Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Psy policyjne
20.04.2026, 17:08
to odrazu wpadasz
Prosze o wypowiedzi ludzi obeznanych w temacie, a nie kogos kto nabija posty z nudów. pozdro wariaty
Moze escobar bedzie wiedzial, ten jest mistrzem w swoim fachu
Prosze o wypowiedzi ludzi obeznanych w temacie, a nie kogos kto nabija posty z nudów. pozdro wariatyMoze escobar bedzie wiedzial, ten jest mistrzem w swoim fachu
23.04.2026, 13:30
Rusz troche łepetyną nawet jak ktoś ma takowy patent to się nim nie podzieli na forum w internecie.
Kariery w transporcie transgranicznym Ci nie wróżę xD.
Kariery w transporcie transgranicznym Ci nie wróżę xD.
Patrz Komu Ufasz
23.04.2026, 17:19
karwa fi karwa fa na prawde nikt nic?
DannyDeVito zadalem tylko pytanie, kto pyta nie bładzi. Albo i bładzi
23.04.2026, 22:23
Zapakuj próżniowo, zakręć w dwóch słoikach, je też zapakuj próżniowo, a całość spsikaj gazem pieprzowym albo kapsaicyną.
Tyle mi przychodzi na myśl, nie wiem czy zadziała. Ale kto nie próbuje ten nie bierze dopków na wakacyjnym wyjeździe, prawda?
Tyle mi przychodzi na myśl, nie wiem czy zadziała. Ale kto nie próbuje ten nie bierze dopków na wakacyjnym wyjeździe, prawda?
W kielni zero, a kielon napełnia się
21.06.2026, 01:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.06.2026, 01:55 przez DannyDeVito.
Powód edycji: Moj 200 post
)
(23.04.2026, 17:19)kaziu86 napisał(a): karwa fi karwa fa na prawde nikt nic?
I co kaziu86 wymysliles cos? Z europy toto zakladam ma leciec? Sposob doxyou wdaje sie do sprawdzenia. Tylko moze jeszcze worki prozniowe ogarnac czyms do zatarcia apachi, sa jakies preparaty czy ozon. Kapsaicyna to tak troszke przypalowa wydaje przynajmniej mi sie, bo psy sa na nia wrazliwe i moga zwrocic uwage na paczke a celnik sprawdzi co tak tak nasrane ta kapsaicyna.
Edit:
Moj 200 post
Patrz Komu Ufasz
21.06.2026, 14:08
DannyDeVito
Dokładnie. Z tą kapsaicyną to był delikatny faux pas. Pies od razu zacznie parskać/kichać co zwróci uwagę celnika. Rada nieprawidłowa, nie róbcie tak.
Dokładnie. Z tą kapsaicyną to był delikatny faux pas. Pies od razu zacznie parskać/kichać co zwróci uwagę celnika. Rada nieprawidłowa, nie róbcie tak.
W kielni zero, a kielon napełnia się