Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Antyhistaminy + ketony
Wczoraj, 21:34
Hejka
Czy ktoś z was stosuje jakieś antyhistaminy? a do tego potem robi sobie imprezy z ketonami? 4MMC? 3CMC?
Jestem ciekawa ( a raczej dokładnie moja przyjaciółka, która się bardzo boi tego łączyć ) jak się to ma do ew. skutków ubocznych
czy faza może być dzięki temu mocniejsza? czy właśnie gorsza?
To to co sobie mogę poczytać na internecie ogólnie czy korzystając z chata gpt to nie to... bo tam wszystko jest złe i lepiej tego nie łączyć a od narkotyków to się umiera.
Pytanie czy ktoś tu z obecnych leci na czymś takim związanym z walką z alergią a do tego dorzuca sobie jakieś ketony czy tam inne ciekawe wynalazki ze świata narkotyków i jak to ogarnia jego organizm.
Dziekuję za każdą odpowiedź.
Czy ktoś z was stosuje jakieś antyhistaminy? a do tego potem robi sobie imprezy z ketonami? 4MMC? 3CMC?
Jestem ciekawa ( a raczej dokładnie moja przyjaciółka, która się bardzo boi tego łączyć ) jak się to ma do ew. skutków ubocznych
czy faza może być dzięki temu mocniejsza? czy właśnie gorsza?
To to co sobie mogę poczytać na internecie ogólnie czy korzystając z chata gpt to nie to... bo tam wszystko jest złe i lepiej tego nie łączyć a od narkotyków to się umiera.

Pytanie czy ktoś tu z obecnych leci na czymś takim związanym z walką z alergią a do tego dorzuca sobie jakieś ketony czy tam inne ciekawe wynalazki ze świata narkotyków i jak to ogarnia jego organizm.
Dziekuję za każdą odpowiedź.
11 godzin(y) temu
DarkSonia Z tymi lekami, które wymieniłaś to nie powinno być problemu z tego względu, że one działają raczej obwodowo i nie przenikają bariery krew-mózg. Inaczej sprawa może wyglądać np. z dimenhydraminą - Aviomarin. Tez ze względu na to, że przenika barierę krew-mózg może trochę zmieniać działanie ketonów. Kiedyś stosowałem z 3mmc i działanie było normalne, ale spokojniejsze niż normalnie, nic złego się nie działo.
11 godzin(y) temu
Przy antyhistaminach I generacji(jak dimenhydramina) prawdopodobnie też będzie większe odwodnienie,suchość w ustach.Ale z ceteryzyną,lewoceteryzyną nie powinno się nic dziać,a już napewno nic co by jej zagrażało.