Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
12.05.2026, 08:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.05.2026, 08:54 przez biernackia.)
Wyjątkowo w nos, było tego jeno 2g na próbę. Roztarte na talerzu do wyschnięcia wpierw ofc.
Wiem, sam sobie zaprzeczam ale normalnie to jem bo szkoda zatok na coś takiego...
Wiem, sam sobie zaprzeczam ale normalnie to jem bo szkoda zatok na coś takiego...
12.05.2026, 14:32
jeden człek: 2G ... na próbę 
drugi: lata po "jakimś towarze od ziomka wyspidowany po zajebaniu 100mg"
jprd... a któryś z was wgl we jak działa ... amfetamina???
oh nie... źle zapytałam ... czy z definicji ktoś z was wie jak POWINNA działać amfetamina?
( porozmawiajmy o tym bo... ) coś czuję może to byś dłuuuga i bogata w szczegóły rozmowa

drugi: lata po "jakimś towarze od ziomka wyspidowany po zajebaniu 100mg"
jprd... a któryś z was wgl we jak działa ... amfetamina???
oh nie... źle zapytałam ... czy z definicji ktoś z was wie jak POWINNA działać amfetamina?
( porozmawiajmy o tym bo... ) coś czuję może to byś dłuuuga i bogata w szczegóły rozmowa
12.05.2026, 15:58
Słoniu szanowna Hebanowa, 2g PASTY na próbę bo normalnie brałem stamtąd tą suchą kredę. Werdykt: działa tak samo jak sucha, więc nie ma sensu przepłacać. Robiłem i per nasal i per oral obie wersje. Suchą ostatnio tylko dożołądkowo bo te dziwne paprochy trochę mnie niepokoją, ktokolwiek to mieszał mieszał to pewnie w jakimś brudnym wiadrze, w stodole. Szkoda psuć sobie nos na coś takiego po prostu ale wyjątkowo pastę zapodałem akurat tam.
Po 100mg czego przedmówca latał, niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć.
Po 100mg czego przedmówca latał, niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć.
06.06.2026, 04:21
Dobry sorcik fetki. Przy 30 mg wrzuconej do noska z rana, odczuwałam pozytywne efekty do późnego wieczora, bez żadnej chęci na wrzuty.
06.06.2026, 23:20
Konwalia2568 jak długo bierzesz już fete?
miałaś jakieś przerwy? bo po zamówieniach widzę że mieszasz to z ketonami na zmianę... nie jestem w stanie wyczaić dlaczego na Ciebie tak "fajnie" 30mg podziałało
Może cuś nowego na stanie mają...
albo "feta doszła" od stania w magazynie
bo jest tyle naprzemiennych opini, że ostatnio już nawet zażartowałam jakie ludzie biorą dawki, po których to w sumie wniosków wysnuć nie ma jakich.
miałaś jakieś przerwy? bo po zamówieniach widzę że mieszasz to z ketonami na zmianę... nie jestem w stanie wyczaić dlaczego na Ciebie tak "fajnie" 30mg podziałało
albo "feta doszła" od stania w magazynie
bo jest tyle naprzemiennych opini, że ostatnio już nawet zażartowałam jakie ludzie biorą dawki, po których to w sumie wniosków wysnuć nie ma jakich.
07.06.2026, 00:46
30 mg to dawka terapeutyczna, na mnie działa fajnie, bo mam ADHD. Doświadczam wyciszenia i większego spokoju po wzięciu, taka dawka sprawia, że szum w głowie znika, co ułatwia funkcjonowanie w stopniu znacznym. Chociaż nie zawsze to musi działać idealnie, to jestem bliżej niż dalej, żeby znaleźć remedium.
Brałam 2 miesiące fetę w przedziale luty-kwiecień, to był okres testów więc dawki nie zawsze były takie same. Bywało po 20 albo 50. 3 razy wzięłam 100, ale to już wtedy działało jak ćpanie dla ćpania, pogoń za fazką i ciśnienie na dorzuty, dlatego nie poszłam tym szlakiem.
Czasem się budziłam rano i nie miałam potrzeby na branie jakichkolwiek, chociaż to góra maks 2-3 dni. Generalnie były to specyficzne 2 miesiące. Pewne zmiany w życiu sprawiły, że odstawiłam na 2 msc. Warto dać sobie czas na doświadczenie życia bez tego, sprawdzić jak skutecznie działają wyuczone mechanizmy na trzeźwo. Generalnie byłam zadowolona przez większość tego okresu.
Finalnie, nie mieszam z ketonami na zmianę, biorę albo jedno albo drugie. Miałam ochotę na mef ciąg, więc zamówiłam 4mmc i fetkę przy okazji. Myślałam, że się wyszumie na mefie, ale poszło tak jak opisałam to w 4MMC dyskusja. Po 2 dniach wzięcie 30 mg było dla mnie jak wybawienie, szum zniknął, czułam się sprawniejsza jeśli chodzi o funkcje poznawcze i nie miałam ochoty żeby co kolwiek dorzucać.
Moje reakcje ciała/umysłu na te określone dawki, prawdopodobnie nie będą się pokrywać z większością użytkowników. Każdy ma inne potrzeby i możliwości, ja nie korzystam z fetunii dla ćpania tylko bardziej jako remedium na określone objawy. Co do różnicy między aktualnym sortem, a tym sprzed 2 msc to po prostu tak nie ciśnie na dorzutki.
Brałam 2 miesiące fetę w przedziale luty-kwiecień, to był okres testów więc dawki nie zawsze były takie same. Bywało po 20 albo 50. 3 razy wzięłam 100, ale to już wtedy działało jak ćpanie dla ćpania, pogoń za fazką i ciśnienie na dorzuty, dlatego nie poszłam tym szlakiem.
Czasem się budziłam rano i nie miałam potrzeby na branie jakichkolwiek, chociaż to góra maks 2-3 dni. Generalnie były to specyficzne 2 miesiące. Pewne zmiany w życiu sprawiły, że odstawiłam na 2 msc. Warto dać sobie czas na doświadczenie życia bez tego, sprawdzić jak skutecznie działają wyuczone mechanizmy na trzeźwo. Generalnie byłam zadowolona przez większość tego okresu.
Finalnie, nie mieszam z ketonami na zmianę, biorę albo jedno albo drugie. Miałam ochotę na mef ciąg, więc zamówiłam 4mmc i fetkę przy okazji. Myślałam, że się wyszumie na mefie, ale poszło tak jak opisałam to w 4MMC dyskusja. Po 2 dniach wzięcie 30 mg było dla mnie jak wybawienie, szum zniknął, czułam się sprawniejsza jeśli chodzi o funkcje poznawcze i nie miałam ochoty żeby co kolwiek dorzucać.
Moje reakcje ciała/umysłu na te określone dawki, prawdopodobnie nie będą się pokrywać z większością użytkowników. Każdy ma inne potrzeby i możliwości, ja nie korzystam z fetunii dla ćpania tylko bardziej jako remedium na określone objawy. Co do różnicy między aktualnym sortem, a tym sprzed 2 msc to po prostu tak nie ciśnie na dorzutki.
07.06.2026, 10:58
Fetka jak najbardziej przyzwoita. W moim przypadku 5g stąd starczy na 2,5 dnia, więc sami sobie oceńcie. Waliłem dawki rzędu 100mg-400mg z częstotliwością rozmaitą, bo raz było co godzinkę, a później kolejna 4h po poprzedniej. Momentami czuć było, że jest za wysoko i ogólnikowo mam mieszane uczucia, bo gdybym zapłacił za to 200 czułbym się rozczarowany, a przy tej obecnej cenie to jest moim zdaniem bardzo dobra cena.
Jeśli ktoś z was miał okazję z raczyć się produktami z cebulki, które zwano mixami 50/50 fety i kofeiny to temu produktowi moim zdaniem jest najbliżej do tych mieszanek.
Jeśli ktoś z was miał okazję z raczyć się produktami z cebulki, które zwano mixami 50/50 fety i kofeiny to temu produktowi moim zdaniem jest najbliżej do tych mieszanek.
(06.06.2026, 23:20)DarkSonia napisał(a): Konwalia2568 jak długo bierzesz już fete?
albo "feta doszła" od stania w magazynie![]()
Mogę tylko powiedzieć że mam wieloletni staż i to co tu tak jest nie ma nic wspólnego, prawdziwą feta i będę szczery że od paru lat nie spotkałem prawdziwe dobrej gry takiej jak była w latach 2000
30 mg to chyba meta a nie feta że tak was klepie