Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
11.07.2026, 16:20
Siusiaki dałem się wmanewrować w wasze opinie i sam sprawdzę co tam w tej trawie tak głośno piszczy
Be objective and honest.
14.07.2026, 20:17
Hej, wybaczcie, że trochę późno, jednak nie miałem kiedy za bardzo przetestować nagrody i zamówienia, dopiero w zeszłym tygodniu się to udało.
Na start przyjmowałem w kapsułce (ok. 300mg) i kiedy już zaczęło wchodzić po jakichś 10 minutach to dodatkowo donosowo ok. 100mg. Po około minucie zaczęły oba sposoby się ze sobą scalać, wobec czego robiło się natychmiastowo ciepło, pojawił się potężny przyjemny pluszowy szum w głowie, a libido praktycznie od razu wskoczyło na wyższy level. Takowe działanie trwało mniej więcej godzinę, po czym przyszedł czas na dorzutkę, ale już tylko donosowo.
Nosek mi trochę przetyrało, miałem z ponad miesiąc przerwy, wobec czego nozdrza zapomniały zapomnieć trochę o mefce i troszku mocno popiekło, gardło zresztą też.
Udało mi się ogarniać chatę na fazie, po raz pierwszy chyba, i muszę przyznać, że dość fajnie mi to szło, gdyby nie to, że muzyka na słuchawkach (Confessions II Madonny, w chuy polecam) skutecznie mnie od tego odrywała i na takiej bani czułem mega muzyczną ekstazę, przy której nóżka się porządnie kręciła.
Zjazdu jako tako nie doświadczałem, oczywiście chodziłem niewyspany do roboty, ale dało się przeżyć. Bardzo przyjemne doświadczenie, jestem mega zadowolony.
Szkoda, że były takie opóźnienia w wysyłkach, bo niestety ogrom pracy sprawił, że jednak nie mogłem się wziąć za testy od razu.
Gorąco polecam, w chuj dobry temat.
Na start przyjmowałem w kapsułce (ok. 300mg) i kiedy już zaczęło wchodzić po jakichś 10 minutach to dodatkowo donosowo ok. 100mg. Po około minucie zaczęły oba sposoby się ze sobą scalać, wobec czego robiło się natychmiastowo ciepło, pojawił się potężny przyjemny pluszowy szum w głowie, a libido praktycznie od razu wskoczyło na wyższy level. Takowe działanie trwało mniej więcej godzinę, po czym przyszedł czas na dorzutkę, ale już tylko donosowo.
Nosek mi trochę przetyrało, miałem z ponad miesiąc przerwy, wobec czego nozdrza zapomniały zapomnieć trochę o mefce i troszku mocno popiekło, gardło zresztą też.
Udało mi się ogarniać chatę na fazie, po raz pierwszy chyba, i muszę przyznać, że dość fajnie mi to szło, gdyby nie to, że muzyka na słuchawkach (Confessions II Madonny, w chuy polecam) skutecznie mnie od tego odrywała i na takiej bani czułem mega muzyczną ekstazę, przy której nóżka się porządnie kręciła.
Zjazdu jako tako nie doświadczałem, oczywiście chodziłem niewyspany do roboty, ale dało się przeżyć. Bardzo przyjemne doświadczenie, jestem mega zadowolony.
Szkoda, że były takie opóźnienia w wysyłkach, bo niestety ogrom pracy sprawił, że jednak nie mogłem się wziąć za testy od razu.
Gorąco polecam, w chuj dobry temat.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
15.07.2026, 07:31
Powyższa recenzja mocno zacheca
aby skosztować tego specjalu i gdyby nie fakt że jestem na drodze oczyszczenia juz bym pobierał tego mefa tymbardzoej że to od patrona gdzie wszystkue jego produkty to jakościowy kunszt ojjjj łezka sie kręci sie
aby skosztować tego specjalu i gdyby nie fakt że jestem na drodze oczyszczenia juz bym pobierał tego mefa tymbardzoej że to od patrona gdzie wszystkue jego produkty to jakościowy kunszt ojjjj łezka sie kręci sie
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
15.07.2026, 12:22
20g jeden taki kamyk ? xd huha
1.Gdzie moj anioł stróz sie zastanawiam.
2.Jebac psy jarac towar,jak nie pali to na browar !.
2.Jebac psy jarac towar,jak nie pali to na browar !.
15.07.2026, 13:01
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
(15.07.2026, 12:22)Jebac_dupka x2 napisał(a): 20g jeden taki kamyk ? xd huha
dokładnie... taki cudak do nie dotarł...
Patron wie komu takie cegły podsyłać
bo chyba jako jedyna tu Zrobiłam reckę, sortu który znikł w 2 tygodnie haha 
oczywiście kurvvisko coś skrobnął... a gdzie ta reszta nagrodowców?
...
no i nic... czekamy na kolejne prawilniaki na stanie
( bo póki co recenzowanego sorciku brak ... ojj
)(15.07.2026, 13:01)Czeslawo napisał(a): Jebac_dupka
Taka sytuacja z DarkSonia .
...
nie wiem co insynuowałeś Czeslawo ale pewnie jestem przewrażliwiona no nie?