Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
30.06.2026, 18:51
Paczka z zamówieniem i nagrodą dotarła. Testy może zacznę już dzisiaj, ale reckę raczej dam do końca tygodnia.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
02.07.2026, 00:55
Stestowalem odrobineczke tego 4MMC co wrzucalem ostatnio, i w dzialaniu jest zajebiste, książkowe. Moi znajomi też testowali i byli zachwyceni. Temat jest czysty prima sort. Nie ma lepszej czwóry.
02.07.2026, 06:16
Dziękuję za możliwość przetestowania
przyszło w kryształkach, dokładnie jak na zdjęciu na stronie.Kryształy duże,niemal bezwonne.Trochę stawiają opór pod kartą i chwilę je tasowałem,ale jest to ok a nie strzelanie po całym pokoju 
Pierwsza wrzutka poszła 150mg i czuć,że to jest to.Jak wspomniał mój przedmówca - książkowy mefedron.Lekkie szczypanie przy aplikacji i coś przynoszącego mi na myśl "mentolową" świeżość,ale taką naprawdę subtelną.Z każdą minuta po sniffie czuć narastające pobudzenie,chęć do działania i taką świeżość,pewność siebie.
Zarzuciłem po tym bombkę 350mg i dociągnąłem 150mg na wejściu,piękne to było zaprawdę powiadam wam
Działanie oral nie określam jako jakiegoś pełniejszego,dla mnie jest poprostu inne i tego rushu co po sniffie i tak mi brakuje więc dociągam po bomce i tak lecę przez noc.
Bardzo dobra zabawka,reszta by mogła brać przykład jakie 4MMC powinno być.
przyszło w kryształkach, dokładnie jak na zdjęciu na stronie.Kryształy duże,niemal bezwonne.Trochę stawiają opór pod kartą i chwilę je tasowałem,ale jest to ok a nie strzelanie po całym pokoju 
Pierwsza wrzutka poszła 150mg i czuć,że to jest to.Jak wspomniał mój przedmówca - książkowy mefedron.Lekkie szczypanie przy aplikacji i coś przynoszącego mi na myśl "mentolową" świeżość,ale taką naprawdę subtelną.Z każdą minuta po sniffie czuć narastające pobudzenie,chęć do działania i taką świeżość,pewność siebie.
Zarzuciłem po tym bombkę 350mg i dociągnąłem 150mg na wejściu,piękne to było zaprawdę powiadam wam

Działanie oral nie określam jako jakiegoś pełniejszego,dla mnie jest poprostu inne i tego rushu co po sniffie i tak mi brakuje więc dociągam po bomce i tak lecę przez noc.
Bardzo dobra zabawka,reszta by mogła brać przykład jakie 4MMC powinno być.
02.07.2026, 19:51
Tak samo jak przedmówca, jestem też pod wrażeniem tej czwórki od Pabla. Działanie jak w podręczniku, nie nachalna , wręcz gladko wchodząca serotonina i trzymająca do godziny na niebiańskim poziomie. Kamyszek dostałem w jednej całości i aż nie chciało mi się wierzyć że ma wagę jak w zamówieniu. A jednak, był to idealnie oszlifowany diament . Bez zapachu i gorzkiego spływu. Po prostu si kala fą.
02.07.2026, 20:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.07.2026, 21:05 przez kiertnik82.)
To może napiszę od siebie też parę słów na temat tego 4mmc, ponieważ miałem go okazję testować dzięki uprzejmości pewnej osoby.
Do przetestowania miałem lekko ponad gram tego 4mmc. Sort był wysłany w jednym kamieniu, ale dotarł do mnie rozwalony na mniejsze kawałeczki, które wyglądały jak przezroczyste, szkliste pałeczki ryżu. Widać, że produkt jest bardzo czysty. Po otwarciu zapach niezbyt intensywny, można powiedzieć, że prawie niewyczuwalny. Kryształki w miarę twarde, ale nie stawiają takiego oporu pod kartą jak niektóre sorty 3cmc i można je łatwo przerobić na proszek.
Na pierwszy ogień poleciało około 150 mg sniffem. Pierwsza linia dosyć mocno zapiekła, ale i tak dużo mniej niż chlory. Następne już wchodziły gładko i praktycznie bez bólu, widocznie nos się musiał trochę przyzwyczaić. Może po 5 minutach od sniffa czuć już było działanie, czuć że to mefedron. Z każdą minutą czuć było coraz większe takie nienachalne pobudzenie oraz coraz większą przyjemność z wykonywania czynności. W głowie pojawiało się milion pomysłów na minutę i każdy z nich, gdy był realizowany to sprawiał ogromną radość, a wręcz euforię. Wychodząc na balkon obraz przyjemnie się rozmywał. Całość po sniffie trwała około godzinki, potem były poprawki w podobnych dawkach i działanie tak do 3 poprawki było praktycznie takie samo, a później już trochę słabsze, ale nadal było wyczuwalne, aż do ostatniej wrzutki.
Po substancji zjazd praktycznie nie wystąpił, miałem lekkie obniżenie nastroju w ten sam dzień co zakończyłem testy, ale już wieczorem czułem się całkowicie normalnie. Wystarczyło się chwilę przespać, zjeść i człowiek był jak nowy. Ogólnie mam dużą tendencję do zjazdów i do cierpienia dzień po, a tutaj się bardzo zdziwiłem, bo chyba pierwszy raz w swojej karierze tak dobrze się czułem po testach. Dzień, w którym zakończyłem testy więcej się pociłem i śmierdziałem "ogórkami", ale to normalne, gdy wychodzą metabolity mefa. Szczególnie przy takich temperaturach jakie mamy obecnie na zewnątrz.
Był to jeden z lepszych sortów 4mmc jakie miałem okazję w życiu testować. Książkowy mefedron, książkowe działanie.
Do przetestowania miałem lekko ponad gram tego 4mmc. Sort był wysłany w jednym kamieniu, ale dotarł do mnie rozwalony na mniejsze kawałeczki, które wyglądały jak przezroczyste, szkliste pałeczki ryżu. Widać, że produkt jest bardzo czysty. Po otwarciu zapach niezbyt intensywny, można powiedzieć, że prawie niewyczuwalny. Kryształki w miarę twarde, ale nie stawiają takiego oporu pod kartą jak niektóre sorty 3cmc i można je łatwo przerobić na proszek.
Na pierwszy ogień poleciało około 150 mg sniffem. Pierwsza linia dosyć mocno zapiekła, ale i tak dużo mniej niż chlory. Następne już wchodziły gładko i praktycznie bez bólu, widocznie nos się musiał trochę przyzwyczaić. Może po 5 minutach od sniffa czuć już było działanie, czuć że to mefedron. Z każdą minutą czuć było coraz większe takie nienachalne pobudzenie oraz coraz większą przyjemność z wykonywania czynności. W głowie pojawiało się milion pomysłów na minutę i każdy z nich, gdy był realizowany to sprawiał ogromną radość, a wręcz euforię. Wychodząc na balkon obraz przyjemnie się rozmywał. Całość po sniffie trwała około godzinki, potem były poprawki w podobnych dawkach i działanie tak do 3 poprawki było praktycznie takie samo, a później już trochę słabsze, ale nadal było wyczuwalne, aż do ostatniej wrzutki.
Po substancji zjazd praktycznie nie wystąpił, miałem lekkie obniżenie nastroju w ten sam dzień co zakończyłem testy, ale już wieczorem czułem się całkowicie normalnie. Wystarczyło się chwilę przespać, zjeść i człowiek był jak nowy. Ogólnie mam dużą tendencję do zjazdów i do cierpienia dzień po, a tutaj się bardzo zdziwiłem, bo chyba pierwszy raz w swojej karierze tak dobrze się czułem po testach. Dzień, w którym zakończyłem testy więcej się pociłem i śmierdziałem "ogórkami", ale to normalne, gdy wychodzą metabolity mefa. Szczególnie przy takich temperaturach jakie mamy obecnie na zewnątrz.
Był to jeden z lepszych sortów 4mmc jakie miałem okazję w życiu testować. Książkowy mefedron, książkowe działanie.
02.07.2026, 22:24
czyli wychodzi na to, że mamy u pabla złoto w postaci idealnego 4 mmc
tylko szkoda, że ten materiał jest już na wyczerpaniu. Można mieć jedynie nadzieje, że zapasy zostaną szybko uzupełnione w ten sam sort
tylko szkoda, że ten materiał jest już na wyczerpaniu. Można mieć jedynie nadzieje, że zapasy zostaną szybko uzupełnione w ten sam sort
Właśnie zrobiłem mały test – 70 mg donosowo i już teraz mogę śmiało powiedzieć, że to najlepszy mefedron, jaki jest obecnie na rynku
Szczegółowy raport pojawi się wkrótce
Nie wiem dokładnie, jak to opisać, ale to jest dokładnie ten typ kryształu, który po rozdrobnieniu ma charakterystyczny wygląd. Taki wygląd można było zobaczyć tylko w czasach MMC, kiedy produkcja pochodziła z Chin. Najpierw 4-MMC, a po jego delegalizacji w 2012 roku – 3-MMC. Gdy produkcję przejęły Indie, było to od razu widoczne w wyglądzie końcowego produktu.
To 4-MMC od Pablo ma wszystkie cechy wizualne wysokiej jakości MMC z tamtych lat, co oznacza, że w proces produkcji włożono dużo czasu i środków, aby uzyskać tak czysty produkt końcowy.
Nie zwlekaj dłużej i kup odpowiedni zapas. To rodzaj, który pojawia się tylko raz na jakiś czas.
Pozdrowienia z Holandii.
Szczegółowy raport pojawi się wkrótce
Nie wiem dokładnie, jak to opisać, ale to jest dokładnie ten typ kryształu, który po rozdrobnieniu ma charakterystyczny wygląd. Taki wygląd można było zobaczyć tylko w czasach MMC, kiedy produkcja pochodziła z Chin. Najpierw 4-MMC, a po jego delegalizacji w 2012 roku – 3-MMC. Gdy produkcję przejęły Indie, było to od razu widoczne w wyglądzie końcowego produktu.
To 4-MMC od Pablo ma wszystkie cechy wizualne wysokiej jakości MMC z tamtych lat, co oznacza, że w proces produkcji włożono dużo czasu i środków, aby uzyskać tak czysty produkt końcowy.
Nie zwlekaj dłużej i kup odpowiedni zapas. To rodzaj, który pojawia się tylko raz na jakiś czas.
Pozdrowienia z Holandii.
![[Obrazek: cukier.jpg]](https://i.postimg.cc/L5MjHXnV/cukier.jpg)
![[Obrazek: cukier2.jpg]](https://i.postimg.cc/52tL9DN3/cukier2.jpg)
![[Obrazek: cukier3.jpg]](https://i.postimg.cc/jjwfPNfZ/cukier3.jpg)
Recenzja 4MMC :
To co widzicie na foto, to prawie 20G Kryształ, składający się ze zbitych ryżowych mniejszych kryształów. Cos pięknego.
Wygląd:
-Zbite, suche, ryżowe kryształki,
Zapach:
- w skali 1-10 (10 wali jak skurwEsyn) - ode mnie dostaje 2 ... jest praktycznie niewyczuwalny.
- Nie pachnie ani chemią, ani rozpucholem, taki ( jak dla mnie ) tajemniczy mefedronowy, który wzbudza ciekawość.
Smak:
- Gorzki, typowo mefedronowy, tego nie pomylisz z chlorem, delikatnie znieczulający ( WOW )
- To jest coś co narkomany pokochają.
Twardość:
- w skali 1-10 daję 4 ... ( gdzie 10 łamie karty a 1 rozpada się praktycznie w palcach ), nie ma trudności żadnych w doprowadzeniu materiału do wymaganego stanu testowego
Działanie:
Książkowe - prawdziwe, nie udawane 4MMC
Wjeżdża odpowiednio, ładuje się w zależności od zawodnika oraz dawki jaką sobie ogarnie.
Metoda sniff oraz oral działają idealnie - gdzie oral może zaskoczyć niejednego prawiczka. polecam sniff+oral ...
DoRZutki:
Działają praktycznie zawsze, nie męczą, nie masakrują jakoś noska.
Zjazd:
Totalnie brak, w sumie nie ma jakiegoś nawet potężnego parcia na dorzuty.
To jest istna petarda i jeden z najlepszych sortów 4MMC jakie miałam okazję testować.
Ogólnie rynkowo przebija wiele internetowych "prima sortów".
Tutaj 10/10 ... to jest po prostu formalność dla tej recki.
Nie mam się do czego przypierdolić.
Dziękuję Escobar

![[Obrazek: 20260702-192020.jpg]](https://i.postimg.cc/x1n0W1mF/20260702-192020.jpg)
![[Obrazek: 20260702-192029.jpg]](https://i.postimg.cc/4xsJrxcM/20260702-192029.jpg)
![[Obrazek: 20260702-192039.jpg]](https://i.postimg.cc/JzM19zXq/20260702-192039.jpg)
![[Obrazek: 20260702-192043.jpg]](https://i.postimg.cc/8zN1qzvY/20260702-192043.jpg)