juz z jakiejs platformy korzysta to mozna cos kurwa wesprzec chociaz za to, ze cos takiego fajnego jak youtube w ogole nam zrobili
ale gdyby nie to, ze na telefonie duzo z yt korzystam to raczej bym tego nie kupowal, kupuje tylko ze wzgledu na to, ze mozna zminimalizowac yt, leci dalej muzyka i mozna robic cos innego, bez premium tego nie ma
no +1, beka jak ktos zaluje na yt premium i chce mu sie pierdolic z jakimis wtyczkami itp jak to kosztuje tyle co nic xD poza tym jestem tez zdania, ze jak sie juz z jakiejs platformy korzysta to mozna cos kurwa wesprzec chociaz za to, ze cos takiego fajnego jak youtube w ogole nam zrobili
ale gdyby nie to, ze na telefonie duzo z yt korzystam to raczej bym tego nie kupowal, kupuje tylko ze wzgledu na to, ze mozna zminimalizowac yt, leci dalej muzyka i mozna robic cos innego, bez premium tego nie ma
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
6 godzin(y) temu
Dead Nightmares
Dokładniutko szefuńciu.
Polaczek cebulaczek-dopalaczek o zjebanej mentalności wiecznego biedaka zawsze będzie coś kombinował żeby tylko zaoszczędzić TE CAŁE 30zł
które i tak w obecnych czasach są chuja warte, żule wydają więcej na wino XD
![[Obrazek: Polish-20260426-073223592.jpg]](https://i.ibb.co/Y4YF8pzX/Polish-20260426-073223592.jpg)
I tak jak wspomniał Najtmers, spróbuj zminimalizować i porobić sobie coś innego przy dźwiękach swojej ulubionej muzyki xd
Tym bardziej, że YT to jedyna platforma z której korzystam.
Ja po prostu zrozumiałem, że mój spokój i wygoda są o wiele bardziej cenniejsze niż jakieś zjebane drobne groszki.
Dokładniutko szefuńciu.
Polaczek cebulaczek-dopalaczek o zjebanej mentalności wiecznego biedaka zawsze będzie coś kombinował żeby tylko zaoszczędzić TE CAŁE 30zł
które i tak w obecnych czasach są chuja warte, żule wydają więcej na wino XD
![[Obrazek: Polish-20260426-073223592.jpg]](https://i.ibb.co/Y4YF8pzX/Polish-20260426-073223592.jpg)
I tak jak wspomniał Najtmers, spróbuj zminimalizować i porobić sobie coś innego przy dźwiękach swojej ulubionej muzyki xd
Tym bardziej, że YT to jedyna platforma z której korzystam.
Ja po prostu zrozumiałem, że mój spokój i wygoda są o wiele bardziej cenniejsze niż jakieś zjebane drobne groszki.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
2 godzin(y) temu
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
1 godzinę temu
TYTUS Oj tyfus, ale ty masz kompleksy kurwa jakieś z tym polaczkiem cebulaczkiem XD Durniu brzemienny tu nie chodziło o oszczędzenie 30 zł, tylko płacenie 30 zł korporacji która na ciebie pluje, gromadzi i sprzedaje na lewo i prawo twoje informacje, wykorzystuje je do profilowania ciebie, i sra ci do ryja generalnie rzecz biorąc. No ale cięzko spodziewac sie żebys ty czytał wnikliwie jakikolwiek post jak ci te 30 złotych przysłoniło rozum, bogaczu
Mam taką propozycję - codziennie będe na forum cie obrażał (i twoją matkę też), i będziesz miał do wyboru albo płacić 30zł za Horsii Premium i wtedy przestanę, albo będziesz mógł se mnie zignorować - ale to będzie wymagało niesamowitego nakładu pracy jakim jest wejść tam gdzieś w ustawienia, klikać coś gdzieś w jakiś profil i dodawać coś na jakąś liste ignorów, jakieś takie bardzo technologiczne, a ty jesteś poważnym zabieganym czlowiekiem i nie masz czasu grzebać w jakichś listach ignorowanych. Poza tym jak se zignorujesz to nie bedzie to samo, jakbyś zapłacił. Jak zignorujesz to nie będzie ci wyświetlać w ogole moich postów i innych rzeczy, a tak to jakbys zapłacił 30 zl to jest inaczej bo mozesz ze mna rozmawiac wtedy normalnie, i dodatkowo nie czytać bluzgów pod swoim adresem.
Mam taką propozycję - codziennie będe na forum cie obrażał (i twoją matkę też), i będziesz miał do wyboru albo płacić 30zł za Horsii Premium i wtedy przestanę, albo będziesz mógł se mnie zignorować - ale to będzie wymagało niesamowitego nakładu pracy jakim jest wejść tam gdzieś w ustawienia, klikać coś gdzieś w jakiś profil i dodawać coś na jakąś liste ignorów, jakieś takie bardzo technologiczne, a ty jesteś poważnym zabieganym czlowiekiem i nie masz czasu grzebać w jakichś listach ignorowanych. Poza tym jak se zignorujesz to nie bedzie to samo, jakbyś zapłacił. Jak zignorujesz to nie będzie ci wyświetlać w ogole moich postów i innych rzeczy, a tak to jakbys zapłacił 30 zl to jest inaczej bo mozesz ze mna rozmawiac wtedy normalnie, i dodatkowo nie czytać bluzgów pod swoim adresem.