Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
RCGang.shop - temat główny
17.04.2026, 09:59
Moje zamowienie zostalo oplacone w ***szczegóły***. Do dnia dzisiejszego nie wyslane...
Ja opłaciłem przez btc **.04 i dostałem maila ze płatność się nie powiodła. Później po kontakcie dostałem info że się powiodła i **04 **-04 dostanę tracker. Dzisiaj dostałem ponownie wiadomość że płatność się nie powiodła a kasa poszła na wasz portfel. I już nie ma odzewu chociaż wcześniej odpisywał iście co parę godzin. Co tu się kurwa dzieje? Do tego ten wczorajszy mail znowu dotyczył płatności z **.04. i taką datę ma w wiadomości. Gdzie jest mój tracker ? Albo kontakt?
Byronik? Ussualy 1-2 days. Where is my tracker ? Jak narazie wysyłacie mi jakieś głupie wiadomości że się nie powiodła płatność i że mam spróbować innej metody jak macie kasę już na portfelu i nie ma innej opcji płatności. Haha
(19.04.2026, 15:11)Byronik napisał(a): usually we ship in 1-2 working days after ordered not sure what "long" means
Byronik? Ussualy 1-2 days. Where is my tracker ? Jak narazie wysyłacie mi jakieś głupie wiadomości że się nie powiodła płatność i że mam spróbować innej metody jak macie kasę już na portfelu i nie ma innej opcji płatności. Haha
8 godzin(y) temu
your payment was short few euros we still ship and send you tracking and you cant find it I resent again this morning.