Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Testy na narkotyki
12.08.2022, 15:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.08.2022, 15:44 przez kiertnik82.)
daniel776 Jak nie wychodzą jak mi właśnie z moczu kiedyś wyszedł jako metaamfetamina. Multitest był z neta, który właśnie zawierał metaamfetamine, wiem że niektóre testy z apteki nie mają jej, więc moze wtedy nic nie pokaże...ale niektórzy wspominali, że jeszcze lubi pokazywać kokainę
(08.08.2022, 13:28)DwDPzN napisał(a): Wie ktoś czy podczas testów wychodzą takie rzeczy jak na przykład 3cmc, NEP, albo hexen? Kiedyś gdzieś wyczytałem, że na testach po tym mogą wyjść różne niespodzianki, jak na przykład metaamfetamina i kokaina. Robił ktoś sobie takie testy po RC?
Po chlorach meth pokazało.
Testy tanie z apteki.
Leżalem chwile w psychiatryku w ostatnim czasie przez cały pobyt systematycznie przynajmniej dwa razy w tygodniu leciałem sobie hex od pabla na spokojnie nocke i dzien i tak jak wspominalem dwa razu w tygodniu. W ciagu pobytu miałem robione dwa razy testy na narko i nie wykazaly nic
Kiedyś jak byl oryginalny hex moja panna teraz to juz byla leżała tez w psychiatryku dostarczylem jej dwa różne sorty oryginalu hexa w badaniech wyszła jej kokaina
Kiedyś jak byl oryginalny hex moja panna teraz to juz byla leżała tez w psychiatryku dostarczylem jej dwa różne sorty oryginalu hexa w badaniech wyszła jej kokaina
31.08.2022, 12:16
Mi w moczu wyszło nie wiem co dokładnie bo owa osoba nie chciała powiedzieć albo najwidoczniej się sama nie zna
Ładowane było 3cmc , hex
Ładowane było 3cmc , hex
31.08.2022, 18:19
Czarnahexx sorry, nie sprecyzowałem - siku do kubeczka i do laboratorium czy ten gówniany multitest apteczny w 5minut?
Jeśli apteczny to pewnie wyszła metamfetamina, jesli mocz do labo to myslę że wyszloby to co było
Jeśli apteczny to pewnie wyszła metamfetamina, jesli mocz do labo to myslę że wyszloby to co było