Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PVP - Opinie o produkcie.
Wejście IV to śmierć przed oczami.
Jakbym miał zejść zaraz, przerażająco piękne
Ale wciąga jak skurwensen, na tyle, że zabiegi waliłem 700km w trasie w busie w którym jechało 8 obcych mi osób i nikt nie zauważył. Wstyd mi było przed samym sobą następne dni, bo taki przypał zaliczyć to trochę niezręcznie, ale cóż... 🤭
Schiz nie zaobserwowałem, ale przerobione około 0.5 (edytowałem, bo teraz przypomniałem, że ziomkowi odsypiałem na testy, przepraszam za wprowadzenie w błąd)
Jeśli chodzi o efekty to myślałem, że większe WOW będzie, fajny stymulant, żeby wiersze popisać. Muza zajebiście wchodzi, empatia i taki fajny świat... Jakby to ująć, kochany i pluszowy. 😁
Jakbym miał zejść zaraz, przerażająco piękne
Ale wciąga jak skurwensen, na tyle, że zabiegi waliłem 700km w trasie w busie w którym jechało 8 obcych mi osób i nikt nie zauważył. Wstyd mi było przed samym sobą następne dni, bo taki przypał zaliczyć to trochę niezręcznie, ale cóż... 🤭
Schiz nie zaobserwowałem, ale przerobione około 0.5 (edytowałem, bo teraz przypomniałem, że ziomkowi odsypiałem na testy, przepraszam za wprowadzenie w błąd)
Jeśli chodzi o efekty to myślałem, że większe WOW będzie, fajny stymulant, żeby wiersze popisać. Muza zajebiście wchodzi, empatia i taki fajny świat... Jakby to ująć, kochany i pluszowy. 😁
30.08.2022, 10:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.08.2022, 10:58 przez voice.of.voiceless.)
(21.08.2022, 17:35)SztywnyMisza napisał(a): smaku jak dla mnie przy vapo lepsza byla pihp tu strasznie bylo czuc typowa aptekę
nie moge czytać tego syfu kaja*****, gieta przerobił zero schiz, SztywnyMisza po 3 dawce schizy jak skurwysyn, tylko ze misza nie laduje koktajlu z benzo i empatogenow w tym wszystkim.
nie sluchajcie tego idioty, bo to co on wypisuje to jest jedna gigantyczna schiza, wrzuc gieta na raz w pompce zrobisz pozytek dla swiata
potem ktos kurwa czyta takie posty i nie wie w co ma wierzyc, bo jakis ********, ktory przed napisaniem recenzji nie powie, ze nakurwia benzo do tego garsciami, ze tolerancja to 666, ze organizm to -666 a nawet dawki nie napisze
alfa-PVP(!) zero schiz polecam dla nowicjuszy
Maniek napisał 30.08.2022, 15:28:
Proszę o zachowanie minimum kultury, tym bardziej w tematach głównych na forum, gdzie również czytają te wyzwiska inni ludzie! Powiedziałem, że macie dać sobie ignore i nie reagować na swoje wpisy! Jeszcze jedna taka akcja, czyli wyzywanie w temacie głównym czy na czacie i wręczę obiecaną nagrodę (którą obiecałem w temacie "czat i zachowanie na czacie")
Są dwie opcje (zaznaczam, że tylko i wyłącznie dla osoby inteligentnej): brak reakcji na wpisy (ignoruj użytkownika) lub inteligentna odpowiedź zawierająca dosadne wytłumaczenie bez używania wyzwisk.
Proszę o zachowanie minimum kultury, tym bardziej w tematach głównych na forum, gdzie również czytają te wyzwiska inni ludzie! Powiedziałem, że macie dać sobie ignore i nie reagować na swoje wpisy! Jeszcze jedna taka akcja, czyli wyzywanie w temacie głównym czy na czacie i wręczę obiecaną nagrodę (którą obiecałem w temacie "czat i zachowanie na czacie")
Są dwie opcje (zaznaczam, że tylko i wyłącznie dla osoby inteligentnej): brak reakcji na wpisy (ignoruj użytkownika) lub inteligentna odpowiedź zawierająca dosadne wytłumaczenie bez używania wyzwisk.
Zaznaczam, że moje testy odbywały się na dawkowaniu 10-20-30max miligramów. Bardziej bym to nazwał podpier*olką niż pełnią fazy, ale serio to wejście to śmierć, bałem się więcej.
.
Naturalnie na końcówce tematu zarzuciłem klona albo bromazolam już nie pamiętam. Stronię od schiz.
.
Naturalnie na końcówce tematu zarzuciłem klona albo bromazolam już nie pamiętam. Stronię od schiz.
30.08.2022, 16:28
Poprzedni usunięty bo coś ze zdjęciem nie grało napisze tylko tyle jeżeli działa tak zajebiście jak wygląda to będzie kosa więcej po testach 😎
30.08.2022, 16:47
A-pvp mocniejsze niż wcześniej dostępna wersja alfy, rakieta wylądowała bardzo szybko za co dziękuję El Patron, ilość z lekką górką ale za to też dziękuję bo waliliśmy to w kilka osób w różnym wieku i do ludzi do 30 roku życia działała dobrze w ciągu dnia, ale ziomek co miał jakoś lekko ponad 45 lat po kilku malutkich kreskach nie chciał walić bo miał problemy z sercem. Bardziej szczegółową opinię zdam jak dojdę do siebie po weekendzie....
Ostatnie zdanie mówi samo za siebie co do jakości sortu
Ostatnie zdanie mówi samo za siebie co do jakości sortu
30.08.2022, 16:49
(30.08.2022, 16:28)Diabełek25K napisał(a): Poprzedni usunięty bo coś ze zdjęciem nie grało napisze tylko tyle jeżeli działa tak zajebiście jak wygląda to będzie kosa więcej po testach 😎
Nie wiem dlaczego usunąłeś swojego posta, którego de facto poprawiłem i normalnie wyświetlało zdjęcie.
30.08.2022, 17:02
Pffff armatorzy.... Ja 200mg zajebałem sniffem ale mówiłem jestem kaskaderem....
Edit:
Ogólnie Alfa godna polecenia ale jeżeli wcześniej nie mieliście kontaktu z jej analogami radził bym wybrać lżejszą jej wersję która właśnie wróciła znowu na magazyn. Jednej nocy badaliśmy to we dwóch ja nie miałem schiz druga osoba miała i to konkretne później następnego dnia badałem ją z trzema innymi osobami w różnym przedziale wiekowym od jakoś 13 do 3 w nocy dokończyliśmy te trzy gram w ciągu dnia każdy mówił że zajebisty sort, jednak gdy przyszła noc u dwóch osób wystąpiło porycie a mianowicie w miejscach gdzie nie padało światło a waliliśmy to w plenerze wszędzie im się wydawało że widzą jakby ktoś szedł i świecił jakimś światłem... U mnie i drugiej osoby nic takiego nie wystąpiło, i jeszcze jedna sprawa u najstarszej osoby która najrzadziej takie specyfiki testuje wystąpiło dość mocne podwyższenie bicia serca i potrzeba wyjścia na świeże powietrze bo było mu duszno ale to po 5 kreskach mniej więcej.
Dostawa zajebista jak zawsze
Sort aktywny jak zawsze... Ale ten jest szczególnie dobry
Polecam tego Allegrowicza
Edit:
Ogólnie Alfa godna polecenia ale jeżeli wcześniej nie mieliście kontaktu z jej analogami radził bym wybrać lżejszą jej wersję która właśnie wróciła znowu na magazyn. Jednej nocy badaliśmy to we dwóch ja nie miałem schiz druga osoba miała i to konkretne później następnego dnia badałem ją z trzema innymi osobami w różnym przedziale wiekowym od jakoś 13 do 3 w nocy dokończyliśmy te trzy gram w ciągu dnia każdy mówił że zajebisty sort, jednak gdy przyszła noc u dwóch osób wystąpiło porycie a mianowicie w miejscach gdzie nie padało światło a waliliśmy to w plenerze wszędzie im się wydawało że widzą jakby ktoś szedł i świecił jakimś światłem... U mnie i drugiej osoby nic takiego nie wystąpiło, i jeszcze jedna sprawa u najstarszej osoby która najrzadziej takie specyfiki testuje wystąpiło dość mocne podwyższenie bicia serca i potrzeba wyjścia na świeże powietrze bo było mu duszno ale to po 5 kreskach mniej więcej.
Dostawa zajebista jak zawsze
Sort aktywny jak zawsze... Ale ten jest szczególnie dobry
Polecam tego Allegrowicza
02.09.2022, 09:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.09.2022, 15:30 przez voice.of.voiceless.)
3g
golab wczoraj doleciał, fota jak widać
moj terminator zjadl 3 kreski razem 130mg w odstepach co 3h, zaczal o 16 wczoraj, dopiero zaczal go peak puszczac 24h szczytu!!!!!!!!!! ciekawe czy drugie tyle bedzie schodzic
dopaminowy rush zalewa jak wodospad niagara, szczur bardzo poleca
golab wczoraj doleciał, fota jak widać
moj terminator zjadl 3 kreski razem 130mg w odstepach co 3h, zaczal o 16 wczoraj, dopiero zaczal go peak puszczac 24h szczytu!!!!!!!!!! ciekawe czy drugie tyle bedzie schodzic
dopaminowy rush zalewa jak wodospad niagara, szczur bardzo poleca
Zgadzam się ostatnio nie wstawiłem foto bo czasu nie było, ale u szydercy nic nie ginie hehe proszę zdjecie dwóch nagród oby dwie apvp i oby dwie tak samo wyglądają i takie same działanie jak najbardziej ciągle ten sam sort pozdrawiam wszystkich dobrych ludzi i zespół dopal.net, jakie pakowanie i szybkość dostawy nie trzeba pisać bo każdy wie że Forest Gump zapierdala z tymi przesyłkami heh
https://anonfiles.com/4exe2c69y9/20220903_082319_jpg
https://anonfiles.com/4exe2c69y9/20220903_082319_jpg