Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
25C-NBOMe - Pierwszy i ostatni (Bad) Trip :)
04.08.2022, 19:50
(wtedy też pies okazał się wyrozumiały, bo chciał mnie zawinąć do wizyty u prokuratora której niechcący unikałem z rok czasu, ale zapytałem po ludzku czy nie widzi w jakim jestem stanie i czy chce mnie dobić I grzecznie się rozstaliśmy)
04.08.2022, 21:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.08.2022, 21:28 przez Alkopoligamia.)
Az sama się źle poczułam czytając to... XD Współczuję jazdy. Ja staram się dawkować z umiarem nowe substancje tak by na lajcie je poczuć i uchronić się od krzywych jazd.
Co do policji i pogotowia. Śniło mi się , że lekarz powiedział: "Nie ma co wzywać policji. Powie , że znalazła na ziemi" i tak się skończył sen...
Co do policji i pogotowia. Śniło mi się , że lekarz powiedział: "Nie ma co wzywać policji. Powie , że znalazła na ziemi" i tak się skończył sen...
Robię kwa kwa jak kaczka
04.08.2022, 21:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.08.2022, 21:38 przez kiertnik82.)
Alkopoligamia Młody wtedy byłem i nie myślałem zbytnio, po drugie znajomy mi wtedy powiedział, że czytał na hyperrealu, że jeden karton tego n-booma to lajtowa dawka...
A jeszcze co do policji to wtedy prawie wszystkie dopalacze były legalne, więc policja miała wyjebane. O ile pamiętam to był to czas, że tylko mefedron był już nielegalny. Mój znajomy wtedy za gruba dilerke dopalaczami dostał tylko karę od sanepidu za wprowadzanie niebezpiecznych substancji do obiegu, policja miała wtedy związane ręce.
A jeszcze co do policji to wtedy prawie wszystkie dopalacze były legalne, więc policja miała wyjebane. O ile pamiętam to był to czas, że tylko mefedron był już nielegalny. Mój znajomy wtedy za gruba dilerke dopalaczami dostał tylko karę od sanepidu za wprowadzanie niebezpiecznych substancji do obiegu, policja miała wtedy związane ręce.
04.08.2022, 21:55
Najgorzej xD Czasami znajomi mają zły wpływ.... Kolega częstował maczanami wszystkich mówiąc, że są lajtowe xd A z piwnicy kilka osób wyjeżdżało na noszach
Maniek napisał 04.08.2022, 22:02:
Proszę nie cytuj poprzedniego posta, gdy na niego bezpośrednio odpowiadasz. Używaj opcji "Szybka odpowiedź".
Proszę nie cytuj poprzedniego posta, gdy na niego bezpośrednio odpowiadasz. Używaj opcji "Szybka odpowiedź".
Robię kwa kwa jak kaczka
04.08.2022, 22:23
Alkopoligamia Z tymi noszami rozjebałaś wiadomo każdy organizm ma inną tolerancję i najlepiej na spokojnie poznać co i jak. Mimo, że niezbyt miłe doświadczenie to był to moment dzięki któremu wyhamowałem z różnymi wynalazkami Zawsze są jakieś pozytywy
04.08.2022, 22:35
kiertnik82 najważniejsze to uczyć się na tych wszystkich sytuacjach i wyciągnąć wnioski xd
Robię kwa kwa jak kaczka
05.08.2022, 09:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.08.2022, 09:36 przez kiertnik82.)
horsii thx. Już poprawiłem, tak napisałem bo zawsze tak na to mówiłem. Kumpel do dzisiaj leje jak na pytanie " co brałeś?" Odpowiedziałem sanitariuszom '25C-NBoom, takie podobne do 6APB" a oni "co Ty mi tu całą tablice Mendelejewa wymieniasz". Pamiętam jeszcze że chciałem jakiś neuroleptyk albo benzo od nich żeby zbić trochę fazę, ale nie chcieli dać bo nie mieli pojęcia co brałem, mimo iż mówiłem
05.08.2022, 09:37
kiertnik82 kiedyś jak ludzie mnóstwo nbomów żarli i robili fikołki w miejscach publicznych, hospitalizacje itp i ogromna panika medialna jak z mocarzem, to w krajach anglojęzycznych mówili na nbomy "N-BOMB".