Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mieszanka ziolowa
30.07.2022, 13:41
pisze tu, by nie robic spamu
MarekToZiomal ty szmato i na chuj to robisz, jaki masz cel w tym, ze mnie minusujesz? zemsta za to, ze odkrylismy, ze jestes zwyklą parowa ktora kopiuje czyjes posty i zgarnia za to nagrody, taki kurwa jestes cpunie zajebany? jebac ciebie a twojej starej chuj do mordy, bo lepiej nie do pizdy - nastepnego takiego cwela planeta nie wytrzyma
MarekToZiomal ty szmato i na chuj to robisz, jaki masz cel w tym, ze mnie minusujesz? zemsta za to, ze odkrylismy, ze jestes zwyklą parowa ktora kopiuje czyjes posty i zgarnia za to nagrody, taki kurwa jestes cpunie zajebany? jebac ciebie a twojej starej chuj do mordy, bo lepiej nie do pizdy - nastepnego takiego cwela planeta nie wytrzyma
11.08.2022, 17:51
a mi sie wydaje ze ten cwel zenez i ta kurwa mareczek to z dopka sa, jakim to trzeba byc lbem zeby kopiowac czyjes posty za sample, nie wiem...
11.08.2022, 17:59
całkiem prawdopodobne - pod względem treści postów (gdy nie kradną postów z neta), to te wypociny są bardzo reprezentatywne
12.08.2022, 09:30
Najwazniejsza ze inspekcja do interwencji spraw dopalaczowych reaguje jak zawsze wporo i temperuje pacanow!