Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
10.07.2026, 07:53
Hello, have you ever had an expired but paid invoice?
The time to send my btc from the wallet to another barrel too long but I made an email.
Hoping it doesn't change anything if it's paid
The time to send my btc from the wallet to another barrel too long but I made an email.
Hoping it doesn't change anything if it's paid
10.07.2026, 21:21
(09.07.2026, 19:23)MatthewRosenbaum napisał(a): Orientujecie się moze, czy jak opłaciłem paczkę wczoraj po południu to czy jest szansa na to, że dojdzie jeszcze w tym tygodniu?
Masz czas przybliżony na wysyłkę towaru, czekaj grzecznie. Jak po tym czasie dalej nie będzie informacji, to pisz od razu do v, a nie tu. Tu ci nikt nie pomoże na to.
10.07.2026, 22:41
Różne są opinie o sklepie i szkoda, że ten poziom nie jest wyrównany, bo konkurencja nie śpi, a fajnie jest mięć więcej niż jedno źródło na naszym forum, które byłoby w miarę stabilne. High-LifeMarket wyciągnijcie wnioski sami co wam by pomogło. Czy różne sorty i loterie narkomańskie czy jednak stabilność sortu kosztem ceny?
hulerkfow23
"Przede wszystkim według mnie zdjęcie podgladowe na stronie to zwyczajne oszustwo względem klienta.
Ja rozumiem, że często stosowane jest tłumaczenie "nie chciało nam się aktualizować", jednak po pierwsze to zdjęcie jest chyba sprzed ponad roku, gdzie z tego co widzę, kolejne partie już nie spełniały walorów wizualnych (i nie tylko tych). Po drugie nie każdy musi koniecznie korzystać z tego forum i teraz osoba zamowi sort w ładnym kamyku, a dostanie zupełnie co innego. No i najważniejsze przy większości innych substancji zdjęcia były na bieżąco aktualizowane, w szczególności gdy nowy sort wyglądał lepiej od tego, który widnieje na stronie."
Przeniosę swoją odpowiedź na ten temat, żeby nie było, iż robimy bałagan.
Zgadzam się z Tobą w stu procentach. Same zdjęcia na stronie internetowej, to reklama wyjebiki. Żeby nie to, że czasem tu na forum jakiś użytkownik wrzucił foto z zakupów, to totalnie zostawiłyśmy z dezinformacja www w dupie. Dla mnie V i nad tym powinien popracować też , bo szkoda, żeby osoby z forum wbijały się na minę w szczególności, że sklep jest w dziale partnerskim.
"Przede wszystkim według mnie zdjęcie podgladowe na stronie to zwyczajne oszustwo względem klienta.
Ja rozumiem, że często stosowane jest tłumaczenie "nie chciało nam się aktualizować", jednak po pierwsze to zdjęcie jest chyba sprzed ponad roku, gdzie z tego co widzę, kolejne partie już nie spełniały walorów wizualnych (i nie tylko tych). Po drugie nie każdy musi koniecznie korzystać z tego forum i teraz osoba zamowi sort w ładnym kamyku, a dostanie zupełnie co innego. No i najważniejsze przy większości innych substancji zdjęcia były na bieżąco aktualizowane, w szczególności gdy nowy sort wyglądał lepiej od tego, który widnieje na stronie."
Przeniosę swoją odpowiedź na ten temat, żeby nie było, iż robimy bałagan.
Zgadzam się z Tobą w stu procentach. Same zdjęcia na stronie internetowej, to reklama wyjebiki. Żeby nie to, że czasem tu na forum jakiś użytkownik wrzucił foto z zakupów, to totalnie zostawiłyśmy z dezinformacja www w dupie. Dla mnie V i nad tym powinien popracować też , bo szkoda, żeby osoby z forum wbijały się na minę w szczególności, że sklep jest w dziale partnerskim.
14.07.2026, 13:32
HariboWPP
Wiele sklepów nie aktualizuje zdjęć, więc akurat z tego powodu bym nie robił afery.
Dla mnie ważniejsze jest to, żeby to, co zamawia się - klepało jak trzeba -
żeby szybko i bezpiecznie dolatywało i żeby kontakt był, że ze sklepem, przynajmniej kilka razy w tygodniu.
Każdy ma inne oczekiwania, ja mam takie.
Wiele sklepów nie aktualizuje zdjęć, więc akurat z tego powodu bym nie robił afery.
Dla mnie ważniejsze jest to, żeby to, co zamawia się - klepało jak trzeba -
żeby szybko i bezpiecznie dolatywało i żeby kontakt był, że ze sklepem, przynajmniej kilka razy w tygodniu.
Każdy ma inne oczekiwania, ja mam takie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
14.07.2026, 15:29
Raczej nie byłbyś zadowolony gdybyś zamówił 4mmc, które na zdjęciu jest w pięknym przezroczystym krysztale, a dostał brązową wilgotną papkę
14.07.2026, 19:41
Szybciej?
Czas dostawy jest top, zawsze dolna granica podana przez vendora. 9 paczek z rzędu do mnie tak dotarło.
Czas dostawy jest top, zawsze dolna granica podana przez vendora. 9 paczek z rzędu do mnie tak dotarło.