Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metamfetamina
20.05.2022, 09:40
Kurde, ale aż tak?
200mg piko naraz?
Ja jakbym tyle przyjebał to... wole nie myśleć, już po 90mg było za grubo
200mg piko naraz?
Ja jakbym tyle przyjebał to... wole nie myśleć, już po 90mg było za grubo
12.06.2022, 10:13
@"PUDZILLA" trafił w samo sedno.
Lubie alfy,lubie mdphp w skrócie wszystko co wywala z kapci na orbitę.
Moje rodzinne strony z 3 lata temu opanowało piko z czech.
Nie powiem bardzo ładny temat -wygląda jak szkło.
Wszyscy mi mówili że mam wpaść i że oni mi pokażą co to jest speed(wiedzą że lubię rc ) mowie ok.
I uwierz lub nie gdy przyszło mi to z nimi walić to ja mówiłem „nie chce być chujem ale posyp więcej na drugą stronę „ a całe towarzystwo patrzyło się na mnie jak na kosmite.
Stwierdzili że ok dali na drugą taką solidną i robili zakłady czy w ogóle w miejscu usiedzę.
Na luziku. Było dobrze ale jak na taką kasę i ilość to słabo.
Stwierdzili tylko że ze mną kresek nie walą z moich tematów bo przy moim grubo chyba poumierają
Niemniej vapowane wchodzi pięknie
Lubie alfy,lubie mdphp w skrócie wszystko co wywala z kapci na orbitę.
Moje rodzinne strony z 3 lata temu opanowało piko z czech.
Nie powiem bardzo ładny temat -wygląda jak szkło.
Wszyscy mi mówili że mam wpaść i że oni mi pokażą co to jest speed(wiedzą że lubię rc ) mowie ok.
I uwierz lub nie gdy przyszło mi to z nimi walić to ja mówiłem „nie chce być chujem ale posyp więcej na drugą stronę „ a całe towarzystwo patrzyło się na mnie jak na kosmite.
Stwierdzili że ok dali na drugą taką solidną i robili zakłady czy w ogóle w miejscu usiedzę.
Na luziku. Było dobrze ale jak na taką kasę i ilość to słabo.
Stwierdzili tylko że ze mną kresek nie walą z moich tematów bo przy moim grubo chyba poumierają

Niemniej vapowane wchodzi pięknie
03.08.2022, 21:53
Dobre piko 200mg to samobójstwo
niewazne ile się wali RC nie wyobrażam sobie, żeby po tym usiedzieć w miejscu. Ja się bawię alfami, hexami itd, a 50mg dobrego piko mnie wypierdala z orbity. Nawet za bardzo wypierdala i za długo trzyma stąd staram się unikac takich zabaw
niewazne ile się wali RC nie wyobrażam sobie, żeby po tym usiedzieć w miejscu. Ja się bawię alfami, hexami itd, a 50mg dobrego piko mnie wypierdala z orbity. Nawet za bardzo wypierdala i za długo trzyma stąd staram się unikac takich zabaw
04.08.2022, 06:32
Dokladnie musiales miec jakis chujowy sort. Dobre piko trzaska banie, ze hej osobiscie nie ma nic mocniejszego
04.08.2022, 09:28
budynmalinowy zza granicy patrz ceny 40eur+ za g. Patrz też jakie krysztalki oferuje, jesli takie mętne/białe to slaba jakość. Dobre piko wygląda jak lód, tzw transparent.