Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze rekordowe dawki!
15.07.2026, 18:58
Powiem wam tak;
3,5 grama mefedrona podane doodbytniczo
W miniony weekend
Faza kurwa życia
Za pierwszym razem zwymiotowałem ale przy drugim podejściu przemogłem ten stan i wjechało coś, co trudno nazwać fazą, to był pierdolony stan jebanego wniebowstąpienia
Myślałem, że po 10 latach nakurwiania dopalaczy już mnie nic nie zaskoczy
Jak bardzo się kurwa myliłem XD
3,5 grama mefedrona podane doodbytniczo
W miniony weekend
Faza kurwa życia
Za pierwszym razem zwymiotowałem ale przy drugim podejściu przemogłem ten stan i wjechało coś, co trudno nazwać fazą, to był pierdolony stan jebanego wniebowstąpienia

Myślałem, że po 10 latach nakurwiania dopalaczy już mnie nic nie zaskoczy
Jak bardzo się kurwa myliłem XD
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
15.07.2026, 20:25
Ja jebie ..3.5 g per rec
Powiedzieć ze to piekło w dupie to.jak nic nie powiedzieć
Powiedzieć ze to piekło w dupie to.jak nic nie powiedzieć
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
16.07.2026, 11:26
No odbyt mogło pogiąć chociażby. Co się musiało z nim dziać potem po tym zażywaniu.
Sygnatura
16.07.2026, 12:19
Kot jest 1 of 1 nie do podrobienia nawet chijczycy słynący z podrabiania kopiowania mieliby z nim problem
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
16.07.2026, 17:04
(16.07.2026, 11:56)HariboWPP napisał(a): Że nic ci się nie stało z tego tytułu. Mogłem od razu tak napisać TYTUS.
Dzięki, to miłe.
Ale zapewniam Cię, że takie substancje nie są w stanie zrobić mi krzywdy, zbyt długo ćpam i mam już pewnego rodzaju doswiadczenie w takich dawkach, po 3 gr ładowałem juz np klefa czy 3cmc.
No i w dupala to też trochę inaczej działa niż normalnie bo np oral to już bym się bał tyle zarzucić.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.