Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
13.06.2026, 07:31
(12.06.2026, 07:03)daniel776 napisał(a): Pisząc coś na czacie wciskam enter i nic się nie wyświetla,trzeba ładować stronę jeszcze raz.Czasem zadziała i tekst się pojawi a czasem poprostu wiadomość się nie wysyła i tracę napisany tekst.Nie widzę też czasami wiadomości innych użytkowników na czacie co wymusza odświeżanie strony co jakiś czas:p Z postami jest podobnie,pisząc dłuższy tekst lepiej pisać go gdzie indziej bo czasem może przepaść w eter.
Mam dokładnie to samo (wersja mobilna), jest to notoryczne od czasu wprowadzenia tej weryfikacji bezpieczeństwa.
Co drugą wiadomość na czacie trzeba odświeżyć stronę a posty to już piszę w notatniku i wtedy kopiuje dopiero bo pisanie zbyt dlugo posta wiąże się z tym że go nie doda a cały tekst przepadnie.
Paranoja w chuj
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
13.06.2026, 11:24
Tera to nawet weryfikacji nie przeszedlem, wszystko się wiesza jak stara kurwa.
Zróbcie coś z tym kurestwem bo serio odechciewa sie powoli tu zaglądać
Zróbcie coś z tym kurestwem bo serio odechciewa sie powoli tu zaglądać
13.06.2026, 12:12
No lipa straszna.
Piszę wiadomość,wysyłam i czekam... Czekam... Nic.
W wersji mobilnej to po zarejestrowaniu nie dostałem kodu aktywacyjnego.
Walczyłem tydzień czasu żeby się dostać.
Piszę wiadomość,wysyłam i czekam... Czekam... Nic.
W wersji mobilnej to po zarejestrowaniu nie dostałem kodu aktywacyjnego.
Walczyłem tydzień czasu żeby się dostać.
13.06.2026, 14:19
Nie, na androidzie to się dzieje permanentnie, czasami to trzeba co drugi wpis odświeżaç i to pomimo że się nie skacze po innych kartach
Nawet tego posta jak piszę to tak samo nie publikuje go, trzeba to robić dwukrotnie do chuja xd
Padaczka ostro
Nawet tego posta jak piszę to tak samo nie publikuje go, trzeba to robić dwukrotnie do chuja xd
Padaczka ostro
13.06.2026, 14:21
A jeśli chodzi o dzisiaj, to też od dawna mam taki problem - ale to wynika raczej z jakiegoś niedomagania hostingu, bo po prostu forum wolno chodzi.
W kielni zero, a kielon napełnia się
13.06.2026, 22:54
https://dopal.org/showthread.php?tid=463...#pid153305
ja już o tym pisałam jakiś czas temu... i potem była poprawka ... czat działał serio super.
Ale znowu się dzieje dokładnie to co - wtedy...
Nie wiem co wtedy poprawiliście... i nie wiem co zdechło, ale wierzę w Was że dacie radę i forum będzie śmigać!
ja już o tym pisałam jakiś czas temu... i potem była poprawka ... czat działał serio super.
Ale znowu się dzieje dokładnie to co - wtedy...
Nie wiem co wtedy poprawiliście... i nie wiem co zdechło, ale wierzę w Was że dacie radę i forum będzie śmigać!