Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kodeina (Thiocodin, antidol)
07.08.2022, 16:07
fiodor
nie kazdy organizm traktuje tak wrazliwie sulfogwajakol jak Twoj pamietaj wariacik, ja np. wrzucam wycisniety sok z calego grejfruta wraz z 250mg hydroksyzyny, po 45-60minutach wrzucam 720mg kodeiny (3 paczki thio 16szt), w przeciągu 60minut od aplikacji kodeiny znika 200ml lubelskiej, a potem dopalam bucha jeśli nie odleciałem xD
i potym mam tylko sranie nazajutrz
nie kazdy organizm traktuje tak wrazliwie sulfogwajakol jak Twoj pamietaj wariacik, ja np. wrzucam wycisniety sok z calego grejfruta wraz z 250mg hydroksyzyny, po 45-60minutach wrzucam 720mg kodeiny (3 paczki thio 16szt), w przeciągu 60minut od aplikacji kodeiny znika 200ml lubelskiej, a potem dopalam bucha jeśli nie odleciałem xD
i potym mam tylko sranie nazajutrz
07.08.2022, 16:10
Czytając posty zaciekawiło mnie to, kupiłem sobie paczkę Thiocodinu i zjadłem póki co 8 tabletek i czekam na efekty.
Liczę że będzie ciekawie, bo Tramadol ani Hera mnie do siebie nie przekonały.
Liczę że będzie ciekawie, bo Tramadol ani Hera mnie do siebie nie przekonały.
07.08.2022, 17:02
fiodor jeśli ktoś thiocodin żre bardzo rzadko, to nie widzę problemu, co innego jak ktoś żre kilka razy w miesiącu. Wtedy długofalowo jednemu to wyjdzie po latach a drugiemu nigdy.
No i jak wyżej jedni są bardziej wrażliwi, ja tam rozstrojów żołądkowych przez sulfogwajakol nie miewałem nawet po dawkach rzędu ~1500mg (to jakieś 30 gramów sulfogówna xD)
Ale thio jadam bardzo rzadko, w tym roku ilość wszystkich razów mógłbym policzyć na jednym palcu
No i jak wyżej jedni są bardziej wrażliwi, ja tam rozstrojów żołądkowych przez sulfogwajakol nie miewałem nawet po dawkach rzędu ~1500mg (to jakieś 30 gramów sulfogówna xD)
Ale thio jadam bardzo rzadko, w tym roku ilość wszystkich razów mógłbym policzyć na jednym palcu
07.08.2022, 19:29
Zjadłem 16 sztuk i lipa w chuj, fajnie się zrobiło przez pół godziny i to wszystko. Może za mała dawka, a może opioidy na mnie nie działają
24.10.2022, 11:38
Podbijał ktoś kode dekstrometorfanem? Jak tak to ile?
szykuje się na 300 hydroksyzyny, 720mg kodeiny, 200 whisky no i paczke acodinu mam
podobno dxm zeruje tolerke? jesli to fakt to zjesc avo przedz czy wraz z kodą?
szykuje się na 300 hydroksyzyny, 720mg kodeiny, 200 whisky no i paczke acodinu mam
podobno dxm zeruje tolerke? jesli to fakt to zjesc avo przedz czy wraz z kodą?
28.10.2022, 12:14
Czy lepiej przepić PLN to kwestia względna moim zdaniem lepiej kupić kratom Red bali