Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
26.06.2026, 13:11
Otrzymałem od pablo pakę z 4-MMC. Wygląda i pachnie zajebiście. Klepać też klepie pewnie zajebiście ale nie wiem, bo jeszcze nie brałem. Za parę dni coś napiszę o tym jak działa.
26.06.2026, 16:37
Zajebiście się prezentuje. Liczę, że mój gołąb dzisiaj dotrze i będę mógł posmakować tego cuda.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
27.06.2026, 05:40
No zapowiada się ciekawie, pamiętam sort z zeszłego roku wyglądał 1:1, okres jakoś sierpień, chuju złoty robotę to robiło lepiej niż bardzo dobrze 
Wydaje mi się że recka działania to tylko formalność xd

Wydaje mi się że recka działania to tylko formalność xd
27.06.2026, 11:12
Jesteście mistrzami rozkminiania...
Przecież to zdjęcie jest tak prześwietlone, że nic na nim nie widać, a wy piszecie, że zajebiście się prezentuje, albo co lepsze, że któryś wyglądał 1:1 tak samo XDDDD
Przecież to zdjęcie jest tak prześwietlone, że nic na nim nie widać, a wy piszecie, że zajebiście się prezentuje, albo co lepsze, że któryś wyglądał 1:1 tak samo XDDDD
27.06.2026, 12:05
Stary no co jak co ale 4 patrona wygląda często tak samo, masz talent do szydzenia z każdego i ze wszystkiego xd
27.06.2026, 12:32
To tak jakbyś powiedział, że wyjechałeś z Europy na 20 lat, zobaczyłeś totalnie prześwietlone rozmazane zdjęcie z ulic Francji i powiedział "Eee, ludność we Francji zawsze była biała więc na pewno dalej jest biała".
Jeśli uważasz, że mam jakiś talent, to bardzo mi miło.
Ale jeśli chodzi o szydzenie z kogoś, to chyba odbierasz wszystko jako atak. Bili Cię w szkole?
Jeśli uważasz, że mam jakiś talent, to bardzo mi miło.
Ale jeśli chodzi o szydzenie z kogoś, to chyba odbierasz wszystko jako atak. Bili Cię w szkole?
27.06.2026, 22:55
nie wszystko złoto co się świeci
najlepiej niech ktoś przetestuje i wtedy zda relację, bo obecnie to jest wróżenie z fusów
najlepiej niech ktoś przetestuje i wtedy zda relację, bo obecnie to jest wróżenie z fusów
30.06.2026, 18:15
W ten weekend będę testował. Mogę już powiedzieć, że zapach jest dokładnie taki, jak ten charakterystyczny, delikatny zapach mefedronu – niezbyt intensywny. Kryształ jest pięknie biały i przezroczysty, z lekką warstwą drobnego „śnieżnego” pyłku na wierzchu. Po pierwszym wrażeniu spodziewam się, że będzie to naprawdę topowa odmiana.
30.06.2026, 18:51
Ja to już się naczytałem tych recenzji użytkownikuf i stwierdzam, że pewnie przez parę miesięcy nikt nie wrzuci nic ciekawego. Wieje chujem.