Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Filmy lub seriale o dragach.
14.07.2022, 03:56
Jak wcześniej wspomniano "że życie ma sens".
Od siebie dodam, że sam byłem wjebany w fukę mocno kilkanaście lat temu i klimat tego filmu idealnie oddaje to co się działo w głowie i w życiu.
Powrót do przeszłości dosłownie i według mnie obowiązkowa pozycja dla każdego szanującego się "ćpunka"
Od siebie dodam, że sam byłem wjebany w fukę mocno kilkanaście lat temu i klimat tego filmu idealnie oddaje to co się działo w głowie i w życiu.
Powrót do przeszłości dosłownie i według mnie obowiązkowa pozycja dla każdego szanującego się "ćpunka"
03.08.2022, 14:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2022, 14:13 przez kiertnik82.)
Filmy:
Las Vegas Parano, Blow, Trainspotting, Jestem Bogiem, Traffic, Requiem dla Snu, Boski Chillout, How high, Skazany na Bluesa, Human Traffic.
Seriale:
El chapo, Narcos, Narcos:Meksyk, Breaking Nad, Euforia, Jak sprzedawać dragi w sieci.
Wymieniłem wszystkie, które mi są znane.
A tu coś na poprawę humoru
Las Vegas Parano, Blow, Trainspotting, Jestem Bogiem, Traffic, Requiem dla Snu, Boski Chillout, How high, Skazany na Bluesa, Human Traffic.
Seriale:
El chapo, Narcos, Narcos:Meksyk, Breaking Nad, Euforia, Jak sprzedawać dragi w sieci.
Wymieniłem wszystkie, które mi są znane.
A tu coś na poprawę humoru
04.08.2022, 08:14
Kurwa nie doczytalem, ze tu chodzi o dragi - pisane z tel
W Gliniarzach co i rusz! Dragi, anabole te sprawy to moj chleb powszedni Panie!
a zeby nie bylo offtopu to polecam MY DZIECI Z DWORCA ZOO, a ksiazka jeszcze lepsza. PEACE
W Gliniarzach co i rusz! Dragi, anabole te sprawy to moj chleb powszedni Panie!
a zeby nie bylo offtopu to polecam MY DZIECI Z DWORCA ZOO, a ksiazka jeszcze lepsza. PEACE
18.08.2022, 18:10
Najlepsza biografia jak dla mnie ,Blow, potem shottas bandziory też piekny film, babcia ganja spoko , how high , a duzo by pisać obejrzałem praktycznie 99% filmów z marihuaną lub narkotykami