Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sklep uczciwy z płatnością na konto bankowe
Nie musisz rezygnowac z zamawisnia bo normalnie szukasz najblizszego bitomatu ,a tych coraz wiecej i sam proces mega intuicyjny bo gdy już masz kod qr ,a ten zwykle otrzymujesz zaraz po złożeniu zamówienia zwyczajnie skanujesz go w bitomacie wpłacasz ile trzeba naturalnie pamietajac uwzgledniajac prowizje operatora która jest zmienna ale nie bolesna bo oscylująca między 30/50 zł tak bynajmniej ja wiekszej nigdy jak 50 nie widzialem ,a z resztą jaka będzie aktualnie będziesz mial to na ekranie ...dalej czekasz juz tylko na ładunek .
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
09.07.2026, 18:45
(09.07.2026, 16:11)Piotrek8924 napisał(a): Gówno prawda co tu piszecie, teraz prawie każdy portfel wymaga rejestracji, zdjęcia dowodu i zweryfikowania.
Nie mam czasu na takie bzdury, preferuję przelew na konto.
Ps.Juz sam nie wiem co zrobić;(
mordo mylisz portfel z kontem na giełdzie, bo żeby założyć portfel nie trzeba żadnego zdjęcia dowodu i weryfikacji
10.07.2026, 09:34
(09.07.2026, 16:11)Piotrek8924 napisał(a): Gówno prawda co tu piszecie, teraz prawie każdy portfel wymaga rejestracji, zdjęcia dowodu i zweryfikowania.
Nie mam czasu na takie bzdury, preferuję przelew na konto.
Ps.Juz sam nie wiem co zrobić;(
rejestracja na gieldzie trwa kilka minut Xd moj maly kannawrak jaki zabiegany
prostuj się kurwo
10.07.2026, 14:17
Proszę podajcie mi sprawdzony portfel.
Muszę się wreszcie nauczyć jak płacić w BTC.
Muszę się wreszcie nauczyć jak płacić w BTC.
10.07.2026, 21:37
Każdy Ci napisze to samo. Czasy dopków za złotówki to prehistoria. Tylko krypto od btc do monero, nie umiesz w to, a to jest chwila tutoriali na youtube i jesteś wprawionym kapitalistą cyfrowym. Nie bój się zmiany na lepsze.