Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
23.08.2022, 15:34
"To" nie idzie 9 dni, tylko to wyszło późno po prostu i nie w tym tygodniu co miało wyjść.
24.08.2022, 10:11
dostępność :
Analog hexen jest
3cmc pablo jest
Cherry jest
Mdphp jest
Apvp jest
Eutylon jest
Apihp crist brak info o dostawie
3 Bandit brak info o dostawie
4cmc brak info o dostawie
NEP brak info o dostawie
Zgadzam się z pablo , ja jakoś nie napisałem nawet 1 wiadomości o sorcie z konkursu bo wiem że to z dobrej woli konkurs i mogliby nie dawac dużo osobą bo walą w chuja by ładować posty z kilku kont na kilku forach. Wiem że escobar i inni wiedzą o kogo chodzi a mimo wszystko wygrywają nagrody czyli tu jest szacunek prawdziwy do userów ze strony forum i admina. Więc chujowo by się dopierdalać bo im się zdarzyło małe opóźnienie tym bardziej że pewnie takich e-maili maja na pęczki do odpisania dziennie.
Ps. I pewnie to nie pierwsza wygrana by srac żarem jak jakiś poczatkujacy co kupuje pierwszy raz paczkę i stęka o 200zl pierwsze w życiu wydane... trochę trzeba spojrzeć z perspektywy Escobara i ekipy. Pozdrawiam.
Ps. I pewnie to nie pierwsza wygrana by srac żarem jak jakiś poczatkujacy co kupuje pierwszy raz paczkę i stęka o 200zl pierwsze w życiu wydane... trochę trzeba spojrzeć z perspektywy Escobara i ekipy. Pozdrawiam.
24.08.2022, 12:51
@"jaro3094" no ale nie mozna zarzucac nierzetelnosci samemu bedac nierzetelnym
YOUR ATTORNEY
24.08.2022, 15:02
Mnie ten eutylon interesuje czy to w 100% ta substancja a nie na przykład eufylon. Czekam na opinie osób które go spróbowały. Gdyby Pablo wprowadził metylon albo konkretnej jakości 6apb było by dopiero zajebiście
24.08.2022, 16:48
Dokładnie chodziło moim zdaniem o Kacpra (chociaż mogę się mylić, każdy człowiek ma prawo do tego żeby się pomylić, ludzie to nie roboty) ale odnoszę wrażenie że to o niego chodziło