Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiej substancji nigdy nie zazyjesz ?
18.08.2022, 18:14
Ja nie zazyje nigdy heroiny. Boję się igieł i jakoś nie konfortowo bym się czuł robiąc helupe.
18.08.2022, 18:15
tej która mnie zabije po jednej dawce
wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną
a to tez zalexy jaka droga podania, bo helupy iv bym nie strzelil, ale oralnie juz bez problemu
wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną
a to tez zalexy jaka droga podania, bo helupy iv bym nie strzelil, ale oralnie juz bez problemu
Juz pisałeś że nie lubisz igieł heh ale proste że helupa to dla degeneratów konkretnych hehe , tak jak iv jak dla mnie. Oczywiście to tylko moje skromne zdanie.
Ps. Potem leżysz zajebany gnojem pod pergolem z igła w ręku haha
Ps. Potem leżysz zajebany gnojem pod pergolem z igła w ręku haha
18.08.2022, 21:27
Ja podzielam opinię wyżej nigdy helu i cracku i wgl żadnego iv, do tego bym dodał wszystkie syntetyczne opioidy, bo kratom jest natural i działa zajebiście podczas odstawki innych dragów
18.08.2022, 23:16
Nigdy nie mów... Nigdy. Życie wiele razy potrafiło zweryfikować czyjeś plany, gdy ktoś mówi nigdy tego czy tamtego nie zrobię.
Natomiast mogę powiedzieć, że nigdy ( ) nie ruszę stymulantów typu hex, hex analog, MDPHP itp.
Natomiast mogę powiedzieć, że nigdy ( ) nie ruszę stymulantów typu hex, hex analog, MDPHP itp.