Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Scamy
(24.06.2022, 10:49)Kapitan napisał(a): Macie sprawdzone sklepy w partnerskich to szukacie czegoś nowego a to prawie zawsze okazuje się scamem
Przestań dupić bo padnę trupem z polewy. Z całym szacunkiem dla partnerskich ale Twoim rozumowaniem widać że w dupie byłeś i gówno zobaczyłeś
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
03.07.2022, 11:45
warto czytac forum jedno i drugie i nie nie ma szans na zaden scam
pozdrowionka
03.08.2022, 17:25
nie wiem po co jakiegos gowna szukacie po internetach i dajecie sie robic w chuja lepiej wyslijcie mi ja dobrze przeznacze te pieniazki macie w partnerskich sklepy legitne i najlepsze
04.08.2022, 06:58
na konkurecyjnym forum jest kilka sklepw, ktore sa niedokonca uczciwe
wiec lepiej pytac, niz bladzic.f
wiec lepiej pytac, niz bladzic.f
nauczcie się kurwa jednej rzeczy, że prawdziwe sklepy nie sprzedają produktów typu "4mmc mefedron", nie sprzedają produktów kolekcjonera z obrazkami produtków ze sklepu kolka, nie mają nazw w stylu fajnedopki.com.pl dopalacze-sklep.com, nie mają strony napisanej przez kretyna (zobaczcie teksty na scamie "magicznedopalacze" - toć to pisało chyba dziecko z podstawówki), nie maja miliarda produktów, nie mają jakichś dziwnych cen w stylu 35zł za 1g clonazolamu (1g clonazolamu to ze 300zł będzie). zanim zrobisz zakupy zapytaj na forum.
11.08.2022, 16:29
A możesz coś konkretnie polecić?? By nie wydawać szmalu w ciemno?
Bo juz niestety tak się stało. Dlatego tez cudem jestem na tej grupie 🤭😅😩
11.08.2022, 17:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.08.2022, 17:00 przez voice.of.voiceless.)
Marhan wszystkie partnerskie
plus ja od siebie polecam shop funcaps, ja tam czesto sie stołuje
w sumie zależy czego szukasz, te które wymieniłem mają wszystko czego dusza zapragnie
plus ja od siebie polecam shop funcaps, ja tam czesto sie stołuje
w sumie zależy czego szukasz, te które wymieniłem mają wszystko czego dusza zapragnie
11.08.2022, 22:12
(04.08.2022, 10:32)horsii napisał(a): nauczcie się kurwa jednej rzeczy, że prawdziwe sklepy nie sprzedają produktów typu "4mmc mefedron", nie sprzedają produktów kolekcjonera z obrazkami produtków ze sklepu kolka, nie mają nazw w stylu fajnedopki.com.pl dopalacze-sklep.com, nie mają strony napisanej przez kretyna (zobaczcie teksty na scamie "magicznedopalacze" - toć to pisało chyba dziecko z podstawówki), nie maja miliarda produktów, nie mają jakichś dziwnych cen w stylu 35zł za 1g clonazolamu (1g clonazolamu to ze 300zł będzie). zanim zrobisz zakupy zapytaj na forum.
A możesz coś konkretnie polecić?? By nie wydawać szmalu w ciemno?
12.08.2022, 03:17
Marhan konkretnie kazdy Ci poleci sklepy z działu parterskiego. Nie da się bardziej konkretnie polecić Ci czegokolwiek xD przejrzyj sobie i wybierz co byś chciał itd. Nie chce być niemiły, ale jeśli to Cie przerasta to może lepiej pozostać przy kontaktach z podwórka lub ogolnie zrezygnować z poszukiwań