Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
GR8CHEMS.IS - Temat główny
20.06.2026, 21:06
Wiem, że ocenianie ketonów po wyglądzie to skrajna głupota, ale...
Zawsze, kurwa zawsze te nieprzezroczyste a mleczne trójki były znacznie bardziej serotoninowe i trzymały dłużej.
Zawsze sądziłem, że ten kolor to po prostu metyloamina, która naciągnęła wilgoci, ale na rzeczy musi być coś innego, co będę próbował rozszyfrować swoim skąpym móżdżkiem.
Dajcie konkretniej znać jak działa.
Zawsze, kurwa zawsze te nieprzezroczyste a mleczne trójki były znacznie bardziej serotoninowe i trzymały dłużej.
Zawsze sądziłem, że ten kolor to po prostu metyloamina, która naciągnęła wilgoci, ale na rzeczy musi być coś innego, co będę próbował rozszyfrować swoim skąpym móżdżkiem.
Dajcie konkretniej znać jak działa.
W kielni zero, a kielon napełnia się
Ok juz wam zdaje relacje zamowilem 50g jarania, po dokonaniu platnosci wszystko elegancko w poniedzialek wysylam. OK to bylo skladane w **weekend**, dzisiaj (niedziela) do mnie pisze, ze musze oplacic paczke zabezpieczajaca , bo zamawiam u niego pierwszy raz. Ale przez pierwszym zamowieniem, nie bylo tylko ok no problem bro, ok ok . Haha pisze , ze to scam. No co k... go polecaja
i ku.... jebane dalej brnie i mysli ze mnie pierdolnie na drugie razy tyle, ten piotrek podstawiony typ uwazajcie
MNIE JEBNAL NA 1500ZL, OPLATA ZA PACZKE + OPLATA ZA PACZKE + OPLATA ZA UBECPIECZNIE PACZKI. CZYLI MATERIAL KOSZTUJE 100e A PLACISZ 300 E, I PISZE ZE ZWROCI HAJS JAK REZYGNIJESZ Z ZAMOWIENIA DO 4-5 TYGODNI, A JAK CHCESZ KONTYNOWAC ZAMOWNIENIE , ZAPLAC UBEZPIECZNIE TYLE SAMO CO KOSZTUJE PACZKA. ADMIN USUN TO COS KURWAAA
i ku.... jebane dalej brnie i mysli ze mnie pierdolnie na drugie razy tyle, ten piotrek podstawiony typ uwazajcie
MNIE JEBNAL NA 1500ZL, OPLATA ZA PACZKE + OPLATA ZA PACZKE + OPLATA ZA UBECPIECZNIE PACZKI. CZYLI MATERIAL KOSZTUJE 100e A PLACISZ 300 E, I PISZE ZE ZWROCI HAJS JAK REZYGNIJESZ Z ZAMOWIENIA DO 4-5 TYGODNI, A JAK CHCESZ KONTYNOWAC ZAMOWNIENIE , ZAPLAC UBEZPIECZNIE TYLE SAMO CO KOSZTUJE PACZKA. ADMIN USUN TO COS KURWAAA
5 godzin(y) temu
Witam.Pytanie u Tonego wszystko lata? bo 2 miesiące u niego mnie nie było ,a zapasy się kończą.😬

![[Obrazek: IMG20260620103838.jpg]](https://i.postimg.cc/d0pKrLMF/IMG20260620103838.jpg)
![[Obrazek: IMG20260620121428.jpg]](https://i.postimg.cc/6pqSctfx/IMG20260620121428.jpg)