Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
16.06.2026, 16:32
A co to za różnica czy ktoś zamawia pierwszy raz czy dwudziesty? I co ta obsuwa miała by zmienić? Jeżeli jest zachowane całe BHP to według mnie nie powinno mieć to znaczenia.
16.06.2026, 17:40
Kiertnik jest znany na forum, a HL czyta forum...
Poza tym tak jak napisał, co to ma do rzeczy. Ci którzy zamawiają po raz kolejny kwalifikują się do priorytetowej dostawy?
Poza tym tak jak napisał, co to ma do rzeczy. Ci którzy zamawiają po raz kolejny kwalifikują się do priorytetowej dostawy?
W kielni zero, a kielon napełnia się
16.06.2026, 19:58
Kontakt z V jest dobry, może niezbyt częsty, ale w moim mniemaniu wystarczający, więc myślę że wszystko będzie okej. Nie mam do nikogo pretensji o to, że muszę dłużej poczekać, staram się być wyrozumiały. Podzieliłem się tylko swoją opinią na ten temat.
18.06.2026, 01:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.06.2026, 02:07 przez High-LifeMarket.)
Niestety obsuwa w tym wypadku wynikła z czynników na które nie mamy wpływu, aktualnie działamy aby już ten temat domknąć.
Jeszcze dodam jedno info - proszę uważnie czytać info na stronie. Email z potwierdzeniem będzie opóźniony lub może nie przyjść wcale, chociaż ostatnio pracowałem nad tym aby wysyłka maili przechodziła bezproblemowo. W związku z tym proszę o nie wysyłanie maili z pytaniem o potwierdzenie zamówienia, martwić się można jak nie wywiążemy się z terminu 5 dni roboczych.
Jeszcze dodam jedno info - proszę uważnie czytać info na stronie. Email z potwierdzeniem będzie opóźniony lub może nie przyjść wcale, chociaż ostatnio pracowałem nad tym aby wysyłka maili przechodziła bezproblemowo. W związku z tym proszę o nie wysyłanie maili z pytaniem o potwierdzenie zamówienia, martwić się można jak nie wywiążemy się z terminu 5 dni roboczych.
A czy w weekendy też wysyłacie? Bo jeśli dzisiaj nie przyleci to będzie sporo ponad 5 dni... A ja się już doczekać nie mogę 😺 jak dziecko na prezenty urodzinowe 😸
Tak to jest jak przyzwyczaisz ludzi do przesyłki "dzień po". Ja jestem takim ludziem 🫣
Tak to jest jak przyzwyczaisz ludzi do przesyłki "dzień po". Ja jestem takim ludziem 🫣
6 godzin(y) temu
Jeśli dobrze połączyłem wątki, to dostałeś swoją odpowiedź na mailu. Jeśli nie, to skontaktuj się mailowo.
( 6 godzin(y) temu)High-LifeMarket napisał(a): Jeśli dobrze połączyłem wątki, to dostałeś swoją odpowiedź na mailu. Jeśli nie, to skontaktuj się mailowo.
Dobrze połączyłeś 😼 nie mam do Ciebie żadnych pretensji. Twierdzę jedynie, że jak przyzwyczaisz ludzi do ekspresowych przesyłek to później będą się niepokoili gdy poczekają dzień lub dwa dłużej. Wiem to z autopsji, z czystym sercem mogę Was polecić. A swoją drogą to i tak podziwiam, że wysłuchujecie mojego narzekania tak cierpliwie. A wiem, że bywam bardzo męcząca... Zwłaszcza, gdy spłukam się z tematu do zera 🫣
1 godzinę temu
Paczki zawsze latają w trybie expresowym i to doceniam, nigdy żadnej niedowagi. Chociaż nie dostałam odpowiedzi na maile to zła nie jestem, bo pewnie były niepotrzebne. Ogarnęłam już czego nie pisać, także mam nadzieję, że gdy będzie potrzeba to faktycznie dostanę odpowiedź.