Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie miejsca najlepiej Cię relaksują? 17/06/2026
6 godzin(y) temu
najbardziej relaksacyjne miejsce to plener,czyli przechadzka do lasu a jest go wszędzie pełno wokoło mnusttwo nawet niedaleko mojego domu. w ogóle wyjście gdziekolwiek jest dla mnie czymś co daje mi chwilę żeby odetchnąć i pomyśleć i daje czas na refleksję i daje zapomnieć o pewnych osobach. mam pieska to raźniej się idzie z tym osobnikiem 😁
3 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 3 godzin(y) temu przez kiertnik82.)
Najbardziej relaksują mnie miejsca na łonie natury typu las, łąka, jeziorko, wszędzie tam gdzie jest spokój. Poza tym to często relaksuję się w domu, gdy odpoczywam oraz na saunie.
Chodzi o miejsca na ciele DarkSonia. Tak więc słuchamy...
Chodzi o miejsca na ciele DarkSonia. Tak więc słuchamy...
3 godzin(y) temu
tak tak kiertnik82 ja wiem... WY byście tylko o tym słuchali... najlepiej z fotami

a tak serio to najbardziej relaksuje mnie wanna...
tylko tam można na chwile zapomnieć o szajsie z drzwiami.
Piękne miejsca - są piękne... ale trzeba tam dotrzeć

a tak serio to najbardziej relaksuje mnie wanna...
tylko tam można na chwile zapomnieć o szajsie z drzwiami.
Piękne miejsca - są piękne... ale trzeba tam dotrzeć
2 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2 godzin(y) temu przez kiertnik82.)
DarkSonia Pragnę zauważyć, że to nie my zaczęliśmy temat o miejscach na ciele. Głodnemu chleb na myśli, a potem, że niby my tyko jednym 
P.S Foty możesz podesłać

P.S Foty możesz podesłać
2 godzin(y) temu
Wiesz tu nawet nie chodzi o głód...
ale jak ktoś pyta o ulubione miejsca... to można to dwojako rozumować - delikatnie zwróciłam uwagę na to
ale jak ktoś pyta o ulubione miejsca... to można to dwojako rozumować - delikatnie zwróciłam uwagę na to