Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ChemCloud.nl - Temat Główny.
13.08.2022, 20:09
3cmc zawsze petarda u chmurki
u mnie kolejna rakieta z 3cmc na miejscu caly czas ten sam sort
u mnie kolejna rakieta z 3cmc na miejscu caly czas ten sam sort
20.08.2022, 10:04
ten sam czyli ktory? snieznobiale krysztaly czy suche przezroczyste, ktore lataja pod karta jak wsciekle? jesli to drugie, to pobierac wymiaaaaaaatacz!
30.08.2022, 06:51
Ciekawostka. Wyczytałem, że Ćmurka to niegdyś odnoga Predatora była, ale już teraz niezależny sklep.
Mimo uprzedzeń co do P. śmiało cały czas mogę polecić, KACPER masz rację do do trójki, rakiety latają jak szalone i jest cały wachlarz przewoźników do wyboru...
POWTARZAM: CAŁY WACHLARZ PRZEWOŹNIKÓW
Ciekawe ilu ludzi rezygnuje z zakupów w jakimś sklepie, bo ten ma przewoźnika do którego się zrazili i idą gdzie indziej. 💋
Mimo uprzedzeń co do P. śmiało cały czas mogę polecić, KACPER masz rację do do trójki, rakiety latają jak szalone i jest cały wachlarz przewoźników do wyboru...
POWTARZAM: CAŁY WACHLARZ PRZEWOŹNIKÓW
Ciekawe ilu ludzi rezygnuje z zakupów w jakimś sklepie, bo ten ma przewoźnika do którego się zrazili i idą gdzie indziej. 💋
03.09.2022, 10:19
Czarnahexx nikt nie ma teraz HEKSA, analogi owszem. Ale Chmura nie ma niczego z HEX w nazwie.
(sorry. Jeden sklep ma podobno oryginał, ale to ten co ma MPA po 6 XD)
(sorry. Jeden sklep ma podobno oryginał, ale to ten co ma MPA po 6 XD)
03.09.2022, 10:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.09.2022, 10:29 przez Czarnahexx.)
@"Kaja"
Heh za szybko pisze bo akurat przerwa w robocie
Chodziło mi właśnie o analog
Pytam was zamiast sprawdzać bo może wiecie więcej
Szyderca
ok wiem że to najlepsze by bylo ale tak trzeba się rejestrować i tak dalej żeby zobaczyć czy coś jest i wyjść liczylam na odpowiedź tutaj, e-maila nie mam do nich
Heh za szybko pisze bo akurat przerwa w robocie
Chodziło mi właśnie o analog
Pytam was zamiast sprawdzać bo może wiecie więcej
Szyderca
ok wiem że to najlepsze by bylo ale tak trzeba się rejestrować i tak dalej żeby zobaczyć czy coś jest i wyjść liczylam na odpowiedź tutaj, e-maila nie mam do nich