Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
29.07.2022, 17:50
Ja po namyśle dodał bym jeszcze jakiś benzofuran na przykład 6-APB gdyby była możliwość ogarnięcia 5-APB było by równie zajebiście
31.07.2022, 15:22
Ja również jestem w stanie zaakceptować wyższą cenę 3mmc, jeżeli będzie one dobre jakościowo.
Co do 2mmc to raczej szkoda sobie zawracać tym głowę, zbyt lajtowy jest to odczynnik. Trzeba jeść jego duże dawki, żeby odczuć działanie, co wychodzi niezbyt ekonomicznie.
Co do 2mmc to raczej szkoda sobie zawracać tym głowę, zbyt lajtowy jest to odczynnik. Trzeba jeść jego duże dawki, żeby odczuć działanie, co wychodzi niezbyt ekonomicznie.
31.07.2022, 16:23
(31.07.2022, 15:22)kiertnik82 napisał(a): Ja również jestem w stanie zaakceptować wyższą cenę 3mmc, jeżeli będzie one dobre jakościowo.
ale jak zbanuja 3cmc, wydaje mi sie ze dobra alternatywa bedzie 2mmc. Bo to bedzie legalne w holce
31.07.2022, 16:39
Ogólnie to 2mmc nie jest zła substancją, ale jest bardzo subtelne w działaniu. Żeby poczuć wyraźnie euforię trzeba walić dawki rzędu 350-500mg i to najlepiej oralnie. Myślę, że jeżeli jest możliwość ogarnięcia 3mmc to nawet jeżeli jego cena będzie wyższa to będzie bardziej opłacalne, ponieważ dawkowanie będzie mniejsze i efekty mocniejsze
23.08.2022, 15:30
Maniek czaje, czaje ale dziwnie a zarazem smiesznie to wyglada 9dni idzie to juz, a od niego zero rzetelnego info. Dlatego daje sobie spokoj, jesli Yalasek sie do Ciebie dzis nie odezwie nagrode przekazuje kot_kreskowy