Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
16.06.2026, 11:56
Ja pamiętam moment wkurwu... bo przyjmowałam 4CMC jak Mefa... sniffem ... serio już nie dawałam tej substancji żadnych szans, i pomyślałam sobie, że czas na oral - dajmy temu szajsowi ostatnią szansę - bo nie ma opcji że dostałam jakieś placebo czy jestem wypalona.
Pierdole, najwyżej wyrzygam, albo rozpierdole sobie żołądek ( ah to moje wkurwienie haha
)
powiem tak... zdziwiłam się ...
potencjał to to ma... ale trzeba też wiedzieć jak ten potencjał uruchomić, no u mnie działa tylko oralnie
i tę formę aplikacji polecam każdemu, kto zamierza mieć imprezę z 4CMC.
Pierdole, najwyżej wyrzygam, albo rozpierdole sobie żołądek ( ah to moje wkurwienie haha
)powiem tak... zdziwiłam się ...
potencjał to to ma... ale trzeba też wiedzieć jak ten potencjał uruchomić, no u mnie działa tylko oralnie

i tę formę aplikacji polecam każdemu, kto zamierza mieć imprezę z 4CMC.
16.06.2026, 13:47
Ja miałem taki moment już że waląc 4cmc takie mnie wkurwienie automatyczne brało ze chatę sobie rozpierdalalem bo pokładów serotoniny dosłownie żadnych nie było a temat chciał wydobyć coś i się zamieniało to w wkurwienie dla tego postanowiłem zrezygnować na dłuższy czas bo sensu w tym żadnego nie było.
Be objective and honest.
16.06.2026, 16:15
Są substancje które słabo rozpuszczają się w wodzie, ale dobrze w tłuszczach np. modafinil. Wciąganie ich nosem nie ma sensu bo się po prostu nie wchłoną. Apropopo tego "śluzówka nosa i żołądka to to samo".
Pirolidynoketony też ledwo działają donosowo, ale dobrze oralnie.
Pirolidynoketony też ledwo działają donosowo, ale dobrze oralnie.
16.06.2026, 16:46

Pamiętajcie dzieci, alfa tylko dojapnie, bo jest za mało lipofipna żeby ćpać donosowo - biernackia
W kielni zero, a kielon napełnia się
16.06.2026, 20:18
Czy ktoś wie z wyżej zebranych czy jest nowy sort 3mmc? Bo z tego co Sonia pisała to 4mmc dalej pomarańczowo szaleństwo :/
Be objective and honest.
16.06.2026, 20:56
Daj mu się zastanowić
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
6 godzin(y) temu
Gdzie tam widzisz mnie twierdzącego że alfa jest lipofilna? Alfa słabo się nosem wchłania, piszę z doświadczenia swojego i innych. Czytaj ze zrozumieniem człowieku...