Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
27.06.2026, 20:28
biernackia
Ty jesteś upośledzony? Jestem ostatnią osobą, która biegałaby z płaczem do moderatorów XD
Ty jesteś upośledzony? Jestem ostatnią osobą, która biegałaby z płaczem do moderatorów XD
W kielni zero, a kielon napełnia się
28.06.2026, 11:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.06.2026, 11:54 przez DrakoMalfoy.)
HariboWPP to znaczy wiesz mordo nie jestem zobligowany do pełnowymiarowej opinii ponieważ to nie będą żadne sample darmowea ani wspolpraca.
Po prostu napiszę 3 słowa jak będę już coś wiedzieć czy warto i gdzie lepsze
Po prostu napiszę 3 słowa jak będę już coś wiedzieć czy warto i gdzie lepsze
Be objective and honest.
30.06.2026, 17:58
odjutraniepale. Pare osób miało obsuwę z dostawą, więc na Twoim miejscu poczekałbym cierpliwie. Jeżeli po regulaminowym czasie oczekiwania przesyłka nie przyjdzie, to napisz bezpośrednio do Sklepikarza.
30.06.2026, 19:56
(30.06.2026, 17:37)odjutraniepale napisał(a): Siema forumowicze!Z pewnych źródeł wiem, że komuś dzisiaj wpadł kodzie.
Wpadł dzisiaj komuś z Was kodzik?
Pozdrawiam!
Termin dostawy podobno w nieprzyzwoicie szybkim terminie z tych dolnych widełek czasowych podawanch przez V.
No i pierwszy raz bez maila z potwierdzeniem ale czas dostawy... nie da się chyba wyżej podnieść poprzeczki.
Tyle przekazuję z tego co usłyszałem.
30.06.2026, 23:24
garob super, cieszę się że masz takie dojścia, ale zachowaj to dla siebie. Każdy dostaje swoje paczki w odpowiednim czasie. Po co komu robić ciśnienie z tytułu lepszego albo gorszego czasu oczekiwania na zamówienie? To tylko napędza ciśnieniowych klientów do spamowania wiadomości, do sklepów. Po co? Na co to komu?