Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
PILNE!!!
13.08.2022, 13:28
(13.08.2022, 09:12)kajabuza napisał(a):Mordeczki, jak coś do D. to dziś założyliśmy Mu konto i Jego oznaczać. 😄😄😄kajabuzz
.
Czy Wy serio uważacie, że musi coś wlecieć, żeby miała miejsce empatia czy serdeczność wobec innych osób? XD
.
U mnie to działa 24h, nawet po grubszym melanżu. No chyba, że w nocy mnie zbudzi ktoś, to od razu leci pocisk, kosa w serce i łaskotki. 😂
Nie wiem, nie znam się XD
Ja na trzeźwo jestem wiecznie wkurwiony
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
13.08.2022, 14:29
Może nie miałeś okazji zrozumieć jak działają jakieś tam mechanizmy uzależnienia. Ale to D. mi mówił, że np głód alkoholowy nie zawsze objawia się chęcią napicia. 🤗
13.08.2022, 14:59
Nazwa działu: Ogłoszenia. Opis działu: Wiadomości, aktualności oraz inne ważne kwestie związane bezpośrednio z działaniem forum.
Przeniesiono do odpowiedniego działu.
Przeniesiono do odpowiedniego działu.
14.08.2022, 07:29
Maniek serio? Wrzuciłeś tak fajny wątek w dział w którym zginie w tle dziesiątek, setek POWITAŃ nowych użytkowników??? 😔
.
Nie wnikam dlaczego, ale znalazłabym kilka powodów dla których ten wątek zasługuje na więcej (i nie chodzi mi o punkty, w dupe sobie je włóżcie, jeśli myślicie, że tym kieruję się pisząc to czy cokolwiek) Przykro po prostu. Sugeruję do działu "Śmietnik" to wrzucić. 😘
.
Pozdrawiam raz jeszcze wszystkich użytkowników naszego Forum. ❤️
.
Nie wnikam dlaczego, ale znalazłabym kilka powodów dla których ten wątek zasługuje na więcej (i nie chodzi mi o punkty, w dupe sobie je włóżcie, jeśli myślicie, że tym kieruję się pisząc to czy cokolwiek) Przykro po prostu. Sugeruję do działu "Śmietnik" to wrzucić. 😘
.
Pozdrawiam raz jeszcze wszystkich użytkowników naszego Forum. ❤️
14.08.2022, 07:45
14.08.2022, 08:03
Rozumiem. Świat się nie zawalił przecież, zrobiłam to co planowałam od dawna, ale dlaczego "powitalnia"??
Mniejsza. Ciach bajera! 🤗
.
Mniejsza. Ciach bajera! 🤗
.
Mam nadzieję, że chociaż u 1/100 osób wątek wywołał uśmiech na buźce. 😄
.
Jeszcze tu wrócę!!! 😁
.
Jeszcze tu wrócę!!! 😁
14.08.2022, 08:07
Dlaczego powitalnia? Bo przecież w tym wątku niejako witasz i pozdrawiasz innych użytkowników forum. Czy wszystko trzeba tak dokładnie tłumaczyć? Czasami trzeba samemu pomyśleć w którym miejscu na forum piszemy i co piszemy...
Zgadza się, świat się nie zawalił, ale jakiś minimalny porządek musi być. Może wrzucimy ten wątek do działu np. Opioidy/opiaty? A co, jak szaleć, to szaleć na całego
Zgadza się, świat się nie zawalił, ale jakiś minimalny porządek musi być. Może wrzucimy ten wątek do działu np. Opioidy/opiaty? A co, jak szaleć, to szaleć na całego